ניסית לחפש במדריך?פאקמן כתב:ודבר שני למישהו יש מושג איך אני יכול להפוך לעטלף?אני צריך ללחוץ על קומבינצייה מסוימת של מקשים, או שאני צריך למצוא משהו קודם?
בעייה עם psx
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: בעייה עם psx
לא, לא ידעתי על המקום הזה בכלל, אבל עכשיו הצלחתי להפוך לזאב אז אני כנראה צריך למצוא משהו שיכול להפוך אותי לעטלף.Octarine כתב:ניסית לחפש במדריך?פאקמן כתב:ודבר שני למישהו יש מושג איך אני יכול להפוך לעטלף?אני צריך ללחוץ על קומבינצייה מסוימת של מקשים, או שאני צריך למצוא משהו קודם?
זהו זה, סוף סוף סיימתי את המשחק, עוד פרק בחיי תם ונשלם, ואני חייב להגיד שזו הפעם היחידה שאני שמח שראיתי let's play לפני שגמרתי את המשחק כי אחרת הייתי מקבל את הסוף הגרוע, כן גם פה, כמו בsimon's quset, יש שלושה סופים אפשריים, סוף גרוע, סוף טוב, וסוף מעולה, ואם הייתי מקבל את הסוף הגרוע גם הייתי נשאר הרגשה רעה, וגם לא הייתי יכול לשחק בתור ריכתר, אז למי שלא רוצה לקבל את הסוף הרע אבל לא רוצה ספוליירים, אני אגיד את זה ככה:יש חלק של הטירה שחלק גדול מהמדרגות שמגשרות בינו לבין שאר הטירה חסר, ובפנים תילחמו באוייב כחול ומדבר, דבר ראשון אל תחצו את המדרגות (אפשר לעשות את זה אם הלוקרד הופך לעטלף) לפני שמריה נותנת לכם משקפיים מיוחדות, ואם כבר חציתם לפני שהיא נתנה לכם את המשקפיים אז תפסידו בכוונה.
ושאלה אחרונה:אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לשחק בתור ריכתר, עכשיו אפשר לשחק גם בתור מריה רק בגרסת הסטורן?
ושאלה אחרונה:אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לשחק בתור ריכתר, עכשיו אפשר לשחק גם בתור מריה רק בגרסת הסטורן?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כמה נחמד שעדיין לא איבדת את האמונה לגבינו.פאקמן כתב:ושאלה אחרונה:אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לשחק בתור ריכתר, עכשיו אפשר לשחק גם בתור מריה רק בגרסת הסטורן?

אין מה לעשות, לא יורקים לבאר ששתית ממנה (או משהו).Radioactive Grandpa כתב:כמה נחמד שעדיין לא איבדת את האמונה לגבינו.פאקמן כתב:ושאלה אחרונה:אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לשחק בתור ריכתר, עכשיו אפשר לשחק גם בתור מריה רק בגרסת הסטורן?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
בדיוק, והכדור הוא עגול, וככה לא בונים חומה.
צפרדע. ("חשבתי משחקים גן חיות, לא ככה?")