קודים לקול ספוט
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: קודים לקול ספוט
ניסיתי עכשיו ואני לא ממש רואה את זה... אתה יכול לפרט איזורים בעייתיים או להקליט את עצמך משחק?
גם אני לא ממש מבחין משהו חריג 
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ואללה.
בינתיים אני אחכה למילתו של Og, אין לדעת אילו קסמים הוא מסתיר באמתחתו.
בינתיים אני אחכה למילתו של Og, אין לדעת אילו קסמים הוא מסתיר באמתחתו.
למען האמת, לא ממש ניסיתי לשחק עם זה...
לא יודע, זה לא נראה לי הבדל כזה מהותי, ואם כבר לטובת משהו, אז לטובת הגרסה המהירה יותר (לפחות בשלב הראשון, אולי בשלבים מאוחרים זה הופך יותר קדחתני וצריך את האיטיות הזו).
אגב, יש בגרסה החדשה יותר קובץ שמחליף מהגרסה האמריקאית (הנוכחית) לאירופאית, אך לא היה לי זמן לבדוק אם הוא עוזר.
בקיצור, מחזיר את הכדור אליכם גורדי וR.G.
לא יודע, זה לא נראה לי הבדל כזה מהותי, ואם כבר לטובת משהו, אז לטובת הגרסה המהירה יותר (לפחות בשלב הראשון, אולי בשלבים מאוחרים זה הופך יותר קדחתני וצריך את האיטיות הזו).
אגב, יש בגרסה החדשה יותר קובץ שמחליף מהגרסה האמריקאית (הנוכחית) לאירופאית, אך לא היה לי זמן לבדוק אם הוא עוזר.
בקיצור, מחזיר את הכדור אליכם גורדי וR.G.
RG, תוכל לבדוק בבקשה האם זה עוזר?Og כתב:אגב, יש בגרסה החדשה יותר קובץ שמחליף מהגרסה האמריקאית (הנוכחית) לאירופאית, אך לא היה לי זמן לבדוק אם הוא עוזר.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נדמה לי שזה הפך הכל יציב יותר (גם כשהחזרתי לאמריקאית) ועדיין הקצב הטבעי מהיר מדי. זה גורם לי לפקפק בעצמי, שאולי המהירות שהיתה קודם, ב-cycles=max, כן היתה יציבה כשלעצמה רק מהירה מדי בהרבה ממה שאני מורגל אליו ולכן נתפש אצלי כלא יציב (הוא נוחת ביחס מהיר מדי לקפיצה שלו כלפי מעלה בהשוואה לרוב המשחקים בסגנון). הוידאו הוא עם cycles קבועים ונמוכים כדי להידמות יותר ל"מהירות נורמלית". גם כשאני מתסכל על מה שתפשתי כ"מהירות הטבעית" בגרסת משחק אחרת אני רואה שה-FPS מאוד נמוך. אני חושד שטעיתי לגבי כל העניין וזה עניין של הרגל...
אז בשורה התחתונה, מה היית ממליץ לעשות? להשאיר את הגרסה כמות שהיא? להפעיל את הקובץ שמחליף לגרסה האירופאית ולהעלות ככה? להחזיר את הגרסה הישנה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא יודע, הביטחון שלי די נתערער עכשיו. הייתי רוצה שמישהו ששיחק בעבר במשחק ישחק בגרסה הזו ויגיד אם הוא מוצא אותה יציבה ונוחה לשליטה.
מה הסיכוי שזה יקרה?

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
די, נו. למה אתה מפריע לי להתעלם ממה שאני מנסה להתעלם ממנו בכוונה.
[אני מ'כפת לי, אני. העיקר כבר ניצלתי את גרסת הצ'יטים כדי להקליט את הפסקול של המשחק. מצידי להחזיר את הישנה עכשיו...]
[אני מ'כפת לי, אני. העיקר כבר ניצלתי את גרסת הצ'יטים כדי להקליט את הפסקול של המשחק. מצידי להחזיר את הישנה עכשיו...]
אז כרגיל, נפיל את זה על גורדי
בעל המאה וגו' (;
בעל המאה וגו' (;
שיחקתי בו קצת, אני באמת לא מבחין בבעיתיות במשחק.
אני מציע שנשאר עם הגרסה הנוכחית לבינתיים, ונבחן את העניין מחדש אם יגיעו דיווחים מצד הגולשים על בעיה.
אני מציע שנשאר עם הגרסה הנוכחית לבינתיים, ונבחן את העניין מחדש אם יגיעו דיווחים מצד הגולשים על בעיה.