הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
בוב, שבדיוק יצא מהשירותים לאחר שעסק שם בפעילות חיונית מאוד, נתקע בצייד שבדיוק נכנס אליהם. נדהם על שמישהו העז להטריד אותו לפני שהספיק לרחוץ את ידיו, הוא רוטן:
"מי אתה? מה אתה רוצה? ואיך זה קשור אלי?"
בוב לא מכיר הרבה חרבות. וכרגע, החרב היחידה שיש לו בראש היא החרב שבנדן שלו. בוב לא אוהב להיות מבולבל, והאלכימאי הזר שפתאום שואל על החרב שלו מבלבל אותו מאוד. בוב גם לא בטוח שהוא יודע מה זה אלכימאי. אבל בוב כן בטוח שאנשים מתים מבלבלים הרבה פחות מאנשים חיים, גם אם הם אלכימאים. הוא שולף את החרב מהנדן שלו ובתנועה מאיימת הוא אומר לצייד: "אם נדמה לך שתצליח לעבוד עלי ולגנוב את החרב שלי, אני מציע לך לחשוב שוב. עוף לי מהפרצוף לפני שתרגיש מאיזה חומר החרב הזו עשויה."
בוב הסתכל על החרב שלו, וניסה להיזכר מתי החליט לקרוא לה אקרנות'. לאחר כמה שניות של מאמץ, התייאש, ופנה להביט ביתר יושבי הפאב: "מישהו יודע מה האלכימאי הזה רוצה?"
הבזק גדול של אור לבן הופיע בחדר, והצעקות של בוב והצייד נשמעו פתאום.
כשהאבק התפזר, יושבי הפאב נדהמו לראות שמשום מקום הופיעו פתאום שני אנשים- אחד מהם נמצא על בוב והשני על הצייד, שנראים קצת מבולבלים כרגע.
"הממ?"
אייס הרים את יד הברזל שלו כשהוא אוחז בחרב מקופלת בתישעים מעלות
"מאיפה זה הגיע? טוב נו;הנחיתה הייתה יותר טובה ממה שציפיתי! רכה דווקא! טוב, אין לנו זמן לבזבז! בוא נזוז!"
אייס פונה אל הברמן שעדיין עומד עם פה פעור "תסלח לי אדון, היכן בדיוק אנחנו נמצאים?"
בוב לא זכר עוד יום כל כך מעצבן כמו היום הזה.
כל מה שהוא רצה היה ללכת לשירותים. במקום זה הוא קיבל אלכימאי שמנסה לגנוב לו את החרב, ברק שבא משום מקום ואיש בגלימה כחולה ששיטח אותו על הרצפה.
הוא כבר עמד לוותר על כל הבלאגן וללכת הבייתה, כשגילה שהחרב שלו קיבלה צורה של בומרנג.
זה מאוד הכעיס את בוב.
בקפיצה שלא הייתה מביישת עז הרים, הוא זינק על אייס, אחז בגרונו, ניער אותו וצעק:
"החרב שלי! תראה מה עשית לחרב שלי מטומטם! עם מה אני אהרוג עכשיו את האלכימאי המוזר הזה?"
"או, אני מאוד מצטער אדוני, פשוט אנחנו הגענו מהעתיד בכדי להציל את טירת העורב הלבן מיידי הנקרומסטר ונראה שנחתנו על חרביך, תראה, אני בטוח שאפשר לפתור את כל זה בצורה מתורבתת"
אך המילים נבלעו בתוך צעקותיהם של הנוכחים האחרים ונראה שבוב לא שמע את הדברים, טוב או זה או שהוא לא שם עליהם קצוץ כי הצוואר של אייס עדיין תפוס ומתחיל להגיע מאט מאוד חמצן לגוף שלו
נערך לאחרונה על ידי ForgottenSoul ב ד' יולי 27, 2005 10:52 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.