Nope.BluePrint כתב:!Storm Lord
כולם מכירים את Storm Lord, נכון?
משחק פעולה דו ממדי... יער... פיות... קסם... כן?
.
אבל את MOO אני מכיר מאח שלי, ואפילו ניסיתי להתחיל משחק פעם, אבל אני לא ממש מתחבר לז'אנר הזה, אלא אם המשחק ממש פשוט ואינטואיטיבי.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Nope.BluePrint כתב:!Storm Lord
משחק פעולה דו ממדי... יער... פיות... קסם... כן?
.
אין צורך ללמוד את MOO לאט לאט, MOO הוא משחק פשוט מאוד, עובדה, שיחקתי בו סמוך לזמן יציאתו ולא הייתי ממש חכם אז (בלשון המעטה).BluePrint כתב:משחק תפקידים, כמו כל תחום אחר, לומדים לאט לאט. כמו Master of Orion
קשה לי להאמין שכולם, יש עשרות. אני מניח שאתה מתכוון לראשונים - טרילוגיית הרשומות וטרילוגיית האגדות ואולי גם את "דרקונים של שלהבת קיץ" החדש יחסית (ואם לא קראת, אל תקרא, הספר אמנם ניחן בכתיבה המדהימה של וייס והיקמן, אבל הסוף ממש מבעס), אני קראתי בנוסף עוד כמה ספרים, את חמישיית המפגשים, את כבשן הנשמה ועוד כמה.BluePrint כתב:הכרותי עם רומח הדרקון מסתכמת בספרים המתורגמים
אבל אין זה מן הנמנע! אי אפשר לדעת על הכל... גם אני אשתומם אם תדבר על נושא שאני לא מבין בו... למה להתבייש בזה?Radioactive Grandpa כתב:לא התכוונתי להיכנס ולא לצאת... רק לא להרגיש כזה בור כל פעם שאתם זורקים מושגים משם, כברורים מאליהם. להכיר כמה קלאסיקות יותר קלאסיות. פולחניות.
דיר באלאק... סת'אכפר MOO אל עזים וכביר...Radioactive Grandpa כתב:ומה זה Master of Orion בכלל?...
גם אני חייב להודות במחדל האי הכרה הפעםBluePrint כתב:!Storm Lord

לא נראה לי שתיאור של מה שאנחנו רואים בתמונה יכול ממש לעזור, אולי תשקול להגדיל את החיתוך כרמז הבא?אופיר כתב:זה אכן שטיח של דוב לבן (יש דוב לבן שהוא לא קוטב? :>). הוא אפילו תלוי על הקיר. הבקתה מעץ.