הבנת? לא הבנת. מה הבנת?עידן כתב:כי לא הבנתי אם אוקטרין שיחק.
לא שיחקתי. אני לא חובב משחקי מירוצים, עם או בלי נשקים.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
הבנת? לא הבנת. מה הבנת?עידן כתב:כי לא הבנתי אם אוקטרין שיחק.
אופיר כתב:מי 2 מי 2.
אפילו שיחקתי עד הסוף, ניצחתי וזכיתי.
בלי צ'יטים אפילו.
צודק, בהתחלה לא ידעתי שזה בסה"כ פורט.BluePrint כתב:עידן, חושבני שאתה שוכח פרט חשוב למדי בנוגע לגרסאת המחשב: זו גרסאת מחשב של משחק לטלפון.
- מסלולים קצרים? במשחק לטלפון זה מובן מאליו.
- תצוגת בריאות נעלמת? בטלפון צריך לחסוך בשטח מסך.
- שליטת נשקים מוגבלת? בטלפון צריך לחסוך בשטח מסך.
בנוגע לכסף, לא בדקתי אם כסף נשאר גם אחרי המרוץ הבא ואני מסכים עם טענתך בנוגע לדרך השדרוג אבל גם אלו נובעים מהיות המשחק מיועד לטלפון במקור, בו קניית שדרוגים היא הדרך להחזיר את עלות ההפקה. (זה לא פוטר את Remedy מלתקן זאת בגרסה למחשב)
לסיכום: כגרסה לטלפון של קלאסיקה, זה משחק טוב מאד.
ולכל מי שלא שיחק במקור, יש לכם שיעורי בית.
בציר 2002.עידן כתב:מעניין לראות שבינתיים חברי הפורום היחידים ששיחקו במשחק הם אלו שחברים כאן בפורום כבר מאז שנת 2002: אני, אופיר, בלופרינט, מולטיפלייר. רק חסר גורדי, שיגיד שאף הוא שיחק במשחק, כדי להשלים סריה
לא בהכרח.עידן כתב:הגרסה למחשב עולה 10 דולר. הגרסה ל-iOS עולה דולר בודד. למה אני צריך לשלם פי 10? אם כבר אני משלם פי 10, אז אפשר לצפות שהגרסה למחשב תהיה טובה בהרבה.
אם העקרונות שלך יודעים מה זה טוב, הם צריכים להיות מאחורי ההגה עם אצבע על ההדק ו-Duke Nukem על הכוונת.brother34 כתב:לכל הרוחות! ממך, מהסיקור של מולטיפלייר ומBP הלכתי והורדתי את המשחק! איזה רכיכה אני...
איפה העקרונות שלי, איפה.
מצטער לאכזב, מעולם לא שיחקתי במשחק.עידן כתב:מעניין לראות שבינתיים חברי הפורום היחידים ששיחקו במשחק הם אלו שחברים כאן בפורום כבר מאז שנת 2002: אני, אופיר, בלופרינט, מולטיפלייר. רק חסר גורדי, שיגיד שאף הוא שיחק במשחק, כדי להשלים סריה
באמת אכזבתGordi כתב:מצטער לאכזב, מעולם לא שיחקתי במשחק.עידן כתב:מעניין לראות שבינתיים חברי הפורום היחידים ששיחקו במשחק הם אלו שחברים כאן בפורום כבר מאז שנת 2002: אני, אופיר, בלופרינט, מולטיפלייר. רק חסר גורדי, שיגיד שאף הוא שיחק במשחק, כדי להשלים סריה
משחק המירוצים שלי הוא בכלל Lamborghini American Challenge.