הטופיק כתב: ומה אתם אומרים על מחר בסביבות שמונה - תשע?
Alien Swarm - השרשור הרשמי של ליגת ה-noobs של מסע אל העבר!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: Alien Swarm - השרשור הרשמי של ליגת ה-noobs של מסע אל העב
אני בעדraztk כתב:
כשתרצו לארגן משחק של Quake/DOOM/[...], בשמחה. :>
לסיכום המשחק הראשון בהרכב מלא של הליגה - היה כיף, ובפעם הבאה אני מקווה שנצליח לגמור את הקמפיין.
ברמה insane כמובן
.
נקבע לשבוע הבא?
ברמה insane כמובן
נקבע לשבוע הבא?
היה כיף. פעם הבאה אפשר אולי לנסות לארגן משחק של 5 איש בו זמנית אם באמת נגיע למצב של הרכב מלא. היום זה יצא טוב, ש-C-man בא להחליף את Yoyole.Octarine כתב:לסיכום המשחק הראשון בהרכב מלא של הליגה - היה כיף, ובפעם הבאה אני מקווה שנצליח לגמור את הקמפיין.
ברמה insane כמובן.
נקבע לשבוע הבא?
בהחלט אפשר לקבוע שוב. לא חסר לי הרבה כדי להשיג את ה-Achievement של לסיים את המערכה ב-Hard-תעזרו לי!
היה ממש כיף... חבל שאני מת כל הזמן 
אל תדאג. יהיה בסדר. אנחנו משתפרים כל הזמן. בסוף נוכל לסיים את כל המערכה ברמה Insane. ולא בצחוק!הטופיק כתב:היה ממש כיף... חבל שאני מת כל הזמן
מהנסיון שלי זה פשוט פונקציה של כמה מכירים טוב את המפה, כי ה-spawn points נשארות קבועות.
אא'כ אתם רוצים לשחק עם AI director.
אא'כ אתם רוצים לשחק עם AI director.
באמת היה כיף. סליחה שיצאתי באמצע, פשוט הייתי עייף ולא מרוכז. יצאתי מנקודת הנחה שסימן יכל להועיל לקבוצה יותר ממני באותו רגע 
היה נחמד, אם כי העובדה שבורחים מהמפלצות הגדולות והקשות במשחק קצת מורידה מן ההנאה לדעתי.
אפשר גם להלחם בהם, אם מביאים שילוב טוב של כלי נשק (עמודי טסלה או רימוני הקפאה) ומשתמשים בטקטיקה מתאימה (אחד מושך אש והשני מגיע מאחורה) אבל בשלב של הביוב שבאים 3 ביחד זה כזה כאב ראש שלדעתי עדיף פשוט לרוץ ולוותר על זה.
הבעיה בדברים האלו שגם כשיורים בהם מאחורה לוקח להם המון זמן למות. וגם לדעתי בנקודה הספציפית הזו, עדיף לברוח מהם. גם אז, ניתן לעשות זאת בחוכמה(אדרנלין). אני לא חושב שזה פוגע הרבה מהחוויה, זה חלק מהטקטיקה.Octarine כתב:אפשר גם להלחם בהם, אם מביאים שילוב טוב של כלי נשק (עמודי טסלה או רימוני הקפאה) ומשתמשים בטקטיקה מתאימה (אחד מושך אש והשני מגיע מאחורה) אבל בשלב של הביוב שבאים 3 ביחד זה כזה כאב ראש שלדעתי עדיף פשוט לרוץ ולוותר על זה.
לא משנה מה, הרבה יותר כיף לשחק איתכם מאשר עם אנשים רנדומליים שלא מכירים. גם אם אתם(למה אתם, אנחנו, גם אני כלול כמובן) עושים שטויות, זה עדיף על שטויות של אנשים זרים!
לפני שבוע בערך עשו עדכון למשחק והוסיפו כמה פיצ'רים מגניבים:
- עוד שלושה עיטורים (מה שנותן לי תירוץ לחזור לשחק)
- רמת קושי Brutal, לטובת מי שהתלונן ש-Insane לא קשה מספיק
- אפשרות להגדיר אש דו'צ שתיתן נזק מקסימלי, מה שאומר שכבר אי אפשר לירות לכך הכיוונים ללא אבחנה

- מצב Onslaught שמפעיל AI Director ואמור לשלוט על כמות החייזרים לפי מצב ה"לחץ" בקבוצה
נשמע נחמד...אבל הייתי מעדיף עוד משימות ואויבים חדשים...Octarine כתב:לפני שבוע בערך עשו עדכון למשחק והוסיפו כמה פיצ'רים מגניבים:
זה ממש נחמד ומוסיף עניין. מישהו מעוניין לקבוע עוד משחק מתישהו?
- עוד שלושה עיטורים (מה שנותן לי תירוץ לחזור לשחק)
- רמת קושי Brutal, לטובת מי שהתלונן ש-Insane לא קשה מספיק
- אפשרות להגדיר אש דו'צ שתיתן נזק מקסימלי, מה שאומר שכבר אי אפשר לירות לכך הכיוונים ללא אבחנה
- מצב Onslaught שמפעיל AI Director ואמור לשלוט על כמות החייזרים לפי מצב ה"לחץ" בקבוצה