הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אגב, קראתי איפשהו בפורום של דוסבוקס שאם אתה מקליט סרט מתוך דוסבוקס (נדמה לי שזה Ctrl+Alt+F5) אז אפילו אם המשחק מגמגם הסרט עדיין יצא נורמלי, אבל לא בדקתי את זה עדיין.
אם זה נכון, זו דרך טובה לבדוק אם יש באג בדוסבוקס או שהמחשב איטי מדי...
Og כתב:אגב, קראתי איפשהו בפורום של דוסבוקס שאם אתה מקליט סרט מתוך דוסבוקס (נדמה לי שזה Ctrl+Alt+F5) אז אפילו אם המשחק מגמגם הסרט עדיין יצא נורמלי, אבל לא בדקתי את זה עדיין.
אם זה נכון, זו דרך טובה לבדוק אם יש באג בדוסבוקס או שהמחשב איטי מדי...
אני מניח שזה נכון גם לגבי הקלטת הסאונד? (וכן, זה הצירוף)
לגבי הקלטת הסאונד אני יודע שזה נכון בוודאות כי הקלטתי כמה נעימות.
אגב, אם כבר מזכירים את הנושא... ET בסוף המיר את הסרטים לDivX (לא יודע אם מגרסת הפלייסטיישן או מהדוס) ושם אותם בהורדה של ריימן, הורדתי רק בכדי לראות וכשהרצתי את סרטון הפתיחה... גם בסרט שהוא הקליט יש Delay
איתי, אני לא מנסה להעליב או משהו אבל זה גרם לי להתפקע מצחוק שעתיים
למעשה, לפני דוסבוקס את צריכה לקרוא את ההודעה שבה את כותבת... אני שם לב שהרבה פעמים את מתעלמת ממה שרשמו בהודעות לפנייך. אני לא אומר לך לקרוא את כל שבעת הדפים, אבל לפחות את ההודעה הראשונה FFS .
כשכתוב "ישנן שתי דרכים להוריד את הדיסק המלא" - הכוונה היא שתוכל להוריד את הדיסק המלא, ובהמשך מתוארות לך שתי דרכים לעשות זאת. לא שצריך להיות לך הדיסק מראש. אחרי שתוריד את הדיסק - יהיה לך הדיסק.