goblins 3
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
goblins 3
שתי ההורדות לא עובדות..
[עריכה]
זה רק אני או שהתמונה במסע לקוחה מHOTU?
[עריכה]
זה רק אני או שהתמונה במסע לקוחה מHOTU?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם כבר מדברים על תמונות, אני חשבתי שזה נחמד שהתמונות די זהות של העברית והאנגלית וממחישות את ההבדלים. אגב, אני מציע להחליף בגרסה העברית את התמונה (מהאתר):

בזו:

אני חושב שהגרסה שיש לי היא גם מ-HOTU (והיא עובדת מצויין מתחילתה ועד סופה).
אתה רואה בכותרת עם הלוגו את Wolfy (כמו בתמונה השניה באתר)? או יצור סגול מאלו בשלב השני?

בזו:

אני חושב שהגרסה שיש לי היא גם מ-HOTU (והיא עובדת מצויין מתחילתה ועד סופה).
אתה רואה בכותרת עם הלוגו את Wolfy (כמו בתמונה השניה באתר)? או יצור סגול מאלו בשלב השני?
אם אתה מתכוון לדף האפור שיש בכל ההורדות אז כם, אבל אחרי שאני לוחץ על "הורדה" זה לא מגיע לשום מקום.. (הדף הרגיל של "הקובץ לא נמצא")Gordi כתב:אתה מצליח להגיע לדף עם כפתור ה"הורדה"?
R.G - ובתחילת המשחק אני רואה את אותה תמונה כמו שבאתר.
ומה ההבדל בין התמונות האלה חוץ מהמיקום של הענן??
[עריכה]
בעצם, גם הוא לא שונה..
[עריכה]
אתה יכול להביא לי את הקובץ conf שאתה משתמש כדי להריץ את goblins 3? (אני משתמש ב 0.65, אם יש שינוי בקבצים בין הגרסאות..)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ההבדל הוא שגורדי כזה חרוץ שהוא כבר החליף את התמונה הקודמת בזו ששמתי (שהרי אליה קישרתי). וגם ראיתי ששמת (גורדי) בגרסה האנגלית תמונה מקבילה בדיוק לזו ששמתי. כל הכבוד!ומה ההבדל בין התמונות האלה חוץ מהמיקום של הענן??
הגרסה שלי היא כנראה חדשה יותר, ובזמנו היה די ידוע שהיא נוטה לפחות בעיות מזו עם הלוגו הישן (לשתיהן כתוב 1.00 ב-version, אבל לזו עם הלוגו באתר מצורפת השנה 1993 ולזו שאני מדבר עליה 1994).
לצערי אני לא יכול להפנות אותך למקור כזה. לא הצלחתי לגלות מאיפה הורדתי/השגתי את זה...