בבקשה, אגב פתחתי מקודם עוד שרשור.
סך הכל פתחתי 3 שרשורים ל 3 המשחקים הנוספים ש Og העלה ושלא היו קיימים באתר:
אפי ואינדיגו המסע לחלל
אפי ואינדיגו כוכב אהבה
אפי ואינדיגו ארץ ירוקה
אגב Og פרסם גם את 2 המשחקים הראשונים שכבר היו קיימים באתר, אבל הם שוקלים קצת, אז אולי אפשר להוסיף אותם ל 2 השרשורים הראשונים של המשחקים. (אבל יהיה צריך לעדכן את ההוראות הפעלה ולהוסיף תוספת קטנה שהוספתי ל 3 השרשורים האחרים, במקרה שהמשחקים לא יעבדו)
אני צריך שגורדי או אחד מהמנהלים האחרים יעדכן את ההודעה הראשית של 2 השרשורים של 2 המשחקים הראשונים בסדרה, (כי אני לא יכול לערוך את ההודעה הראשית של 2 השרשורים) (אפי ואינדיגו המסע לאיריס ואפי ואינדיגו בעקבות חץ הצפון), ויוסיף קישורים בתיאור, גם ל 3 המשחקים שפתחתי להם שרשורים לאחרונה, על מנת שמכל משחק יהיה קישור לשאר משחקי הסדרה (עדיין חסר קישור למשחק השלישי כי הוא לא הועלה).
הכוונה שלי הייתה שיהיה רשום כך ב 2 המשחקים הראשונים בתיאור כפי שרשמתי ב 3 השרשורים הנוספים (כלומר שיהיו קישורים גם ל 3 המשחקים האחרונים):
אפי ואינדיגו זו סדרה של 6 משחקים:
•
אפי ואינדיגו המסע לאיריס
•
אפי ואינדיגו בעקבות חץ הצפון
• אפי ואינדיגו הרפתקאה ירוקה
•
אפי ואינדיגו המסע לחלל
•
אפי ואינדיגו כוכב אהבה
•
אפי ואינדיגו ארץ ירוקה
בנוסף גם צריך להוסיף פינת עזרים ל 2 השרשורים הראשונים ולהוסיף שם את העטיפות ש Og העלה, כמו שעשיתי ב 3 השרשורים הנוספים, ואם Og יחליט להעלות את העטיפות לחוד, יהיה אפשר לערוך את השרשורים ולעדכן בהתאם.
ובנוסף לא לשכוח את 3 משחקי "בוקר אור" שפתחתי להם שרשורים, שכבר עברו דף, שיהיה צריך גם אותם להוסיף לפינת שיתוף הקבצים, כמובן כשיהיה זמן לכך.