עזרה דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

RAUL

עזרה דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!

שליחה על ידי RAUL »

אנשים טובים תסבירו לי איך אני מבטל את ה-firewall שבמחשב ,יש לי חלונות xp אני רוצה להוריד את המשחק: jones in the fast lane וזה רושם לי שאני צריך לבטל את המאיצים של ההורדה ואת ה-firewall או משהו כזה ! בבקשה עזרה כי אין לי מושג ירוק במחשבים . תודה מראש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

תתחיל בלנסות ללחוץ על 'הורדה' תוך כדי לחיצה על קונטרול. יכול להיות שזה כל מה שאתה צריך.
RAUL

אולי עצה אחרת מישהו ?

שליחה על ידי RAUL »

אני יודע שאולי זה מה שיעזור אבל זה לא עזר ידידי אולי יש לך או למישהו אחר עצה נוספת אני ישמח !!!!!!!!!!!!!
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

אני מציע לך לצלם את המסך (לחץ על הכפתור printscreen, תפתח את "צייר", תדביק לתוכו את מה שקיבלת ותשמור בתור קובץ) ולהעלות את זה לרשת, לדוגמה http://www.imageshack.us ולתת לנו לינק. אולי נראה אצלך בפינה הימנית למטה תוכנה שאתה אמור לסגור/לבטל.

בנוסף הייתי ממליץ לסגור את הפיירוול של ווינדוס, אבל בדקתי אצלי, ועושה רושם שזה דווקא לא מפריע (אלא אם התבלבלתי ובדקתי משהו לא נכון O:-), ובמקרה כזה מומלץ להקשיב לאלה שיגיבו אחריי ויתקנו אותי).
בהצלחה
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

איתן כתב:אני מציע לך לצלם את המסך (לחץ על הכפתור printscreen, תפתח את "צייר", תדביק לתוכו את מה שקיבלת ותשמור בתור קובץ) ולהעלות את זה לרשת, לדוגמה http://www.imageshack.us ולתת לנו לינק. אולי נראה אצלך בפינה הימנית למטה תוכנה שאתה אמור לסגור/לבטל.

בנוסף הייתי ממליץ לסגור את הפיירוול של ווינדוס, אבל בדקתי אצלי, ועושה רושם שזה דווקא לא מפריע (אלא אם התבלבלתי ובדקתי משהו לא נכון O:-), ובמקרה כזה מומלץ להקשיב לאלה שיגיבו אחריי ויתקנו אותי).
בהצלחה
אני בספק אם הפיירוול חוסם פופ אפים אבל לעומת זאת בIE יש חוסם מובנה (שניתן לעקיפה ע"י CTRL).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא