בעייה בסופר מרגל 1

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

BISLY כתב: לET -
qtime ו qtime32
בתיקיית המשחק זה אותו קובץ... רק האחד מריץ ובודק אם קים כבר qtime במחשב שלך והשני הוא קובץ ההתקנה (לפי מה שראיתי והבנתי) גירסה 2.1.1.50

תודה...

אממ - הם לא אותו הדבר. הבדיקה הזו שאתה מדבר עליה היא פשוט שלב מקדים להתקנה. אתה חייב להתקין את הקובץ בלי ה32 ואז אני דיי בטוח שהסרטים יעבדו. הרצתי כבר לפחות ארבעה משחקים בשיטה הזו.

ואם אפילו זה לא עובד - אז אולי בכל זאת מדובר בגרסה 1.0 איכשהוא... למרות שאם זה עובד לOg זה לא ממש הגיוני...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:רק לי לא זכורה הודעה על המדריך הזה?
עשיתם לי חשק לנסות את VPC, בהזדמנות אני אתקין WIN98, אקרא את המדריך ואנסה כל מיני דברים, אולי אפילו אתנסה בלינוקס.
לא ראית כי לא הייתה, זה היה PlaceHolder ואז ערכתי כשגורדי פירסם את המדריך.
ולא יודע אם לינוקס תעבוד ב100%, כמו שאני מכיר את מיקרוסופט, הם בטח שתלו שם שגיאות מכוונות ללינוקס :evil:
אבל בכל מקרה, לא יודע אם שמת לב או לא אבל אם אתה רוצה לעבוד עם W95, לא צריך להתקין כלום, כללתי שם קובץ כונן קשיח מותקן מראש.
ET כתב:למרות שאם זה עובד לOg זה לא ממש הגיוני...
הייתי אומר אפילו לא אפשרי, לא? :wink:
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

Og כתב:ולא יודע אם לינוקס תעבוד ב100%, כמו שאני מכיר את מיקרוסופט, הם בטח שתלו שם שגיאות מכוונות ללינוקס :evil:
יש בעיה שההתקנה של לינוקס (יש לציין שאני מדבר על ההפצה Ubuntu) עובדת כברירת מחדל ב-24 ביט, ומזהה את כרטיס מסך שלו Virtual PC עושה אימולציה (S3 Trio) כאחד שתומך ב-24 ביט (מה שאמור להיות נכון לפי מה שהבנתי). וכאן הבעיה: הכרטיס מסך המדומה של Virtual PC לא תומך ב-24 ביט. התוצאה שתקבל כשתנסה להתקין את Ubuntu היא תצוגה משובשת. ניסיתי למצוא פיתרון, אך ללא הועיל. לעומת זאת, לא הייתה שום בעיה כזאת ב-VirtualBox.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

למען האמת, אני חצי התלוצצתי... אבל לך תדע... אולי הם באמת עשו את זה בכוונה...
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

Og כתב:למען האמת, אני חצי התלוצצתי... אבל לך תדע... אולי הם באמת עשו את זה בכוונה...
כן, לך תדע. :wink:

אם אנחנו כבר מדברים על Virtual PC (ואני מתנצל על ההתפרצות שלי לנושא), בפעם האחרונה ששיחקתי POD המשחק עבד מהר מדי. אתה חושב שאני צריך עזרים כגון MoSlo (עריכה: אופס, MoSlo זה למשחקי דוס, המלצה אחרת?) או שיש פיתרון אחר לבעיה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אתה מתכוון אם יש דרך להאיט את המעבד בVPC? לא שידוע לי... אם אני מבין נכון, התוכנה לא עושה אמולציה למעבד, אלא וירטואליזציה, כלומר מעבירה אותו כמו שהוא למכונה הוירטואלית (שוב, זה רק מזכרון אז יכול להיות שאני טועה).

לא בטוח שMoSlo תעבוד חלק בחלונות... אתה יכול לנסות להשתמש בתוכנת האטה לחלונות, לא מזמן ניסיתי את הגרסה החדשה ביותר של CPUKILLER, ונראה שיש שם שיפור משמעותי מזו שיש באתר, למרות שלי היא לא עזרה, אולי לPOD זה יועיל.
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

מצאתי עזר שנקרא Turbo, אבל אני לא יכול לעשות כרגע שום דבר משום שאני מקבל את השגיאה הבאה כש-Windows 95 מנסה להתחיל (מהדיסק הקשיח שהעלאת ל-Kvazim):

קוד: בחירת הכל

"Windows protection error. You need to restart your computer."
:cry:

עריכה: רק למען הפרוטוקול, "מצב בטוח" פועל (למרות שמשום מה אין עכבר).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

wtf?
לפני הכל, עשה טובה ותשרשר את ההודעה עם הבעיה לשרשור של VPC (אתה יכול למצוא קישור אליו בסוף המדריך)
BISLY
משתמש רשום
משתמש רשום

תודה על הכל

שליחה על ידי BISLY »

סוף סוף הצליח!!!
תשמע, לא יודע מה הסיפור, אבל התוצאה היא שבסופו של דבר זה עבד.
הרגע סיימתי את המשחק :lol:

רציתי להגיד המון המון המון תודה,
בשום פורום לא עזרו לי ככה ( לא רק כאלה שקשורים למשחקים מהעבר- כל פורום)
המשיכו כך!
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

הייתי שמח אם היית יכול לציין מה עזר לך...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

שמחנו לעזור :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא