הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
טוב, האמת היא שבהתחלה התכוונתי להעלות את התמונה הזו מקוצצת מאד בצדדים, כך שיהיה הרבה יותר קשה לזהות במה מדובר. אבל אז אמרתי לעצמי, "יאללה, כבר רמז חמישי, רחם קצת".
[עריכה]
טוב, זו הפעם השלישית ברצף (אם לא מחשיבים את BP) שמתחילים לדבר פה בטוב.
מוצג מספר 1 הוא מי שחוטף מבאם באם ביגלו את הקפיצה שלו מפינת החבלים של הזירה (מוצג מספר 5).
"I'm the beast from the east" הוא מה שבאם אומר לפעמים בסוף קרב, וגם מופיע בציטוט שלו היכן שמופיעים הפרטים על כל מתאבק ומתאבק בלולאת הדמו של המשחק.
המשחק הוא WWF Wrestlemania של Midway ו-Acclaim.
לא ממש היה לי סדר לניחושים הבאים, את ה "beast from the east" ראיתי בgamefaqs תחת השם של באם-באם ואמרתי שאם זה לא זה, אני אקרא קצת על המכות המיוחדות ואחליט אז.
אגב, יש לי משהו לשאול אותך על המשחק הזה אבל אני אעשה את זה כשיהיה לי קצת יותר זמן (כנראה שיותר מאוחר היום).
לא זיהיתי את המוסיקה והדיבור, והעטיפה נראית מוכרת אבל לא מספיק.
מה שכן, התמונה מתוך המשחק "אמרה" לי "משהו Dungon" שיש לי באוסף ולא שיחקתי, אז בדקתי וזה Deathtrap Dungeon.
בתמונות אני לא מכיר את 3, אבל 1 זה Magic Pockets ו-2 Star Command Revolution/Deluxe.
בעצם... אני מהמר ש-3 זה MoonStone - A Hard Days Knight שגם אותו מעולם לא שיחקתי. (בניגוד לשניים האחרים)
האתר בו השתמשתי בעבר שינה את דרך פעולתו אז חזרתי להפצה נסתרת.
הקובץ הוא mp3 וניתן לשמוע אותו בזרימה, או להוריד ולהוסיף את הסיומת.
בעצם, הנה גם קישור לעצלנים שרוצים להתאמץ יותר. (אמרו לי מה נוח לכם)