הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אני לא יודע אם זה קשור לניטפוקיה, אבל עמוד 4 ועמוד 2 בגליון מס 2 של פריק, זהים לחלוטין. (אני לא מתכוון פיזית, כי רואים את ההבדלים, אלא בתוכן).
עריכה, תוספת :
דבר נוסף במגזין הזה : מישהו מצליח לראות בכלל מה זה הדבר הזה שבין MK3 לSC3? בעמוד 8 : http://www.old-games.org/catalog.php?code=freak2#img8" target="_blank
לחץ על "תמונות" בגוגל, ושם בתיבת החיפוש יש לך אייקון בצורת מצלמה - "חפש לפי תמונה". שם אתה מכניס את כתובת ה-url של קובץ התמונה (ב-IE תוכל באמצעות קליק ימני על התמונה ולחיצה על Copy, להעתיק את הכתובת הזו בקלות).
Radioactive Grandpa כתב:לחץ על "תמונות" בגוגל, ושם בתיבת החיפוש יש לך אייקון בצורת מצלמה - "חפש לפי תמונה". שם אתה מכניס את כתובת ה-url של קובץ התמונה (ב-IE תוכל באמצעות קליק ימני על התמונה ולחיצה על Copy, להעתיק את הכתובת הזו בקלות).
במקרה הזה לקחתי רק את החלק המסויים מהתמונה (עם תוכנת צילום מסך). אם יש לך דפדפן נורמלי (IE? ברצינות? אני יודע מסע אל העבר וכל זה... אבל IE?) אתה יכול לגרור את התמונה לתוך החיפוש (בתמונות).