חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
נראה כמו Elite(שאף פעם לא באמת שיחקתי בו, ולכן בטח התשובה שגויה, אבל שווה ניחוש)
...getting warm
כיוון נכון, רק שאין כלום בין Elite לפסח.
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שהוא אולי דומה ומבוסס על סדרת טלוויזיה ישנה זה אחד ממילארדי משחקי Star Trek למיניהם...Star Trek: Deep Space Nine וכל זה...
letting go
מבוסס?
מה מבוסס? איפה מבוסס?
אני רואה שאף אחד לא מבין את הרמז אז אומר זאת בפרוש: יציאת מצריים.
(זה לא הפתרון, זו הסיבה שהמשחק מסתתר מאחורי חידה לפסח)
מה מבוסס? איפה מבוסס?
אני רואה שאף אחד לא מבין את הרמז אז אומר זאת בפרוש: יציאת מצריים.
(זה לא הפתרון, זו הסיבה שהמשחק מסתתר מאחורי חידה לפסח)
ובכן, עכשיו כששמעתי את המוזיקה אני בטוח שאני לא מכיר ולכן הרשיתי לעצמי להעיף מבט בקישור שהאורח נתן בעמוד הקודם, אז...
Epic
(מעולם לא שמעתי עליו אפילו)
Epic
(מעולם לא שמעתי עליו אפילו)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
From Slavery to Freedom? - The Armageddon Machine?
די נדהמתי עכשיו... אני שומע את המוסיקה וחושב לעצמי, "איך יכול להיות שאני מכיר את המשחק?!"
כי לפי הרמזים האחרונים הייתי בטוח שאין סיכוי שאני מכיר את המשחק.
אבל אז חשבתי לעצמי, שאולי כל הרמזים היו מבוססים רק על העלילה הדי-סמויה מהעין במשחק עצמו.
אתה מבין, המוסיקה שהבאת, דומה בצורה מדהימה לזו. אני מניח שאתה מזהה. ואתה הוכחת ידענות מעמיקה ברקע ועלילת המשחק לא פעם אחת. מצד אחד, כמה מהרמזים מתקשרים למשחק הזה, מצד שני, את רובם אני לא מצליח לקשר.
מה גם שהמנגינה רק מתחילה זהה וממשיכה בצורה אחרת לגמרי, אז אני מניח שאני טועה.
כי לפי הרמזים האחרונים הייתי בטוח שאין סיכוי שאני מכיר את המשחק.
אבל אז חשבתי לעצמי, שאולי כל הרמזים היו מבוססים רק על העלילה הדי-סמויה מהעין במשחק עצמו.
אתה מבין, המוסיקה שהבאת, דומה בצורה מדהימה לזו. אני מניח שאתה מזהה. ואתה הוכחת ידענות מעמיקה ברקע ועלילת המשחק לא פעם אחת. מצד אחד, כמה מהרמזים מתקשרים למשחק הזה, מצד שני, את רובם אני לא מצליח לקשר.
מה גם שהמנגינה רק מתחילה זהה וממשיכה בצורה אחרת לגמרי, אז אני מניח שאני טועה.
באמת נשמע דומה, אבל התמונה לא משאירה מקום לטעות, המשחק הוא Epic כמו שאתה יכול לראות במוביגיימז.
ושוב תודה לאורח על הקישור הזה:
http://koti.mbnet.fi/~moonlord/tower/oldspace.htm" target="_blank
ושוב תודה לאורח על הקישור הזה:
http://koti.mbnet.fi/~moonlord/tower/oldspace.htm" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, אתה צודק (גם אני מעולם לא שמעתי עליו).
עדיין לא ברור לי הקשר המובהק ל"יציאת מצריים". "Epic"? זה הקשר?
אגב, למשמע הפעם השלישית של שתי המנגינות האלו - זה לא יכול להיות מקרי. החלק הראשון זהה.
Commander Keen 5 יצא שנה קודם לכן. ו-Epic בכלל לא של id. מעניין אם יש נגיעות חפיפה נוספות עם Keen או משחקים אחרים ב-Epic.
עדיין לא ברור לי הקשר המובהק ל"יציאת מצריים". "Epic"? זה הקשר?
אגב, למשמע הפעם השלישית של שתי המנגינות האלו - זה לא יכול להיות מקרי. החלק הראשון זהה.
Commander Keen 5 יצא שנה קודם לכן. ו-Epic בכלל לא של id. מעניין אם יש נגיעות חפיפה נוספות עם Keen או משחקים אחרים ב-Epic.
Funny thing
לא שמתי לב שהאורח נתן קישור כשכתב "פה" אבל לדעתי טוב שכך, זו לא חידת 'חם-קר'.
הדמיון במוסיקה בטח מקרי בלבד ואני מעולם לא שמעתי מוסיקה ב-Commander Keen.
כן, המשחק הוא Epic, וכל מי שצפה בפתיח לא יוכל להתעלם מהדמיון לסיפור יציאת מצריים.
מלבד עניין העבדות, זה סיפור על הגירה המונית תוך מאבק באויב חזק יותר וצליחה כנגד כל הסיכויים. (מעולם לא ראיתם Battlestar Galactica? הדמיון לסדרה הישנה לא גדול במיוחד, אבל עיצובי החללות בסדרה החדשה נראה לקוח מתוך המשחק)
ההמשך הוא Inferno שיצא רק על תקליטור. (אותו שכחתי להחזיר לבעליו אז יש לי עותק מקורי שלו. אופס)
אני לא מבין אתכם, המשחקים רק להעסקת האצבעות. בשביל מה להתאמץ אם לא כדי לדעת מה קורה בסוף?
הדמיון במוסיקה בטח מקרי בלבד ואני מעולם לא שמעתי מוסיקה ב-Commander Keen.
כן, המשחק הוא Epic, וכל מי שצפה בפתיח לא יוכל להתעלם מהדמיון לסיפור יציאת מצריים.
מלבד עניין העבדות, זה סיפור על הגירה המונית תוך מאבק באויב חזק יותר וצליחה כנגד כל הסיכויים. (מעולם לא ראיתם Battlestar Galactica? הדמיון לסדרה הישנה לא גדול במיוחד, אבל עיצובי החללות בסדרה החדשה נראה לקוח מתוך המשחק)
ההמשך הוא Inferno שיצא רק על תקליטור. (אותו שכחתי להחזיר לבעליו אז יש לי עותק מקורי שלו. אופס)
אני לא מבין אתכם, המשחקים רק להעסקת האצבעות. בשביל מה להתאמץ אם לא כדי לדעת מה קורה בסוף?
בחיים לא שמעתי על המשחק...
בוקר טוב רבותיי.
ראשית, סליחה על האיחור. שנית, אני רוצה להחזיר את משחק התליין/איש תלוי (Hangman):
אני אתן שורה שמגיעה ממשחק ישן ועליכם לגלות את המשחק ע"י רכישה של אותיות והשלמת המשפט. אני מניח שכולם מכירים את החוקים הבסיסיים. אם לא, אפשר לשאול.
הנה החוקים הספציפיים לחידה הזו:
*רק משתמשים רשומים שנרשמו לפורום לפני תחילת החידה יכולים לרכוש אותיות (עם אורחים שבדיוק עכשיו החליטו להשתתף הסליחה).
*אורחים ומשתמשים שנרשמו לאתר לאחר תחילת החידה עדיין יכולים לנחש את שם המשחק, רק לא לקנות אותיות.
*לכל משתמש רשום יש 10 קרדיטים, רכישת אות עולה 5 קרדיטים.
*לא ניתן לקנות אותיות ניקוד (A,E,I,O,U), אני אוסיף אותן כרמזים במידה ולא תיפתר החידה.
*במידה והאות הנרכשת מופיעה במשפט - על כל מופע שלה יקבל המשתמש 5 קרדיטים (אך עדיין ירדו ממאזנו חמשת הקרדיטים בהם השתמש לרכוש את האות).
*לאחר כל קניית אות (בין אם היא מופיעה במשפט ובין אם לאו), חייב המשתמש לחכות 3 שעות עד לקנייה הבאה שלו (בזמן שהוא מחכה, יכול משתמש אחר לרכוש אות בהנחה שהוא בעצמו לא מחכה). אין שמירת אותיות. אין הגבלה על מספר הניחושים של שם המשחק.
התשובה חייבת לבוא כשם המשחק, השורה עצמה לא מעניינת אותי.

אותיות משומשות:
(אין כרגע)

בהצלחה!
ראשית, סליחה על האיחור. שנית, אני רוצה להחזיר את משחק התליין/איש תלוי (Hangman):
אני אתן שורה שמגיעה ממשחק ישן ועליכם לגלות את המשחק ע"י רכישה של אותיות והשלמת המשפט. אני מניח שכולם מכירים את החוקים הבסיסיים. אם לא, אפשר לשאול.
הנה החוקים הספציפיים לחידה הזו:
*רק משתמשים רשומים שנרשמו לפורום לפני תחילת החידה יכולים לרכוש אותיות (עם אורחים שבדיוק עכשיו החליטו להשתתף הסליחה).
*אורחים ומשתמשים שנרשמו לאתר לאחר תחילת החידה עדיין יכולים לנחש את שם המשחק, רק לא לקנות אותיות.
*לכל משתמש רשום יש 10 קרדיטים, רכישת אות עולה 5 קרדיטים.
*לא ניתן לקנות אותיות ניקוד (A,E,I,O,U), אני אוסיף אותן כרמזים במידה ולא תיפתר החידה.
*במידה והאות הנרכשת מופיעה במשפט - על כל מופע שלה יקבל המשתמש 5 קרדיטים (אך עדיין ירדו ממאזנו חמשת הקרדיטים בהם השתמש לרכוש את האות).
*לאחר כל קניית אות (בין אם היא מופיעה במשפט ובין אם לאו), חייב המשתמש לחכות 3 שעות עד לקנייה הבאה שלו (בזמן שהוא מחכה, יכול משתמש אחר לרכוש אות בהנחה שהוא בעצמו לא מחכה). אין שמירת אותיות. אין הגבלה על מספר הניחושים של שם המשחק.
התשובה חייבת לבוא כשם המשחק, השורה עצמה לא מעניינת אותי.

אותיות משומשות:
(אין כרגע)

בהצלחה!
"...give me a B, give me an L, give me a"
nahh, just give me a T.
קרדיטך כרגע: 15.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: