Death Rally is back!

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: Death Rally is back!

שליחה על ידי Octarine »

עידן כתב:כי לא הבנתי אם אוקטרין שיחק.
הבנת? לא הבנת. מה הבנת?

לא שיחקתי. אני לא חובב משחקי מירוצים, עם או בלי נשקים.
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

מי 2 מי 2.
אפילו שיחקתי עד הסוף, ניצחתי וזכיתי.
בלי צ'יטים אפילו.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אופיר כתב:מי 2 מי 2.
אפילו שיחקתי עד הסוף, ניצחתי וזכיתי.
בלי צ'יטים אפילו.
:)

כנ"ל. ברמת הקושי הבינונית לפחות. ניסיתי ב"קשה" וזה...קשה לי.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

יש גם את הסיקור של TB:

http://www.youtube.com/watch?v=Bx-wnvLBsM4&feature=plcp" target="_blank

אבל בניגוד אליי, הוא לא משווה למשחק המקורי, אולי הוא לא שיחק בו בכלל. ולקורא dj_anubis-הוא מדבר על כך שהמשחק ממש איטי ביחס למשחקי מירוץ אחרים, ואני מסכים איתו.

עריכה: טעות שלי. הוא אומר שגם המשחק המקורי לא משהו. תתבייש, TB! :x
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אם הבנתי נכון ואתה שואל, אז גם אני לא שיחקתי מעולם (וברור שאת ההודעה הארוכה לא קראתי, אתם יודעים שאני והודעות ארוכות לא חברים כ"כ טובים).
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אני לא שואל. פשוט מופתע שכמעט אף אחד מכם לא שיחק בו.
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

.Most things conisdered

שליחה על ידי BluePrint »

עידן, חושבני שאתה שוכח פרט חשוב למדי בנוגע לגרסאת המחשב: זו גרסאת מחשב של משחק לטלפון.
- מסלולים קצרים? במשחק לטלפון זה מובן מאליו.
- תצוגת בריאות נעלמת? בטלפון צריך לחסוך בשטח מסך.
- שליטת נשקים מוגבלת? בטלפון צריך לחסוך בשטח מסך.
בנוגע לכסף, לא בדקתי אם כסף נשאר גם אחרי המרוץ הבא ואני מסכים עם טענתך בנוגע לדרך השדרוג אבל גם אלו נובעים מהיות המשחק מיועד לטלפון במקור, בו קניית שדרוגים היא הדרך להחזיר את עלות ההפקה. (זה לא פוטר את Remedy מלתקן זאת בגרסה למחשב)

לסיכום: כגרסה לטלפון של קלאסיקה, זה משחק טוב מאד.
ולכל מי שלא שיחק במקור, יש לכם שיעורי בית.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: .Most things conisdered

שליחה על ידי עידן »

BluePrint כתב:עידן, חושבני שאתה שוכח פרט חשוב למדי בנוגע לגרסאת המחשב: זו גרסאת מחשב של משחק לטלפון.
- מסלולים קצרים? במשחק לטלפון זה מובן מאליו.
- תצוגת בריאות נעלמת? בטלפון צריך לחסוך בשטח מסך.
- שליטת נשקים מוגבלת? בטלפון צריך לחסוך בשטח מסך.
בנוגע לכסף, לא בדקתי אם כסף נשאר גם אחרי המרוץ הבא ואני מסכים עם טענתך בנוגע לדרך השדרוג אבל גם אלו נובעים מהיות המשחק מיועד לטלפון במקור, בו קניית שדרוגים היא הדרך להחזיר את עלות ההפקה. (זה לא פוטר את Remedy מלתקן זאת בגרסה למחשב)

לסיכום: כגרסה לטלפון של קלאסיקה, זה משחק טוב מאד.
ולכל מי שלא שיחק במקור, יש לכם שיעורי בית.
צודק, בהתחלה לא ידעתי שזה בסה"כ פורט.

אבל, זה עדיין לא ממש סותר את הטענות שלי. הגרסה למחשב עולה 10 דולר. הגרסה ל-iOS עולה דולר בודד. למה אני צריך לשלם פי 10? אם כבר אני משלם פי 10, אז אפשר לצפות שהגרסה למחשב תהיה טובה בהרבה. כפורט הוא עלוב מאוד, אלא אם המולטיפלייר שווה משהו, כאמור(ולא נראה שזה ממש המצב גם במקרה הזה).

לגבי ההערה שלך בסוף למי שלא שיחק במקור-מצטרף +119
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

מעניין לראות שבינתיים חברי הפורום היחידים ששיחקו במשחק הם אלו שחברים כאן בפורום כבר מאז שנת 2002: אני, אופיר, בלופרינט, מולטיפלייר. רק חסר גורדי, שיגיד שאף הוא שיחק במשחק, כדי להשלים סריה :P
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

לכל הרוחות! ממך, מהסיקור של מולטיפלייר ומBP הלכתי והורדתי את המשחק! איזה רכיכה אני... :Sad:
איפה העקרונות שלי, איפה.
עידן כתב:מעניין לראות שבינתיים חברי הפורום היחידים ששיחקו במשחק הם אלו שחברים כאן בפורום כבר מאז שנת 2002: אני, אופיר, בלופרינט, מולטיפלייר. רק חסר גורדי, שיגיד שאף הוא שיחק במשחק, כדי להשלים סריה :P
בציר 2002.
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

".I don't think so, Tim"

שליחה על ידי BluePrint »

עידן כתב:הגרסה למחשב עולה 10 דולר. הגרסה ל-iOS עולה דולר בודד. למה אני צריך לשלם פי 10? אם כבר אני משלם פי 10, אז אפשר לצפות שהגרסה למחשב תהיה טובה בהרבה.
לא בהכרח.
הסיבה שבמחשב זה עולה 10$, בטלפון אחד 99c ובטלפון אחר זה בחינם מורכבת מהרבה גורמים שאחד מהם הוא הממשק:
יכולת השליטה בטלפון מוגבלת מאד בהשוואה למחשב וזה מעלה את רמת הקושי. לא ידוע לי איך זה עובד בצעצועים של אפל אבל בגרסה לאנדרואיד שניתנת בחינם אפשר לקזז את השליטה הקשה ע"י תשלום לקניית השדרוגים במקום הדרך הרגילה של לשחק לאורך זמן. זו צורת תשלום מקובלת בישומים לטלפון. (והגיע הזמן שתיושם בכל תחום)
בגרסה למחשב זו לא אפשרות, היתרון הגדול של מקלדת על מסך מגע הופך את המשחק להרבה יותר קל ושחקנים יתרעמו על עצם הרעיון של לשלם עבור פעולה שמנקודת ההשקפה של שחקן ממחשב, מפחיתה מהערך בכך שמקצרת את זמן המשחק ולמעשה נופלת תחת ההגדרה של 'רמאות'; להשיג יתרון מבלי להתאמץ בשבילו.

בהינתן כל זאת, החברה עדיין צריכה להחזיר את ההשקעה איכשהו.
אינני מצדיק את Remedy. אם זה נכון מה שקראתי, הם החזירו את כל השקעת הפיתוח תוך שלושה ימים מהשקת המשחק לטלפונים ויכלו להרשות לעצמם להשקיע יותר בהגירה למחשב. במיוחד אם Steam עובד כמו חנויות התוכנה לטלפונים. אני לא רואה בעיה לשווק את המשחק ב"פרקים" ולגבות דולר או שניים כדי לשדרג למכונית השלישית\חמישית\טובה ביותר או משהו כזה שרק המעוניינים ישקיעו בו (ומצד שני יוזיל את המשחק כך שיותר יתעניינו).

כנראה נאלץ לחכות לחיקוי איכותי או המרה מחודשת לאחר הפצת קוד המקור.
brother34 כתב:לכל הרוחות! ממך, מהסיקור של מולטיפלייר ומBP הלכתי והורדתי את המשחק! איזה רכיכה אני... :Sad:
איפה העקרונות שלי, איפה.
אם העקרונות שלך יודעים מה זה טוב, הם צריכים להיות מאחורי ההגה עם אצבע על ההדק ו-Duke Nukem על הכוונת.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אני בגדול נגד DLC's, בטח ובטח כאלו שכל מה שהם עושים זה להוסיף עוד איזו מכונית מסכנה או משהו כזה. מילא אם מדובר בתוספת רצינית למשחק. אני בהחלט מעדיף יותר ולקבל הכל במכה. אחרת מגיעים למצב כמו Dungeon Defenders, כשהמשחק עצמו עולה 15 דולר, והתוספות עולות כבר משהו כמו 60 דולר, אם קונים את כולן. עדיף היה שהמשחק יעלה 30 דולר, ושלא יהיו את כל השטויות האלו.
סמל אישי של משתמש
הטופיק
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי הטופיק »

לא זכרתי אם סיימתי אותו בילדותי אז שיחקתי בו עד השעות הקטנות של הלילה (וסיימתי אותו כמובן).
מאוכזב לשמוע שהחידוש ככה... חבל.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

עידן כתב:מעניין לראות שבינתיים חברי הפורום היחידים ששיחקו במשחק הם אלו שחברים כאן בפורום כבר מאז שנת 2002: אני, אופיר, בלופרינט, מולטיפלייר. רק חסר גורדי, שיגיד שאף הוא שיחק במשחק, כדי להשלים סריה :P
מצטער לאכזב, מעולם לא שיחקתי במשחק.
משחק המירוצים שלי הוא בכלל Lamborghini American Challenge.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Gordi כתב:
מצטער לאכזב, מעולם לא שיחקתי במשחק.
משחק המירוצים שלי הוא בכלל Lamborghini American Challenge.
באמת אכזבת :Sad:

אם כי בינתיים גם הטופיק הספיק להגיב(והוא ותיק יותר מ-2002) אז "הסריה" נשברה בכל מקרה...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא