לא. וזה גם לא משחק שקשור למוזיקהOg כתב:אני כנראה לא מכיר את המשחק, אבל כמו BP, גם אני אזרוק ניחוש שקשור למוזיקה כי אם לא וזה יהיה המשחק, אני אצטער שלא ניחשתי:
ג'וני בזוקטון?
חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
הנה עוד רמז:
סוניה אמרה לפרד: המסך הזה לא גדול מספיק בשביל שנינו.
סוניה אמרה לפרד: המסך הזה לא גדול מספיק בשביל שנינו.
!Eat This
הרמז הראשון היה עמום למדי ולא שמתי לב לרמז הנוסף הבוקר (אני בטוח שבדקתי), אבל טוב מאוחר מלעולם, לא?
פתרון: Scorched Earth: The Mother of All Games
Deflector הוא הדרך "להגן על עצמך מפני הפאנק" (Funky Bomb). אם לא יורים בך בקו ישר. (אז גם מגן כבד לא יציל מפגיעות מרובות של הפצצה המשוגעת הזו)
"rollin', rollin', rollin', BOOM" זה מה שמהמהם ה-Roller (קטן\בינוני\גדול) בדרכו במדרון.
לא מכיר את סוניה, אבל זכור לי שפוצצתי והתפוצצתי ע"י פרד לא פעם ולא פעמיים.
Deflector הוא הדרך "להגן על עצמך מפני הפאנק" (Funky Bomb). אם לא יורים בך בקו ישר. (אז גם מגן כבד לא יציל מפגיעות מרובות של הפצצה המשוגעת הזו)
"rollin', rollin', rollin', BOOM" זה מה שמהמהם ה-Roller (קטן\בינוני\גדול) בדרכו במדרון.
BP, אני מאוד מקווה שאתה טועה, כי אם לא, זו תהיה החידה הכי מטומטמת שראיתי (וכאן בסוגריים אמור היה להיות משהו כמו "בלי להעליב, כמובן", רק קצת יותר מפורט שנועד למנוע מastralc עלבון, אבל ממש ממש קשה לי להאמין שזה אכן הפתרון אז אני אחסוך)
אוי אלוהים....
כ"כ בא לי לאסור את השימוש בחידות מילוליות...TALK1.CFG כתב:This screen ain't big enough for the both of us.
Re: !Eat This
צדקת.BluePrint כתב:הרמז הראשון היה עמום למדי ולא שמתי לב לרמז הנוסף הבוקר (אני בטוח שבדקתי), אבל טוב מאוחר מלעולם, לא?
בלי להעליב, אתה לא פתרת.Og כתב:BP, אני מאוד מקווה שאתה טועה, כי אם לא, זו תהיה החידה הכי מטומטמת שראיתי (וכאן בסוגריים אמור היה להיות משהו כמו "בלי להעליב, כמובן", רק קצת יותר מפורט שנועד למנוע מastralc עלבון, אבל ממש ממש קשה לי להאמין שזה אכן הפתרון אז אני אחסוך)
הא? לא כתבתי את זה נכון בעברית?Og כתב:אוי אלוהים....
TALK1.CFG כתב:
This screen ain't big enough for the both of us.
כ"כ בא לי לאסור את השימוש בחידות מילוליות...
בדיוק...astralc כתב:בלי להעליב, אתה לא פתרת.
The Mother of All Riddles
אני לא מבין מה הבעיה עם החידה, תעתיק מילולי והכל.
לדעתי זה היה יפה מאד, קצר, אבל לעניין: התחלה עם רמיזה מעורפלת, המשך ברמז, ובאין פותרים איזכור פרטים "מוצקים" אך זוטרים.
זה משחק פשוט, יש גבול לכמה סיפורים אפשר להמציא עליו.
לדעתי זה היה יפה מאד, קצר, אבל לעניין: התחלה עם רמיזה מעורפלת, המשך ברמז, ובאין פותרים איזכור פרטים "מוצקים" אך זוטרים.
זה משחק פשוט, יש גבול לכמה סיפורים אפשר להמציא עליו.
...think of
אני מניח שתורי, אז הנה: חידה מוסיקלית.
וכדי להקשות קצת, אשמח לדעת גם מאיפה הגיע הקטע ולא רק את שם המשחק.
טוב, אולי באמת הגזמתי קצת בתגובה, הייתי קצת עצבני מקודם אז אני מתנצל אם פגעתי במישהו.
בכל מקרה, מה שניסיתי להגיד, זה שאני לא אוהב את סגנון החידות הזה, בסה"כ אמרתי את דעתי האישית אבל אולי באמת זה היה יותר מדי בוטה. נראה ש ל- BP, astralc ועידן אין בעיה עם החידות הנ"ל אז כנראה שאני במיעוט.
בכל מקרה, מעכשיו אני לא מתכוון לנסות לפתור חידות כאלה יותר, זה יחסוך ממני קצת תסכול, עמכם הסליחה.
ובנימה אחרת - BP, גנבת לי רעיון... אם אני מבין נכון וזה שיר שבוצע ע"י להקה באופן מסחרי ורק אח"כ שולב במשחק, אז רציתי לחוד בדיוק חידה כזו...
בכל מקרה, מה שניסיתי להגיד, זה שאני לא אוהב את סגנון החידות הזה, בסה"כ אמרתי את דעתי האישית אבל אולי באמת זה היה יותר מדי בוטה. נראה ש ל- BP, astralc ועידן אין בעיה עם החידות הנ"ל אז כנראה שאני במיעוט.
בכל מקרה, מעכשיו אני לא מתכוון לנסות לפתור חידות כאלה יותר, זה יחסוך ממני קצת תסכול, עמכם הסליחה.
ובנימה אחרת - BP, גנבת לי רעיון... אם אני מבין נכון וזה שיר שבוצע ע"י להקה באופן מסחרי ורק אח"כ שולב במשחק, אז רציתי לחוד בדיוק חידה כזו...
failed to see the insult
חבל כי נראה לי שחידות אלו וחידת "בהשראת" שלי הן היחידות ש"חסינות חיפוש".
וזו לא בדיוק כוונתי בחידה הזאת, אבל בכל מקרה זה לא מונע ממך לתת חידה דומה. כבר ראינו עשרות תמונות ושמענו עשרות נעימות.
וזו לא בדיוק כוונתי בחידה הזאת, אבל בכל מקרה זה לא מונע ממך לתת חידה דומה. כבר ראינו עשרות תמונות ושמענו עשרות נעימות.
"תגידי מותק, לא חבל?"
חבל על מה?BluePrint כתב:חבל כי נראה לי שחידות אלו וחידת "בהשראת" שלי הן היחידות ש"חסינות חיפוש"
ואעפ"כ, לא נס ליחן.BluePrint כתב:כבר ראינו עשרות תמונות ושמענו עשרות נעימות
Re: ...think of
פתרתי, אבל בעזרת חיפוש, למרות שאני מכיר ושיחקתי במשחק. הייתי מגלה את התשובה, אבל יש לי מבחן להתכונן אליו, ואסור לי לבזבז זמן..BluePrint כתב:אני מניח שתורי, אז הנה: חידה מוסיקלית.
גם אני חשבתי על לעשות חידה בסגנון הזה, רק שלא חשבתי על שום משחק ישן מספיק שאפשר לחוד עליו.
(מאיזה סרט זה?)
Og, חבל שאתה לא אוהב את הסגנון, כי אם את מספר המשתתפים בפתיל זה אפשר לספור על יד אחת זאת אומרת שיופיעו בתדירות נמוכה.
אם חיפשת ומצאת את הזמן כבר בזבזת, אז למה לא לגלות את שם המשחק ולעלות לסיבוב הבונוס בו הפרס מוכפל?C-man כתב:פתרתי, אבל בעזרת חיפוש, למרות שאני מכיר ושיחקתי במשחק. הייתי מגלה את התשובה, אבל יש לי מבחן להתכונן אליו, ואסור לי לבזבז זמן..
אני מתכוון שאין לי זמן להכין חידה ורמזים..
את הקטע בו מופיע השיר גם מצאתי.
את הקטע בו מופיע השיר גם מצאתי.