סיקור לסופר מריו 64
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
סיקור לסופר מריו 64
כשנינדנדו הציאו את ניני 64 היה ברור שהם יציאו גם מריו לנינדנדו 64 ואכן כמו שצפו אכן יצא המשחק סופר מאריו 64 .
המשחק כמו שאר המשחקים בנינדנדו 64 תלת מימד (למעט את קירבי 64 שהוא תלת מימד בסגנון דו מימד ).
במשחק מסופר שהצב הרשע קופה השתלט על ארמון בדיוק סמוך לזמן שמריו היה צריך להתחתן,
לכן מריו מציל את המצב ונכנס לטירה בניסיון להציל את הטירה מידי קופה הרשע.
איך עושים זאת? נלחמים נגד קופה כדי להגיע לקופה צריך לבצע משימות ולקבל כוכבים כדי להילחם נגד קופה
אך יש אויבים שלא מאפשרים למריו לבצע את המשימות לכן צריך להילחם בהם
איך להיכנס לשלבים? פשוט מאוד קופצים לתמונות (לא לכל התמונות אפשר להיכנס)
תמונות
משום מה אני לא מצליח לעלות ויש לי 12 תמונות
המשחק כמו שאר המשחקים בנינדנדו 64 תלת מימד (למעט את קירבי 64 שהוא תלת מימד בסגנון דו מימד ).
במשחק מסופר שהצב הרשע קופה השתלט על ארמון בדיוק סמוך לזמן שמריו היה צריך להתחתן,
לכן מריו מציל את המצב ונכנס לטירה בניסיון להציל את הטירה מידי קופה הרשע.
איך עושים זאת? נלחמים נגד קופה כדי להגיע לקופה צריך לבצע משימות ולקבל כוכבים כדי להילחם נגד קופה
אך יש אויבים שלא מאפשרים למריו לבצע את המשימות לכן צריך להילחם בהם
איך להיכנס לשלבים? פשוט מאוד קופצים לתמונות (לא לכל התמונות אפשר להיכנס)
תמונות
משום מה אני לא מצליח לעלות ויש לי 12 תמונות
ו- PSX זה לא פלייסטיישן?astralc כתב:יש כבר את קונקר ברומולטור... אז למה את מריו 64 לא?טראנקס כתב:אני חושב ש- 64 קצת חדש לרומולטור.C-man כתב:המשחק בכלל לא ברומולטור..
אני לא יודע אם אפשר להעלות אותו לשם.
אם אתה שם את 64 אז אתה צריך לשים גם GBA.
GBA הוא יותר חדש מN64. N64 זה בערך מהזמן של פלייסטיישן 1.
וא ני - בא לך להחליף תמונה?
-
אורח
אני יודע הרבה על חוקיות, הרבה מאוד... אבל אני מעדיף שלא לומר את מה שאני יודע כי זה עלול להשפיע על אנשים שלא יודעים איך עובד העולם האמיתי.
בכל מקרה, רק שני גורמים יכולים להחליט מה חוקי לרומולטור: המנהל/ים של רומולטור(עדיין לא הבנתי בדיוק אם לעידן יש יד באתר עדיין או לא) וגורדי - הוא למעשה זה שלוקח את הסיכון כי הוא זה שיוחזק אחראי מבחינת החוק.
[עריכה]
אגב, בכל מקרה אם זה היה תלוי בי הייתי אומר שסיקור כזה צולע אין סיכוי שאני אעלה לאתר(מר ני: אין שום כוונה לפגוע בך) אבל מצד שני, כשאני מסתכל על סיקורים אחרים שנמצאים כרגע ברומולטור...
בכל מקרה, רק שני גורמים יכולים להחליט מה חוקי לרומולטור: המנהל/ים של רומולטור(עדיין לא הבנתי בדיוק אם לעידן יש יד באתר עדיין או לא) וגורדי - הוא למעשה זה שלוקח את הסיכון כי הוא זה שיוחזק אחראי מבחינת החוק.
[עריכה]
אגב, בכל מקרה אם זה היה תלוי בי הייתי אומר שסיקור כזה צולע אין סיכוי שאני אעלה לאתר(מר ני: אין שום כוונה לפגוע בך) אבל מצד שני, כשאני מסתכל על סיקורים אחרים שנמצאים כרגע ברומולטור...
מבחינת "הדרג הניהולי" של האתר, הרי שגורדי הוא מנהל העל בהיותו המנהל והמפעיל של "מסע אל העבר" שמכיל בתוכו את רומולטור, ומבחינתי אני ו-C-Man(וכרגע בעיקר C-Man בהתחשב בכך שאני בצבא) מנהלים את האתר.
בנוגע ל-Mario 64 זאת שאלה קשה(בכלל זאת שאלה קשה לגבי מידת חוקיות של כל דבר, הכל תלוי באופן שבו מסתכלים על זה) אבל נראה לי שעדיף כרגע ללכת נגד זה, בהתחשב בכך שאם אינני טועה ניתן לקנות את המשחק דרך Wii.
בנוגע ל-Mario 64 זאת שאלה קשה(בכלל זאת שאלה קשה לגבי מידת חוקיות של כל דבר, הכל תלוי באופן שבו מסתכלים על זה) אבל נראה לי שעדיף כרגע ללכת נגד זה, בהתחשב בכך שאם אינני טועה ניתן לקנות את המשחק דרך Wii.
במילא יש משחקים לפלייסטיישן באתר. מה תאמר על זה?אנונימי כתב:הGBA יצא 7 שנים כמעט אחרי מריו 64.טראנקס כתב:אני חושב ש- 64 קצת חדש לרומולטור.C-man כתב:המשחק בכלל לא ברומולטור..
אני לא יודע אם אפשר להעלות אותו לשם.
אתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר :O
וזה לא משנה המון כי גם אם זה 20 שנה אחורה, אמולטורים ורומים - זה לא חוקי
-
אורח
אמרתי משהו על משחקים לפלייסטיישן?טראנקס כתב:במילא יש משחקים לפלייסטיישן באתר. מה תאמר על זה?אנונימי כתב:הGBA יצא 7 שנים כמעט אחרי מריו 64.טראנקס כתב: אני חושב ש- 64 קצת חדש לרומולטור.
אתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר :O
וזה לא משנה המון כי גם אם זה 20 שנה אחורה, אמולטורים ורומים - זה לא חוקי
ואמולטורים ורומים זה לא פחות חוקי ממשחקי מחשב מלאים ופרוצים... חוץ מזה גם במסע אל העבר וגם בנוסטלגיה ולתמיד יש מחלקת רומים.
וואלה, בוא תלמד אותי על חוקי האתיקה של משחקים פיראטיים