[עריכה - איך השתחלת לפני וזה לא הודיע לי?]
לא גיגלתי.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
זה לא הפתק שמצאו על הגופה של אורי אילן?Radioactive Grandpa כתב: לא גיגלתי.
א. הוא חדש מדי לחידון (אם כי, בגלל שמדובר ברמז, יש על כך עוררין)...Octarine כתב: [עריכה אחרי שראיתי את הרמז]
ואם אפשר להעיר, אני חושב שהרמז האחרון לא כ'כ מתאים. לדעתי היה יותר טוב להשתמש ב(שהוא אגב משחק מגניב בטירוף)
- הצג/הסתר תוכן
אתה בכיוון, כן. אבל אני מחפש ניסוח מדוייק של התכונות המשותפות. זו לא קטנוניות, זה הכרחי.עידן כתב:אני בכלל בכיוון?
אה, כן, אני אשמח להסבר(וסליחה על הטיפשות) לבדיחה הזוOctarine כתב:דובי דוברמן?
()
זה לא רחוק ממה שאני מחפש, אבל זה עדיין לא סיגרייה.Radioactive Grandpa כתב:עם הרמז של Octarine, הייתי אומר,
- הצג/הסתר תוכן
אבל כן ציינתי את GH...Radioactive Grandpa כתב:ואם זה נכון, אני לא מבין למה ציינת את שני המשחקים המקדימים ל-GH ולא אותו עצמו. כי הוא חורג מטווח השנים של החידון והם לא?
ובכן, לא אמרתי שהוא משחק ההמשך - אמרתי ששני המשחקים הם מעין גרסאות מוקדמות... כמו בטא של GH. וגם את זה, אמרתי רק בגלל שקראתי את זה באיזשהו מקום, טוב, לא בדיוק קראתי. יותר כמו ריפרפתי במשך כמה שניות, אז אני מקווה שהבנתי נכון... בוא נשאל כזה דבר: האם המטרה בכל שלושת המשחקים שברמז האחרון היא זהה? כלומר, צורת ההתקדמות במשחק?עידן כתב:זה שאמנם יש בשני משחקים האחרים דימיון, לא אומר ש-GH הוא משחק המשך שלהם
Og כתב: זה לא רחוק ממה שאני מחפש, אבל זה עדיין לא סיגרייה.
אני חושב שמה שהתכוונת לומר זה:Octarine כתב:![]()
לא. ניסחת זאת כך ששני המשחקים הם הרמז, ו-GH הוא כדי שנבין אילו משחקים הם, רמז לרמז.Og כתב:אבל כן ציינתי את GH...אתה מתכוון, למה לא ציינתי רק את GH ?
ובכן, אני פשוט לא מצליח לראות את זה כך... באמת שניסיתי...Radioactive Grandpa כתב:לא. ניסחת זאת כך ששני המשחקים הם הרמז, ו-GH הוא כדי שנבין אילו משחקים הם, רמז לרמז.
Og כתב:הנה עוד שלושה משחקים שעושים שימוש במאפיין דומה