[הורדה] Theme Park
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
Re: [הורדה] Theme Park
אני לא יודעת איך להוריד, היה לי את המשחק הזה, עכשיו אני לא מצליחה להורידד אותו, וזהה מעצבן, אם תוכלל אני אשמח שתעזור ליי =] מצפהה לתגובה.. 
-
עדן לוי
נירגעתי, תודהה =] עכשיו אם אתה יכול אז תסביר בדיוק איך מורידים כי אני אוהבת את המשחק הזה והיה לי אותו לפני חודש והוא פתאום נעלם.. אם תעזור ליי אזז אניי אגידד לכולםם שהאתררר הזהה הכיי טוב מכולןן =] מצפהה לתשובה ולתגובה .. 
מימני: עדן לוי
! ... =]
מימני: עדן לוי
Octarine כתב:תסבירי בדיוק מה הבעיה. אם עקבת אחרי מדריך, אז תסבירי באיזה שלב נתקעת.
בבקשה, מנהל האתר, תסביר לי איך מורידים את המשחק..
מצפה לתשובה
עדן =]
מצפה לתשובה
עדן =]
הקישור להורדה נמצא בהודעה הראשית. שים לב: ישנם שני קישורים, אך כרגע רק השני מביניהם עובד.
לאחר הלחיצה על קישור ההורדה תגיע לעמוד חדש. שם, מצד ימין, מופיעה שדה טקסט כשלידו כמה אותיות/מספרים.
יש להקליד את הצירוף הנ"ל לתוך שדה הטקסט וללחוץ על כפתור ה-"Download File".
יופיע מונה לאחר, ולאחר כדקה יופיע כפתור הורדה. יש ללחוץ עליו על מנת להוריד את המשחק.
לאחר הלחיצה על קישור ההורדה תגיע לעמוד חדש. שם, מצד ימין, מופיעה שדה טקסט כשלידו כמה אותיות/מספרים.
יש להקליד את הצירוף הנ"ל לתוך שדה הטקסט וללחוץ על כפתור ה-"Download File".
יופיע מונה לאחר, ולאחר כדקה יופיע כפתור הורדה. יש ללחוץ עליו על מנת להוריד את המשחק.
-
hilap
הורדתי את הקובץ theme.park.exe כשאני לוחצת עליו דאבל קליק הוא לא מאפשר לי לעשות exctract כי הוא טוען שarchive is broken
מה עושים?
מה עושים?
נסי להוריד שוב.