בעיה בפורס הקבצים האוטומטי של השת"ק

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: בעיה בפורס הקבצים האוטומטי של השת"ק

שליחה על ידי Gordi »

Og כתב:
Gordi כתב:שנלך על זה?
למה לא? גם אם נמצא משהו יותר טוב אח"כ, זה הפיך בקלות.
בוצע.
RG, פעם 300 גלידה?
Og כתב:
Gordi כתב:מחשבות אחרונות לפני הביצוע הסופי?
כן, כמה דברים:
1. אני לא יודע בדיוק איך fwrite() עובדת ואין לי כח לחפש, אבל אם אפשר, כמו ברוב הפונקציות ב-C לשים ערך דצימלי במקום מחרוזת, דהיינו:

קוד: בחירת הכל

fwrite( $fp, 2 );
אז זה יהיה הרבה יותר טוב, לא רק בגלל שאפשר לנצל את כל ה-255 ערכים אלא גם שיהיה יותר קל לעקוב אחר המספור.
כן, גם אני כיוונתי לשם, אבל לצערי לא הצלחתי ובסוף התפשרתי על האקסי.
Og כתב: 2. תאמר לי בבקשה לאיזה מספר הגעת ואני אשמור אותו בקובץ אצלי. אני אוסיף לו +1 כל פעם שעולה משחק מפוצל חדש לשת"ק, זאת כדי שאם אני מעלה משחק מפוצל, אדע איזה מספר לתת לו (זה גם אמור לענות על השאלה של אוקטרין).
המספר האחרון שהשתמשתי בו היה 36, כלומר, מתקיים:

lastFile[18]=33;
lastFile[19]=36;
לכן, תיאורטית, אתה מתחיל מ-37.
עם זאת, אם תשאל אותי, עדיף להשאיר את השיטה הזאת בתור Quick Fix ולהתחיל ליצור ארכיונים בגדלים משתנים (למשל: לקפוץ ב-10K בכל פעם).
לעניות דעתי זה נכון יותר בטווח הארוך, ופחות מועד לטעויות.
Og כתב: 3. חשוב לזכור שכל העסק הזה תקול לגמרי ושהוא לא באשמתינו, בזב"ל/ברק (ואולי עוד ספקים, לך תדע) עושות פה מעשה שלא יעשה. מישהו צריך לדווח על הבזיון הזה באיזה פורום "כבד" שמיועד לדברים האלה... אולי איפשהו בHWZONE או בפורום של קידום אתרים, או משהו יותר טוב שכנראה אני לא מכיר.
אני עדיין איתן בדעתי שאתה צריך לבקש עזרה/לדווח על זה בפורום כזה (זה צריך להיות אתה ולא אני כי אתה בעל האתר ובעל הבעיה ולכן סביר להניח שאליך יתייחסו יותר) ואולי גם להסביר מה עשית כדי שמי שנמצא במצב הזה יוכל להפיק תועלת מכך.
קשה לי להאמין שאף אחד לא נתקל במצב הזה לפניך, ניסיתי לעשות גיגול זריז על צירופים של בזב"ל/ברק עם "מטמון" ולא מצאתי שום דבר אבל אולי חיפוש מעמיק יותר יביא תוצאות רלוונטיות.
אני מבין מאיפה זה בא אבל קצת מתלבט. אשמח לשתף אותך בלבטים שלי, אם תרצה לשמוע, אבל הפעם אתעקש שזה יהיה בפרטי.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Gordi כתב:RG, פעם 300 גלידה?
גלידה והעלאה במשכורת, ברור.
שוב אני שולף אותו: תמונה
זה במדה והשינוי שנעשה הוא נסיוני ולכן נקודתי ורק ב-Fable. נסיתי להוריד גם את Rayman Designer ו-ppp2pr.7z חזר לפקוד את חלומותיי.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:נסיתי להוריד גם את Rayman Designer ו-ppp2pr.7z חזר לפקוד את חלומותיי.
שיט! :oops:
זה על שרת אחר, שכחתי אותו.
אני אסדר את זה עוד היום, בינתיים אפשר להתעלם ממה שאמרתי על מספר הקסם 36.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אוקיי, סודר (מזל שניסית :-) ).
המספר האחרון שהשתמשתי בו הוא 55, כלומר:

lastFile[18]=35;
lastFile[19]=35;
RG, וידוא הריגה?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

סליחה שאני מתפרץ לוויכוח..מישהו יכול להסביר באיזה שפה אתם מדברים? מה זה שת"ק ומה זה כל הראשי תיבות שאתם משתמשים בהם? :scratch:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שת"ק זה הקיצור הפנימי שלנו לשיתוף קבצים, הקטגוריה של המשחקים שלא מועלים לאתר ישירות אלא לשרתים אחרים. אילו עוד ראשי תיבות?

הורדתי הפעם רק את הקובץ הראשון. Fable ו-Rayman Designer ירדו כמו שצריך, כך נראה.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

dj_anubis כתב:סליחה שאני מתפרץ לוויכוח..מישהו יכול להסביר באיזה שפה אתם מדברים? מה זה שת"ק ומה זה כל הראשי תיבות שאתם משתמשים בהם? :scratch:
קודם כל, למה ויכוח? דיון תרבותי.

לגבי הראשי תיבות-אתה מתכוון ל-RG למשל...? אלו ראשי תיבות לשם של הבחור האדיב(והסבא הנדיב), Radioactive Grandpa.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

הוא לא חדש פה... לא נראה לי שהוא לא יודע מה זה R.G... :tongue8:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:אני מבין מאיפה זה בא אבל קצת מתלבט. אשמח לשתף אותך בלבטים שלי, אם תרצה לשמוע, אבל הפעם אתעקש שזה יהיה בפרטי.
Nah, אני אוותר על זה.
Radioactive Grandpa כתב:שוב אני שולף אותו: תמונה
אבל הפעם גם הפשטת אותו! אני מת עליו, אם לא היה מוגן בזכויות יוצרים הייתי מציע לצרף אותו לצוות :cry:

אז AWTEW ?

[עריכה]
המממ, קראתי את ההודעה שפרסמתי עכשיו והתחלתי לחשוב... אם התמונה של הפומפונים תהיה שבורה יום אחד... ז"א... כשקוראים את ההודעה הזו ללא התמונה, יכול להתקבל רושם מאד מאד מוטעה :scratch:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Og כתב:אבל הפעם גם הפשטת אותו! אני מת עליו, אם לא היה מוגן בזכויות יוצרים הייתי מציע לצרף אותו לצוות :cry:
לא שמתי לב שהוא היה לבוש קודם. רק מפוקסל ועם רקע לבן...
ואללה? הכרתי את היוצר(ת). בד"כ זה תמונה היה המועדף עלינו, וגם הכי מזוהה עמה.
Og כתב:המממ, קראתי את ההודעה שפרסמתי עכשיו והתחלתי לחשוב... אם התמונה של הפומפונים תהיה שבורה יום אחד...
LMAO
Og כתב: אז AWTEW ?
IDK... (החלטת לשגע את אנוביס ואת כולנו סופית? :P)
נסיתי עכשיו גם את Claw, במלואו, וההורדה היתה בסדר. (הקובץ אמנם, נראה שלא לחלוטין, חשבתי שהתכנית אמורה לפרוס גם את הארכיונים הפנימיים, והייתי צריך לעשות זאת ידנית, וגם אחד ה-batים לא עבד ופניתי לארכיון ישירות.)
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אפילו אני הייתי צריך לבדוק מה זה AWTEW(אם כי לפחות ניחשתי נכון את ההתחלה).

כמה חנונים אתם, בדיוק...? :P
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מצבך טוב כנראה... אני כבר לא מתרגש מהעובדה שאני צריך להריץ גיגול כדי להבין כל הודעה שלישית של עוג.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Radioactive Grandpa כתב:מצבך טוב כנראה... אני כבר לא מתרגש מהעובדה שאני צריך להריץ גיגול כדי להבין כל הודעה שלישית של עוג.
חח, נייס :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:ואללה? הכרתי את היוצר(ת). בד"כ זה X היה המועדף עלינו, וגם הכי מזוהה עמה.
לא יודע למה, פשוט ברוב הפעמים כשאני מחפש אמוטיקון שמתאים להלך הרוח שאני מנסה להעביר, אני צופה בגלריה של האמוטיקונים ולמרות שהם מונים עשרות ראש (תרתי משמע :P ) זה נדיר שאני מוצא משהו שבדיוק מתאים. לפעמים אני מתפשר על משהו קרוב אבל לרוב פשוט מוותר. האמוטיקון של הפומפונים פשוט מתאים בול למחווה אחת שאני אוהב להעביר, אבל ממש בול, כמו כפפה ליד (או פומפון ליד).
Radioactive Grandpa כתב:נסיתי עכשיו גם את Claw, במלואו, וההורדה היתה בסדר. (הקובץ אמנם, נראה שלא לחלוטין, חשבתי שהתכנית אמורה לפרוס גם את הארכיונים הפנימיים, והייתי צריך לעשות זאת ידנית, וגם אחד ה-batים לא עבד ופניתי לארכיון ישירות.)
באצווה הראשונה של ארכיוני הRAR המפוצלים הייתה טעות - היה חסר את הקובץ 7z.dll והקבצים הללו חולצו באופן אוטומטי רק אם במחשב שבו הם הופעלו הייתה מותקנת גרסת 7Z שקרובה לגרסה שבאה עם הארכיון המפוצל.
האם אתה רואה שם קובץ 7z.dll, כלומר באותו מקום של ה extract.bat ? ואם אתה מוסיף אותו ידנית (מארכיון אחר, נגיד FABLE) ומפעיל את extract.bat זה כן עובד?
עידן כתב:
Radioactive Grandpa כתב:מצבך טוב כנראה... אני כבר לא מתרגש מהעובדה שאני צריך להריץ גיגול כדי להבין כל הודעה שלישית של עוג.
חח, נייס :)
היי... אינני מקבל עלי את דין חוסר הנהירות שלכם. זוהי השמצה חסרת כל בסיס.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

:scratch: :scratch: :scratch: :? :? :?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא