שרשור חבילות משחקי ה-Indie הארעיות

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

Re: שרשור חבילות משחקי ה-Indie הארעיות

שליחה על ידי C-man »

רק בשביל הפרוטוקול:
אני פחות או יותר איבדתי עניין בכל החבילות למעט HIB וחבילות מיוחדות כמו ש-Mojang עשו.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

החידוש בעניין אבד מזמן, זה נכון, במיוחד עם כל מיני "חבילות אינדי" שהן לא אינדי בכלל.
אבל עדיין מוצאים דברים שווים פה ושם גם מחוץ ל-HIB.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אם אנחנו מדברים בשביל הפרוטוקול.., מעולם לא עניינה אותי שום חבילה למעט אלו מ-HiB. (כלומר, היתה עשויה לעניין ברמת הידיעה. אף פעם לא כדי שארכוש.)
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

יש בהחלט חבילות טובות גם מחוץ ל-HiB. בעיקר של IndieRoyale.

גם לא חסרות חבילות HiB לא טובות(כמובן, לטעמי האישי).
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Octarine כתב:החידוש בעניין אבד מזמן, זה נכון, במיוחד עם כל מיני "חבילות אינדי" שהן לא אינדי בכלל.
אבל עדיין מוצאים דברים שווים פה ושם גם מחוץ ל-HIB.
איבדתי עניין מכמה סיבות, לא רק בגלל איכות המשחקים (שהיא גם אחת מהן).
- כבר קניתי יותר משחקים משאני אוכל להספיק לשחק בעתיד הנראה לעין.
- אני לא אוהב את שיטות התמחור של חלק מהחבילות.
- רוב המשחקים השווים מתגלגלים בסופו של דבר ל HIB, שזו ספקית החבילות הכי טובה בכל הפרמטרים (מחיר, תמיכה, איכות, מגניבות, מקוריות...).
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אמנם IndieRoyale היו היחידים שנזקקתי לפנות לתמיכה שלהם, אבל הם טיפלו בי מהר מאוד והיטב. אז לא הייתי ממהר לומר ש-HiB הכי טובים. לפעמים בהחלט יכול להיות שדווקא בחבילות קטנות יותר-השירות יותר טוב.

ואני ממש לא חושב שאפשר לומר ש-HiB מקוריים-לפחות לא "המקוריות" שאני מדבר עליה-משחקים רבים חוזרים על עצמם. ב-IR הם אף פעם לא חזרו על עצמם(עד כה). מעבר לכך, לא מעט משחקים ב-IR היו אקסקלוסיביים, והופיעו שם לראשונה. יש מצב שגם ב-HiB זה היה, אבל לדעתי הרבה פחות.

לגבי איכות אני מסכים, בגדול, ש-HiB הכי טובים, אבל שוב, אי אפשר להכליל.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

"איכות" זה פרמטר מעורפל למדי... דווקא די התעצבנתי כשמהירות ההורדה מתישהו היתה בלתי נסבלת. או שהכוונה לאיכות המשחקים? גם לגבי זה אני לא בטוח, למרות שהם הציגו פה ושם כמה קליברים רציניים.
אני פשוט אוהב אותם. את הגישה שלהם, את מה שהם מייצגים. הם קנו אותי לגמרי כבר בחבילה הראשונה שרכשתי אצלם, שהיתה החבילה השניה שהם הציעו. יום-יומיים לאחר מכן, פתאום אני מגלה שקיבלתי גם את החבילה הראשונה, באופן אוטומטי, בלי שום פעולה שהיא מצידי, למרות שכאשר "עשיתי את השיקול האישי של עצמי לשלם כמה שאני מוכן לשלם" לקחתי בחשבון אך ורק את התוכן של החבילה השניה, וכמובן שלא היה לי מושג שאני הולך לקבל תוכן כפול ו"שווה" בהחלט.
מאוד אכפת להם להצדיק את העובדה שאתה משלם על המוצר שלהם, ואפילו כשאתה הוא זה שקובע את המחיר. הם תמיד הולכים לקראת הלקוח. עוד לפני שהם מפרסמים את הבונוסים בהתניה לתשלום מעל הממוצע, כל מי ששילם, ולא חשוב כמה, לפני שהתוספות פורסמו - מקבל את הכל, כל מה שיוצא אח"כ. למה? כי הוא לא ידע שהסכום ששילם הולך להגביל אותו במה שהחבילה הזו עשויה לתגמל את הרוכשים שלה, אני מניח. גם עצם זה שהם לא קובעים את הסכום המינימלי שאותו צריך לעבור כדי לקבל את הבונוסים: מהו הסכום הזה? הסכום הממוצע. מה זה הסכום הממוצע? כמה שהשוק החליט שהמוצר הזה שווה. לא יותר ולא פחות. ולא הם, אין להם שום דרך לקבוע את זה (חוץ מלזייף המון רכישות בסכומים אסטרונומיים). מה יותר הוגן מזה? גם עצם העובדה שאתה יכול לבחור שלא לשלם להם אגורה, אלא להעביר את כל הכסף ישירות למפתחים, והעובדה ש"פילוח העוגה" הדפולטי נותן להם נתח די זעיר מהתשלום לחבילה (אני די בטוח שעוגת התשליל של הפילוח הזה הרבה יותר קרובה למציאות כשמדובר בחברות הוצאה מסחריות, שאינן HiB), עוד פחות מהנתח הדפולטי שהולך לצדקה, וקורא לזה "Humble Tip". פשוט אצילי. כל הקונספט הזה. אצילי. (ועכשיו לכו תשוו עם Indie Royale ותחטפו סטירה מצלצלת.)
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

עידן כתב:"איכות" זה פרמטר מעורפל למדי......
Well said על על מה שאמרת :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

עידן או אני?... :lol:
(שים לב לציטוט שלך...)

התכוונת לחלק המצוטט או לכל ההודעה?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Yoyole כתב:
עידן כתב:"איכות" זה פרמטר מעורפל למדי......
Well said על על מה שאמרת :)
נא לא להכניס לי מילים לפה :)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Radioactive Grandpa כתב:"איכות" זה פרמטר מעורפל למדי... דווקא די התעצבנתי כשמהירות ההורדה מתישהו היתה בלתי נסבלת. או שהכוונה לאיכות המשחקים? גם לגבי זה אני לא בטוח, למרות שהם הציגו פה ושם כמה קליברים רציניים.
התעצלתי לפרט כמו שאתה פירטת (אני מסכים עם כל מילה).
התכוונתי גם לאיכות המשחקים. בכל חבילה ראשית היה לפחות משחק אחד שמאוד עניין אותי, וכבר היה ב wish-list שלי.
בנוסף למה שציינת אני זוקף לזכותם גם את העובדה שהם כוללים רק משחקי Cross-platform, שפועלים גם על לינוקס. הם גם מאפשרים להוריד את המשחקים בכמה דרכים שהם רק יכולים (הורדה ישירה, טורנט, סטים, דזורה, מרכז ההורדות של אובונטו..), ותמיד חותרים להוספת פסקולים.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Radioactive Grandpa כתב:עידן או אני?...
(שים לב לציטוט שלך...)

התכוונת לחלק המצוטט או לכל ההודעה?
:blackeye:
[עריכה] אה, והתייחסתי לכל ההודעה. בגלל זה כתבתי "כל מה שאמרת". לא רציתי לצטט הכל.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

כתבת "על על מה שאמרת". הנחתי שכנראה התכוונת ל"על כל", אבל טעות סבירה לא פחות היא להכפיל את המילה סתם.

ואני אוסיף עוד משהו חיובי על ההוספה שלך, C-man... ולא רק שהם מאפשרים את כל זה, אלא שהם לא מחייבים את הצרכן לבחור את פלטפורמת ההורדה/משחק שלו מראש עם הרכישה, אלא שברגע שהוא רוכש, הוא רוכש את כל האפשרויות ללא הגבלה.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Radioactive Grandpa כתב:כתבת "על על מה שאמרת". הנחתי שכנראה התכוונת ל"על כל", אבל טעות סבירה לא פחות היא להכפיל את המילה סתם.
צריך לשלול ממני את הזכות להגיב :oops:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

חס וחלילה. ואם אתה מאשר את מה שאני אומר, לא רק שמותר לך להגיב, אלא שאף חובה עליך.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא