וכן, איתן, זו עוד חידה שאני מנוע מלפתור, כמו כמעט כל החידות האחרונות... אז על משקל "It's good to be the king" של מל ברוקס, אני אומר - It's bad to be the judge
חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מס' 1, לעזאזל! למה כולם מקצרים את השם?
וכן, איתן, זו עוד חידה שאני מנוע מלפתור, כמו כמעט כל החידות האחרונות... אז על משקל "It's good to be the king" של מל ברוקס, אני אומר - It's bad to be the judge
לא ידעתי שהיו כמה...
But it IS good to be the king!
(ואני מתנצל, לא היה לי זמן לעשות משהו יותר מתוחכם, אבל נורא התחשק לי לשים חידונת.
וכמובן, BP צודק.
But it IS good to be the king!
(ואני מתנצל, לא היה לי זמן לעשות משהו יותר מתוחכם, אבל נורא התחשק לי לשים חידונת.
וכמובן, BP צודק.
לא, לא היו כמה, פשוט השם של המשחק כולל "מס' 1", בדיוק כפי שהמשפט It's good to be the king הופיע לראשונה (אני חושב) אצל מל ברוקס בסרט "ההיסטוריה המטורפת של העולם - חלק 1". אבל אם תלך לאוזן ותבקש את חלק 2 של אותו הסרט, כנראה שהדלפקאי(אין לי מושג אם יש מילה כזו באמת, אבל זה נשמע טוב...) יחניק צחוק, כי לא יצא מעולם כזה. ברוב הסרטים של מל הוא מדבר על המשך שלא מגיע לעולם. כמובן שזה לא רק פטנט שלו (Loaded Weapon 1 קופץ לראש...).
I don't get it
אני חושב שחסר לי קצת ידע מקדים כדי להבין את חילופי הדברים האחרונים, אז עד שעידן ימציא חידה הנה עוד משהו קצר: מי אמר למי?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אבל בסוף אף אחד לא פתר את החידה של עידן בכלל, והוא העלה מחדש את הקובץ ללא פרטים מסגירים.
יש דלפקן. מה רע בזבן?
יש דלפקן. מה רע בזבן?
במקרה הכינותי מראש...
רמז?
רמז.
רמז.
נראה לי שכולם חוץ ממני ידעו במה מדובר ועידן עצמו הסכים שהחידה נפתרה. (אם כי אי הצהרת הפתרון מחשידה מעט)Radioactive Grandpa כתב:אבל בסוף אף אחד לא פתר את החידה של עידן בכלל, והוא העלה מחדש את הקובץ ללא פרטים מסגירים.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: במקרה הכינותי מראש...
אני חושב ש"כולם" זה רק אני ו-Og שהספיקו להוריד את הקובץ הישן עם שם המשחק בתוכו (ועוד כמה פרטים שהיו מאפשרים לי לגלות את המשחק אילו נפקד השם).BluePrint כתב:נראה לי שכולם חוץ ממני ידעו במה מדובר ועידן עצמו הסכים שהחידה נפתרה. (אם כי אי הצהרת הפתרון מחשידה מעט)
אני לא פתרתי מכוון שגם הרגע חדתי, וגם לא הייתי יודע אלמלא ניתנה לי התשובה.
עכשיו כשאין פרטים מסגירים בקובץ אני לא רואה סיבה לפסול את אותה חידה.
strength in numbers
זה לא משאיר הרבה משתתפים אחרים לפתור, ולי אין מושג.
אם עידן יחליט לחזור ולתת רמז, אשמח לחשוב בכיוון.
אם עידן יחליט לחזור ולתת רמז, אשמח לחשוב בכיוון.
העניין הוא, שהקובץ הזה היה שם, מזמין לכל. אתה לא יכול לדעת בוודאות מי הוריד ומי לא, כך שאם, נניח, אני אחזיר את החידה של עידן (שלא לדבר על כל הבלאגן שזה ייצור), יכול להיות שאותו אחד שהוריד אז ושתק עד עכשיו, פתאום יפתור.
כן, הסיכוי הוא אחד חלקי גוּגוֹל, אבל זהו עניין עקרוני.
וכדי לסתום את הגולל (דיקטטור, אני?) אגלה שהמשחק היה Beneath a Steel Sky שהפך חינמי לא כ"כ מזמן. יום אחד כששיעמם לי, הורדתי אותו מאתר הבית של ScummVM וסיימתי אותו (לא, לא באותו היום...), הוא משחק חמוד אבל לדעתי הביקורות המשבחות בכל מקום קצת מגזימות.
כן, הסיכוי הוא אחד חלקי גוּגוֹל, אבל זהו עניין עקרוני.
וכדי לסתום את הגולל (דיקטטור, אני?) אגלה שהמשחק היה Beneath a Steel Sky שהפך חינמי לא כ"כ מזמן. יום אחד כששיעמם לי, הורדתי אותו מאתר הבית של ScummVM וסיימתי אותו (לא, לא באותו היום...), הוא משחק חמוד אבל לדעתי הביקורות המשבחות בכל מקום קצת מגזימות.
אתה מספר לי? אני אוכל דֵלִפֶקַן כל בוקר!Radioactive Grandpa כתב:יש דלפקן.
אז רגע, אם אני רוצה להגיד שהוא הזבן הקבוע שלי, איך אני קורא לו? זְבִּי?Radioactive Grandpa כתב:מה רע בזבן?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
צ'מע, היות ובפועל יש יותר "מוותרים" ("אני יודע אבל אני לא אגלה לכם נה-נה-בננה", "אם אף אחד אחר לא יפתור אני אעשה טובה", "אני מנוע מפיתרון כי זה לא יושב לי בקנה אחד עם האג'נדה האתית שלי") מ"פותרים", התסריט שהצגת נשמע לי יותר הזוי מבדיוני. ואם, כנראה יכול להתרחש רק עם פנים חדשות לנו בחידון (והרי לזה אנחנו מייחלים, לא?).
בכל אופן, עשית לי תאבון. אילו היתה לי משמעת גבוהה יותר מלצאת מהבית עם נעל אחת ועוד-כמה-תיאורי-לחץ-ואי-הספק-שלא-עולים-לי-כרגע הייתי גם שואף לאכול את זה כל בוקר.
בכל אופן, עשית לי תאבון. אילו היתה לי משמעת גבוהה יותר מלצאת מהבית עם נעל אחת ועוד-כמה-תיאורי-לחץ-ואי-הספק-שלא-עולים-לי-כרגע הייתי גם שואף לאכול את זה כל בוקר.
זֻבִּי! אלא אם הוא הזב הקבוע שלך. (זב חלב, דבש ופקאנים)Og כתב:אז רגע, אם אני רוצה להגיד שהוא הזבן הקבוע שלי, איך אני קורא לו? זְבִּי?
Off The Record:
דווקא אני מאוד אהבתי את BASS, אחד ממשחקי ההרפתקאה הלא רבים ששיחקתי וגם סיימתי(שיחקתי בו כבר לפני כמה שנים טובות מה שכן).
דווקא אני מאוד אהבתי את BASS, אחד ממשחקי ההרפתקאה הלא רבים ששיחקתי וגם סיימתי(שיחקתי בו כבר לפני כמה שנים טובות מה שכן).
ובכן, אם זה עוזר לך, תמלול וחיפוש בגוגל של כל אחד משלושת המשפטים מביא רק תוצאה אחת בגוגל שאין אפילו צורך להכנס אליה - שם המשחק מופיע בכותרת (מלבד המשפט על הדוקטור - הלז מביא שלוש תוצאות שהשנייה מביניהן מראה את שם המשחק בכותרת).
doctor!- doctor!- where's the quotes that I've been after
מעניין, אני מוצא תוצאה קשורה רק עם "I knew he wasn't a real doctor".