חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

Bah, you promised only lies

שליחה על ידי Og »

סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Blackened is the end

שליחה על ידי BluePrint »

לגמרי.

חשבתי שאני עוזר לעולם, מתברר שאני רק מכשיל את עצמי.
Og
מנהל
מנהל

A white background isn't "Evolution's End"

שליחה על ידי Og »

אתה אשכרה משתמש בדבר הזה? מוזר, רשום שם שהם משתמשים בחיפוש של גוגל וזה אמור להיות מעודכן כי זה מגוגל בעצמם... בכל מקרה, אפילו אם זה היה מעודכן כמו החיפוש הרגיל לא הייתי משתמש בזה, כל השחור הזה הופך אותי דכאוני משהו :?
נערך לאחרונה על ידי Og ב ד' אפריל 02, 2008 2:54 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: אופס, לא קראתי מספיק - זה לא של גוגל, רק משתמש במנוע שלהם.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!

שליחה על ידי C-man »

אם יש לך מסך LCD זה לא נראה לי שזה אמור לשפר את צריכת החשמל במיליווט אפילו..
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Black is a natural selection

שליחה על ידי BluePrint »

Og כתב:אתה אשכרה משתמש בדבר הזה?
אז זהו, כבר לא.
Og כתב:רשום שם שהם משתמשים בחיפוש של גוגל וזה אמור להיות מעודכן
'אמור' זה שם של נהר ברוסיה (התשיעי באורכו בעולם), והנה הוכחנו שזה לא מעודכן.
Og כתב:לא הייתי משתמש בזה, כל השחור הזה הופך אותי דכאוני משהו :?
הרעיון הוא לגרום לך להרגיש טוב ע"י הזכרת העובדה שאתה חוסך בחשמל, וכך באמת חשבתי.
לא עוד.
C-man כתב:אם יש לך מסך LCD זה לא נראה לי שזה אמור לשפר את צריכת החשמל במיליווט אפילו..
אני משתמש ב-CRT.
למשתמשי LCD זה מעלה את צריכת החשמל. אפילו.

אגב: מי חד את החידה הבאה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:צ'מע, היות ובפועל יש יותר "מוותרים" ("אני יודע אבל אני לא אגלה לכם נה-נה-בננה", "אם אף אחד אחר לא יפתור אני אעשה טובה", "אני מנוע מפיתרון כי זה לא יושב לי בקנה אחד עם האג'נדה האתית שלי") מ"פותרים", התסריט שהצגת נשמע לי יותר הזוי מבדיוני.
אממ, אבל זה בדיוק מה שאמרתי... :? אפילו הקצנתי - אחד חלקי גוגול (רציתי לומר אחד חלקי גוגולפלקס אבל זה כבר יותר מדי אפילו להגזמה :shock: ).
Radioactive Grandpa כתב:זֻבִּי!
לפי המקורות שבידי, המילה הנכונה היא "זְבִּי" (זה שווא בזי"ן, לא חיריק). זובי היא שיבוש. (מאידך גיסא, המקורות בם נסמכתי אינם מוסמכים, אז בהחלט יתכן ששתי הצורות נכונות).
Radioactive Grandpa כתב:אלא אם הוא הזב הקבוע שלך.
:shock: (כאילו, OMFG? יש גבול גם לגסויות FFS)
Radioactive Grandpa כתב:"אני מנוע מפיתרון כי זה לא יושב לי בקנה אחד עם האג'נדה האתית שלי"
אני יודע שזה כוון אליי, ואני לא נעלב, להיפך, אני גאה במשנתי. מי שרוצה ללכת בדרך הזו, שיבושם לו, המצפון שלי נקי, זה מה שחשוב (זה לא שאני טלית שכולה תכלת, בכלל לא, אבל יש דברים שאני לא מוכן להקריב).

אגב, לא יודע אם הבנת, אבל זה לא שאני לא פותר בכלל אם התשובה הושגה ב"מרמה", זה שאני לא רוצה שהפתרון שלי שהושג ב"מרמה" יבוא על חשבון פתרון של מישהו שיודע את התשובה. אבל לאחר שסיכמנו שאת אלה שמשתתפים בחידון ניתן למנות על שתי ידיים והיה להם מספיק זמן לפתור במרמה אם רצו (כמו בחידה הנוכחית), לא כ"כ מפריע לי לפתור אם יש לי גם חידה חדשנית ויפה מוכנה. לצערי, התנאי האחרון הוא עדיין WIP, וגם בכמה ימים האחרונים לא היה לי הרבה זמן אינטרנט, אז אני נמנע מלפתור כרגע.
עידן כתב:Off The Record:

דווקא אני מאוד אהבתי את BASS, אחד ממשחקי ההרפתקאה הלא רבים ששיחקתי וגם סיימתי(שיחקתי בו כבר לפני כמה שנים טובות מה שכן).
אולי באמת הסיבה שלא כ"כ התלהבתי ממנו היא בגלל ששיחקתי בו בזמן האחרון שבו אני רגיל לסטנדרטים גבוהים יותר...
C-man כתב:אם יש לך מסך LCD זה לא נראה לי שזה אמור לשפר את צריכת החשמל במיליווט אפילו..
מיליוואט לכמה זמן?
Blackle כתב:
Does Blackle save energy on LCD and CRT monitors?
The main aim of Blackle is to remind people of the need to take small steps to save energy in their everyday lives. There is a significant difference in energy consumption between black and white screens for CRT monitors. CCFL LCD monitors do not show as much difference, however, many of the coming monitor technologies are expected to show a significant difference. Technology is constantly changing but the need to take steps to save energy is constant.
[חצי עריכה]
התחלתי לכתוב לפני ההודעה האחרונה של BP.
BluePrint כתב:אגב: מי חד את החידה הבאה?
מי שיפתור את הנוכחית. (ורצוי שזה יהיה מישהו שהכין חידה טובה)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Og כתב:אממ, אבל זה בדיוק מה שאמרתי...
כן, אבל בחלק השני ניסיתי להסביר שההשלכות לאי-סבירות המקרה הן בסבירות גבוהה יותר להיות חיוביות.

Og כתב:
לפי המקורות שבידי, המילה הנכונה היא "זְבִּי" (זה שווא בזי"ן, לא חיריק). זובי היא שיבוש. (מאידך גיסא, המקורות בם נסמכתי אינם מוסמכים, אז בהחלט יתכן ששתי הצורות נכונות).
דבר ראשון, אמנם לא יין פטישים דיבר מגרוני בעת כתיבת המילים ההן, אבל כמה דברים פטישיים לא פחות.
דבר שני, הגבול בין רצינות-הנונסנס לבין הרצינות-נטו מעולם לא היטשטש טוב יותר, ופורום אוף טופיק לאח"מים מעולם לא נשמע כמו פתרון טוב יותר.
דבר שלישי, אילו הייתי מגיב על זה אתמול בשלש בלילה כמו התגובה הקודמת שלי, הייתי ודאי אומר משהו כזה: "הזבן הקבוע שלי - זבני. הזב הקבוע שלי - זבי". אבל מפני שאני צלול מדי עכשיו, אני פשוט לא מבין למה התכוונת.

Og כתב:אני יודע שזה כוון אליי, ואני לא נעלב, להיפך.....
אליך, ואל עוד רבים וטובים באינספור מקרים קודמים (כמו גם המשפטים האחרים). דווקא במקרה האחרון היה זה מכוון אלי. אני לא פתרתי מכוון שלא הייתי יודע אלמלא התשובה היתה ניתנת לי בשוגג.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

[ספאם]מה זה FFS? (ואם כבר ספאם, אז מה זה שק"ק?)[/ספאם]
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Google It, FFS!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:Google It, FFS!
אלא אם יש לך מסך שק"ק, ובמקרה כזה: Blackle it!

Radioactive Grandpa כתב:
Og כתב:אממ, אבל זה בדיוק מה שאמרתי...
כן, אבל בחלק השני ניסיתי להסביר שההשלכות לאי-סבירות המקרה הן בסבירות גבוהה יותר להיות חיוביות.

Og כתב:
דבר ראשון, אמנם לא יין פטישים דיבר מגרוני בעת כתיבת המילים ההן, אבל כמה דברים פטישיים לא פחות.
דבר שני, הגבול בין רצינות-הנונסנס לבין הרצינות-נטו מעולם לא היטשטש טוב יותר, ופורום אוף טופיק לאח"מים מעולם לא נשמע כמו פתרון טוב יותר.
דבר שלישי, אילו הייתי מגיב על זה אתמול בשלש בלילה כמו התגובה הקודמת שלי, הייתי ודאי אומר משהו כזה: "הזבן הקבוע שלי - זבני. הזב הקבוע שלי - זבי". אבל מפני שאני צלול מדי עכשיו, אני פשוט לא מבין למה התכוונת.

Og כתב:אני יודע שזה כוון אליי, ואני לא נעלב, להיפך.....
אליך, ואל עוד רבים וטובים באינספור מקרים קודמים (כמו גם המשפטים האחרים). דווקא במקרה האחרון היה זה מכוון אלי. אני לא פתרתי מכוון שלא הייתי יודע אלמלא התשובה היתה ניתנת לי בשוגג.
אוף, אין לי כח להמשיך את הדיוני אוף טופיק האלה... הם אף פעם לא נגמרים :banghead: , אני פורש, עמך הסליחה.

אגב, אין סיכוי שאני אספיק להכין את החידה שלי בשבוע הקרוב, אז שמישהו יכין משהו יפה ויפתור כבר.

המממ, היי... זה מביא אותי למחשבה מוזרה... אין שום חוק שאוסר על בנאדם לפתור את החידה של עצמו... אני חייב לציין את זה כשאני אעדכן את החוקים בקרוב...
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

!?there! its right there! see

שליחה על ידי BluePrint »

Og כתב:אין שום חוק שאוסר על בנאדם לפתור את החידה של עצמו... אני חייב לציין את זה כשאני אעדכן את החוקים בקרוב...
?what would be the point
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אמממ, לא יודע... נניח, סתם נניח - מצב היפותטי לחלוטין - שמישהו חד חידה קולית - שוב, באופן תיאורטי - אך דא עקא, היה פזיז ולא תמלל את כל ההקלטות וחיפשם במנוע חיפוש (עם רקע לבן).
ולא זאת בלבד שתוצאת המחדל השחור(אפרפר) היא שפתרון החידה ידוע לכל, אלא מה, שגם אותם הסנובים הצבועים אשר כבר יודעים את התשובה, עושים טובה שהם בכלל מתייחסים [וכאן אני רוצה לעצור ולהזכיר שוב שאנו מדברים על מצב שאינו קיים במציאות, אלא פרי דמיוני הקודח], ואולי גם בעוד שבוע יואילו בטובם לפתור בעוד בעל החידה מתייסר על בחירתו במפלגת הירוקים (לא עלה ירוק, להבדיל) ודואג להשאיר את כל האורות בבית דולקים בלילה (הא, זה ילמד אותם... שחור עלק...).

אז נניח שאותו אדם היה משתמש בפרצה בחוק (של החידון) ופותר את החידה של עצמו, מאשש את הפתרון ואז חד חידה אחרת, חסינת תמלול כדי להציל את כבוד ישבנו חוסך הוואטאז'.
ואפילו נניח, במחילה, שהשופט, שאמור למנוע כאלה דברים, בדיוק באותו הזמן מפנה את מבטו לצד השני... בדיוק מספיק זמן כדי "לפספס" את כל ההתרחשות...

אז בדיוק כמו ג'ין ווילדר בסרט "המפיקים" של אותו מל ברוקס המוזכר לעיל - גם אני סתם מעלה תיאוריה... :roll:
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

fairness is a state of mind

שליחה על ידי BluePrint »

נשמע כמו עלילה לסרט מתח בו אדם נרדף ע"י החלטותיו.

דרך הפעולה שלי היא כזו: אני לא מחפש. לא כשאני מכין חידה ולא כשאני רוצה לפתור אותה. רק לצורכי אימות הניחוש.
אני יודע שזו אמונה מטופשת, שחידון ידע אמור להיפתר ע"י... אהה... הדבר הזה שם למעלה, זה שבין האזניים, אבל זו דרכה של אמונה, לא נסמכת ולא מתחשבת בעובדות.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Og כתב:אמממ, לא יודע... נניח, סתם נניח - מצב היפותטי לחלוטין - שמישהו חד חידה קולית - שוב, באופן תיאורטי - אך דא עקא, היה פזיז ולא תמלל את כל ההקלטות וחיפשם במנוע חיפוש (עם רקע לבן).
ולא זאת בלבד שתוצאת המחדל השחור(אפרפר) היא שפתרון החידה ידוע לכל, אלא מה, שגם אותם הסנובים הצבועים אשר כבר יודעים את התשובה, עושים טובה שהם בכלל מתייחסים [וכאן אני רוצה לעצור ולהזכיר שוב שאנו מדברים על מצב שאינו קיים במציאות, אלא פרי דמיוני הקודח], ואולי גם בעוד שבוע יואילו בטובם לפתור בעוד בעל החידה מתייסר על בחירתו במפלגת הירוקים (לא עלה ירוק, להבדיל) ודואג להשאיר את כל האורות בבית דולקים בלילה (הא, זה ילמד אותם... שחור עלק...).

אז נניח שאותו אדם היה משתמש בפרצה בחוק (של החידון) ופותר את החידה של עצמו, מאשש את הפתרון ואז חד חידה אחרת, חסינת תמלול כדי להציל את כבוד ישבנו חוסך הוואטאז'.
ואפילו נניח, במחילה, שהשופט, שאמור למנוע כאלה דברים, בדיוק באותו הזמן מפנה את מבטו לצד השני... בדיוק מספיק זמן כדי "לפספס" את כל ההתרחשות...

אז בדיוק כמו ג'ין ווילדר בסרט "המפיקים" של אותו מל ברוקס המוזכר לעיל - גם אני סתם מעלה תיאוריה... :roll:
אבל מה אם הבחור רוצה להחליף חידה, כי החידה שחד לתומו בלתי פתירה?
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Mexican Standoff

שליחה על ידי BluePrint »

Og הראה את הפתרון מבלי לנקוב בשם המפורש אז אם אתם רוצים שאחליף חידה, רק תגידו.
(ממש כרגע בא לי רעיון מעניין וגם נזכרתי בעוד חידה מוסיקלית שרציתי להביא לתודעתכם)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא