ל-RG היו כמה חידות מעולות, אני אשמח לראות עוד אחת כזו. הבמה שלו.
חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
האמת שיותר נוח לי ככה, מקווה שתבינו 
?
לא הבנתי.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Looks Familiar...
גם אני לא הבנתי (והעובדה שאתה מכיר את הנפשות הפועלות רק תגרום לנו להפציר בך יותר להירשם/להתחבר).
מלאי החידות הטובות שלי ייבש. נשארו לי רק חידות טיפשיות.
הנה אחת (בזמן שמצאתי דרך להקליט. ייקח קצת זמן הפרוייקט הזה):
מאיזה משחק התמונה הבאה?

יש טוויסט בעלילה.
מלאי החידות הטובות שלי ייבש. נשארו לי רק חידות טיפשיות.
הנה אחת (בזמן שמצאתי דרך להקליט. ייקח קצת זמן הפרוייקט הזה):
מאיזה משחק התמונה הבאה?

יש טוויסט בעלילה.
פאט פאט נוסע לירח...
(מזל גדול ששיחקתי לפני כמה ימים, מזל גדול יותר שבדיוק התחלתי להכין חידה מקורית למקרה שאזכה.)
(מזל גדול ששיחקתי לפני כמה ימים, מזל גדול יותר שבדיוק התחלתי להכין חידה מקורית למקרה שאזכה.)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני פשוט לא מאמין. חששתי ממך (ורק ממך).
כבר הכנתי ספויילרים, שהיו אמורים להוביל לחיפוש מוטעה ב-Google שגילה לי שמישהו שחרר רק את המשחקון הזה כמשחק נפרד, עם אפשרויות ל-Passwords בין השלבים.
הייתי אמור לעצבן הרבה אנשים עם החידה הזאת.
[עריכה]
אילו הייתי שם רק את המנגינה - גם היית מזהה? (I would)
כבר הכנתי ספויילרים, שהיו אמורים להוביל לחיפוש מוטעה ב-Google שגילה לי שמישהו שחרר רק את המשחקון הזה כמשחק נפרד, עם אפשרויות ל-Passwords בין השלבים.
הייתי אמור לעצבן הרבה אנשים עם החידה הזאת.
[עריכה]
אילו הייתי שם רק את המנגינה - גם היית מזהה? (I would)
אין מצב. לא שיחקתי כל-כך הרבה בילדותי וכאמור שיחקתי פעם אחת לפני תקופת זמן מאוד קצרה. (אם לא הייתי משחק עכשיו, אפילו מיטב גירודי הראש לא היו מחזירים לי את המידע הזה)Radioactive Grandpa כתב:אילו הייתי שם רק את המנגינה - גם היית מזהה? (I would)
[עריכה]
מצטער, יש קצת בעיות בהעלאת הקבצים הדרושים, אז יקח מעט זמן.
טוב, לפני הפירוט על החידה, רציתי להסביר למה החידות שלי יוצאות גרועות.
אני לא רוצה לחוד חידות על משחקים שאני לא מכיר, אך המשחקים שאני כן מכיר הם משחקים ספורים וגם מפורסמים, כך שתמיד החידה יוצאת קלה מדי.
הפעם היה לי רעיון מקורי ונחמד (שיפורט בהמשך), אך הביצוע שלו היה הרבה יותר גרוע ממה שדמיינתי.
אני לא מנסה למשוך תשומת לב או משהו, אני רק מתנצל מראש אם החידות שלי יוצאות קלות מדי או גרועות יחסית ואני מקווה שתוכלו להינות (אז מה סוכם? עם י' או בלי?) מהן בכל מקרה.
בכל אופן, החידה היא כזאת.
יוצגו 4 סרטונים בהם מוצגת דמות ממשחק מסוים המשברת על חייה. הדמות מוחשכת ותועלו לראות רק את צורתה.
נסו לזהות על איזו דמות מדובר. (כמובן שרק לאחר שסיימתי את החידה נזכרתי בכך שזו תיאלץ להיות חידה על בסיס ניקוד, עובדה שיוצרת הרבה מאוד סיבוכים כשמדובר על רק 4 סרטונים.)
סרטון מס' 1
סרטון מס' 2
סרטון מס' 3
סרטון מס' 4
(מצטער על העיקוב. הוא נוצר עקב בעיות בהעלאת הקבצים הדרושים ליוטיוב. נאלצתי לכווץ את הסרטונים ולכן הכתוביות לא ממש ברורות, מתנצל על זה מראש.)
אני לא רוצה לחוד חידות על משחקים שאני לא מכיר, אך המשחקים שאני כן מכיר הם משחקים ספורים וגם מפורסמים, כך שתמיד החידה יוצאת קלה מדי.
הפעם היה לי רעיון מקורי ונחמד (שיפורט בהמשך), אך הביצוע שלו היה הרבה יותר גרוע ממה שדמיינתי.
אני לא מנסה למשוך תשומת לב או משהו, אני רק מתנצל מראש אם החידות שלי יוצאות קלות מדי או גרועות יחסית ואני מקווה שתוכלו להינות (אז מה סוכם? עם י' או בלי?) מהן בכל מקרה.
בכל אופן, החידה היא כזאת.
יוצגו 4 סרטונים בהם מוצגת דמות ממשחק מסוים המשברת על חייה. הדמות מוחשכת ותועלו לראות רק את צורתה.
נסו לזהות על איזו דמות מדובר. (כמובן שרק לאחר שסיימתי את החידה נזכרתי בכך שזו תיאלץ להיות חידה על בסיס ניקוד, עובדה שיוצרת הרבה מאוד סיבוכים כשמדובר על רק 4 סרטונים.)
סרטון מס' 1
סרטון מס' 2
סרטון מס' 3
סרטון מס' 4
(מצטער על העיקוב. הוא נוצר עקב בעיות בהעלאת הקבצים הדרושים ליוטיוב. נאלצתי לכווץ את הסרטונים ולכן הכתוביות לא ממש ברורות, מתנצל על זה מראש.)
BluePrint כתב:לא הבנתי
אני דווקא מבין. אני בהחלט מבין אנשים שלא רוצים להרשם וזה בסדר.Radioactive Grandpa כתב:גם אני לא הבנתי
מה שאני לא מצליח להבין, לעומת זאת, הוא למה אתה לא בוחר לעצמך איזשהו שם, כלומר, למה אתה לא ממלא את השדה "שם משתמש" ומשאיר שם "אורח"? תבחר משהו באקראי, שנדע שזה אתה - "משה", "שמוליק", "גבר עם אבֶר", "כוoו| אw מגיל ww", "אורח פורח", "האורח הרשמי" (למרות שכזה היה פעם קבוע, אבל לא ראיתי אותו כבר שנים), משהו. ותשאר איתו.
חבל שלא זכרת שביקשתי לבקש ממני אישור לפני חידות כאלה... אבל ניחא.yoyole123 כתב:כמובן שרק לאחר שסיימתי את החידה נזכרתי בכך שזו תיאלץ להיות חידה על בסיס ניקוד, עובדה שיוצרת הרבה מאוד סיבוכים כשמדובר על רק 4 סרטונים
הרביעי נראה ממבט ראשון כמו ג'אז הארנב, בתמונה הזו שהוא פונה אל המסך עם הרובה שלו (כלומר, לא מהמשחק עצמו), אבל לא בדקתי אז יכול להיות שאני טועה.
[עריכה]
אה כן, שכחתי לומר, אני מכיר את הדמות השנייה בודאות - גם היא מתמונה שאינה זזה ולא מהמשחק עצמו. אני פשוט לא מצליח להיזכר מאיפה... אני אנסה לאמץ את הראש.
הראשון הוא הנסיך הפרסי מהמשחק הראשון.
אוקיי, חשבתי בהתחלה ש-2 זה משהו אחר. עכשיו זיהיתי.
איזו בושה... איך לא זיהיתי את זה מלכתחילה...
Supaplex. (או בעצם, אם התשובה צריכה להיות שם הדמות, אז: מרפי).
איזו בושה... איך לא זיהיתי את זה מלכתחילה...
Supaplex. (או בעצם, אם התשובה צריכה להיות שם הדמות, אז: מרפי).
מרפי? באיזה חלק של המשחק קוראים לו בשמו?Og כתב:(או בעצם, אם התשובה צריכה להיות שם הדמות, אז: מרפי).
בכל מקרה, פתרת שלושה מתוך ארבעת הסרטונים, אז אתה מוכתר לזוכה של החידה.
תנסו לפתור את הסרטון השלישי בכל מקרה.
טוב, לדעתי זה היה נסיון נחמד לחידה ראשונה מסוגה, אני מקווה שמישהו ייקח את הרעיון הזה וייעשה ממנו משהו קצת יותר חביב.
השלישי זה הקוסם מהוקוס פוקוס. זהיתי את שלושת הראשונים מיד, ג'אז היה הניחוש שלי למספר 4.
אבל גם ככה לא הייתי פותר כי לא יהיה לי זמן מעכשיו עד החופש הגדול להכין את החידה שאני רוצה להכין..
yoyolye - אל תרד על עצמך, יש לך חידות נהדרות (הסיבה שזו הייתה קלה היא בגלל שאלה משחקים מוכרים מאוד, ואישית חרשתי עליהם בילדות) וטוב שאתה חד חידות מקוריות, המשך כך
.
אבל גם ככה לא הייתי פותר כי לא יהיה לי זמן מעכשיו עד החופש הגדול להכין את החידה שאני רוצה להכין..
yoyolye - אל תרד על עצמך, יש לך חידות נהדרות (הסיבה שזו הייתה קלה היא בגלל שאלה משחקים מוכרים מאוד, ואישית חרשתי עליהם בילדות) וטוב שאתה חד חידות מקוריות, המשך כך
בתפריט הראשי תלחץ על "gfx-tutor". נדמה לי שזה מופיע גם במדריך למשתמש, כחלק מן העלילה, אבל אני לא סגור על זה.yoyole123 כתב:מרפי? באיזה חלק של המשחק קוראים לו בשמו?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מוזר, זהיתי מיד את הארבעה, אבל רק את שני האמצעיים (סופפלקס והוקוס פוקוס) זהיתי על פי הצלליות (טוב, בהוקוס פוקוס הרקע עזר). ובשני האחרים לא ראיתי צלליות בכלל -מסך חשוך דפוק!-. ובכל זאת זהיתי - את הנסיך הפרסי ע"פ הכיתוב, ואת ג'אז ע"פ הרקע. רק אחרי שעשיתי PrintScreen והעברתי לפוטושופ הצלחתי לזהות משהו...
מחזק. אלו חידות מקוריות וזה אחלה (וזה גדול).C-man כתב:yoyolye - אל תרד על עצמך, יש לך חידות נהדרות (הסיבה שזו הייתה קלה היא בגלל שאלה משחקים מוכרים מאוד, ואישית חרשתי עליהם בילדות) וטוב שאתה חד חידות מקוריות, המשך כך.
כן, גם אני מצטרף לחיזוק (בתקווה שזה יגרום לך להפסיק להתנצל כל הזמן).