שיתוף הקבצים ושאר פטריות.

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אין לי רעיון אחר.. (חוץ מאחד, אבל הוא לא ממש טוב)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

בקשר לאחסון הקבצים הגדולים, כמה דברים שעלו בשרשור אחר:
ET2K כתב: בזמן האחרון כל אתרי האחסון של הקבצים הגדולים (500 מגה) עושים בעיות...
מגה אפלואד פשוט לא נותנים להוריד רוב הזמן.
בSharezila המהירות אפסית, ולפי מה שאתם אומרים פה, הם גם מתנתקים באמצע החיבור.
בQuicksharing יש פעמיים שהמהירות טובה, אבל גם אז הם מנתקים (וזה לא תמיד היה ככה).

בואו רק נקווה שמספר האנשים שממש משלמים לחברות האלו לא גדול מספיק, ואז הם יצטרכו לשפר את התשתית כדי לשרוד.
Og כתב: כן, זו אכן בעיה שצריך לטפל בה ולמרות שDiino לא עשו לי עדיין בעיות אני לא רוצה לשים את כל הביצים בסל אחד ולכן אני מקווה שיהיה לי זמן (בלי נדר) בסופ"ש הזה או בתחילת שבוע הבא לחקור את העניין יותר לעומק. משהו אומר לי שיש שרתים טובים מכל הבחינות שם בחוץ, רק צריך למצוא אותם.
ET2K כתב: נראה לי שהכי בטוח זה לשים חמישה חלקים (אם משחק שוקל נגיד בערך 500 מגה) בRapidshare. אם הם באמת לא מוחקים שלושה חודשים, ואותו משחק מספיק פופולארי, אז זה צריך להחזיק לא רע.

עדיף לאט אבל בטוח... (אני לא בטוח אפילו כמה צריך לחכות בין חלק לחלק).
Og כתב: בפעם האחרונה שבדקתי רפידשר היו 45 ימים ולא שלושה חודשים זה בטח השתנה רק לא מזמן...

אבל אני לא אוהב את רפידשר כי ההורדה מסובכת ובכלל למי שלא מבין אנגלית זה סיוט.

ופעם האחרונה שבדקתי הזמן שצריך לחכות בין חלק לחלק היה בין שעה לכמה שעות, לא זוכר בדיוק...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אני מקפיץ את השרשור הזה במקום להספים באחת ההודעות של עוג או לפתוח נושא חדש.

אני פשוט לא רואה מה הטעם בלהעלות לשרתי האחסון החינמיים האלה ולגלות אחרי כמה חודשים שהקבצים נמחקו.. גם ככל שמאגר המשחקים שנמצא עליהם ילך ויגדל כך התחזוקה תיהיה הרבה יותר קשה.

מצד אחר זה רק עניין של זמן עד שגם gmail יאמץ את ה CAPTCHA (וזה לא בהכרח בגלל P2M, יותר הגיוני לדעתי שזה בגלל ספאם בוטים)..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אין לי בעיה להעלות כל פעם שמשהו נופל, להיפך, הקצב שבו האתרים נופלים הוא מאוד הגיוני.
הבעיה היא אחרת וכן, אני יודע שאמרתי את זה כבר מזמן: אני חייב לסדר את הבעיות באינטרנט שלי, כי במצב הזה רוב האתרים פשוט לא עובדים ואלה שכן לרוב מתנתקים באמצע.
העניין הוא שיש לי איזה שני דברים שאני צריך לעשות *לפני* שאני מסדר את עניין האינטרנט, ואיכשהו, הם כל הזמן נדחים...
בקיצור, אל-דאגה, כשאני אתפנה לעניין יש לי טונות של דברים לעשות ולכתוב בשרשור הזה.

אם אתה רוצה לחפש מקורות אחרים מאתרי אחסון קבצים תרגיש חופשי, אני נשאר איתם.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

אני בדרך כלל מנסה שלא להתערב בענייני הניהול של האתר, אבל שרתים לאחסון קבצים בתשלום עולים רק כמה דולרים לחודש (בארץ זה הרבה יותר יקר).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

גם אני מעדיף שרתים רגילים על פני P2M, יותר מדי אנשים מסתבכים עם זה...
ET2K כתב:אני בדרך כלל מנסה שלא להתערב בענייני הניהול של האתר, אבל שרתים לאחסון קבצים בתשלום עולים רק כמה דולרים לחודש (בארץ זה הרבה יותר יקר).
אתה צודק לחלוטין, ובאמת בשבוע שעבר התחלתי לבחון את הפתרון הזה (קיבלתי המלצה על dreamhost) אבל יש כמה דברים שאני צריך לוודא לפני שאני באמת ממש את הפתרון הזה. אם יש למישהו המלצות אחרות לגבי שרת, אני אשמח לשמוע...
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אני עדיין מאמין ב-P2M, גם אם וואלה כבר לא עובד יותר(ברור ששרת פרטי לאחסון קבצים זה הפתרון האופטימלי)
יש גם עכשיו תוכנות חינמיות נוספות בעיקרון הזה, למשל Open P2M שגם עובד על Java ולכן לא דורש הורדה של התוכנה כל פעם בצורה הרגילה, אלא אפשר להריץ את זה דרך שורת ה-Run של חלונות.

בכל מקרה, יש לציין שחשבונות שנוצרו(שהססמא שלהם קודדה, ליתר דיוק) ע"י P2M לא יעבדו ב-Open P2M, ולכן צריך להחליט עם מה לעבוד. אם אתם רוצים לבדוק, זה האתר בכל אופן:
http://openp2m.sourceforge.net/english
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

הכי חשוב לבדוק מהירות הורדה ממוצעת (מאתר שכבר נמצא שם) וכמובן את נפח התעבורה, לא רק את נפח האחסון.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, עקרונית סידרתי את בעיות האינטרנט שלי ופיניתי לי קצת זמן.
אני יודע שהבטחתי להעלות כמה משחקים אבל אני רוצה קודם לסדר את כל ההורדות שבאחריותי - לתקן קישורים, תמונות וכו' ורק אחר כך אני אתפנה להעלות משחקים חדשים.
יש לי גם כמה דברים שמיועדים לשרשור הזה, אבל מנסיון אנשים לא אוהבים הודעות ענק, אז אני אפצל את המידע לכמה הודעות - ההודעה הזו היא רק ההקדמה:

סגרו את החשבון שלי ב DIINO, לא יודע מתי, כדאי לפתוח חדש? בכל מקרה אני אעשה תחקיר קצר בקרוב על שרתים להעלאה.
אבל אני עדיין חוכך בדעתי אם כדאי לשים שני מקורות הורדה או רק אחד - היתרון בשניים הוא כמובן הנוחות - להוריד מהמהיר ביותר, והגיבוי, למקרה שאחד נופל.
החסרונות הם התפוגה, כלומר אם יש שניים הסיכוי שמישהו יוריד את המשחק בתקופת הזמן לפני התפוגה קַטֵן, והבלבול לגולשים.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

שיט, שכחתי שרציתי להגיד עוד משהו - אני מתכוון להפריד הודעות מרובות משחקים, כמו הוגו וטמטושטוש/טמהוגו. מישהו יכול לחשוב על איזושהי סיבה לא לעשות את זה?
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

Og כתב:שיט, שכחתי שרציתי להגיד עוד משהו - אני מתכוון להפריד הודעות מרובות משחקים, כמו הוגו וטמטושטוש/טמהוגו. מישהו יכול לחשוב על איזושהי סיבה לא לעשות את זה?
אני חושב שכל משחק צריך נושא משלו, יותר מסודר לדעתי. לך על זה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אני גם בעד.

אבל אני עדיין גם בעד לעשות סדר בפורמט של שרשור העוגן וההודעות הראשיות של המשחקים.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

גם אני מוסיף :thumbright: לרעיון של נושא לכל משחק,
ובנוסף, נראה לי יותר הגיוני ללכת על מקור הורדה אחד אם מדובר במקורות עם תאריך תפוגה. אם ההורדות אמורות להשמר לעולם, כמה שיותר - יותר טוב :-).

בקשר לסידור מחדש של שרשור העוגן - בלי שהתכוונו, מסתבר שזאת דרך הרבה יותר נוחה לעבור על כל המשחקים של הפינה במקרה שצריך לבדוק משהו, אני עדיין בעד השארת העוגן במבנה הנוכחי (למרות שלפי דעתי התפקיד שלו מבחינת הגולשים הצטמצם מאוד אחרי פתיחת פינת שיתוף הקבצים באתר).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

שוב השרשור הזה זוכה לחזור מהמתים,
הפעם לרגל שינוי באופן התצוגה של משחקי שיתוף הקבצים.

מהיום משחקי שיתוף הקבצים מוצגים כחלק מהאתר עצמו ולא (רק) בתור הודעות בפורום.
עם זאת, חשוב להדגיש שהתוכן של דפי המשחקים מגיע ישירות מתוך הפורום, ולכן כל עריכה של ההודעה (העצמאית) בפורום תגרור שינוי של דף המשחק באתר.
לדוגמא, אם פעם מי שהיה רוצה להוריד את קסם התות היה מגיע להודעה בפורום, היום הוא יכול לצפות בפרטי ההורדה ישירות מתוך האתר, בלי צורך לפתוח חלון חדש.

בנוסף, שרשור העוגן (הדביק) יכיל מעתה רק את התוכן של ההודעה הראשית, שאר פרטי ההורדות לא יעודכנו וילכו לאיבוד, לאט לאט, בארכיון הפורום.
מהיום כל עדכון של פרטי המשחקים צריך להעשות בשרשור העצמאי, אין צורך לעדכן הודעות אחרות (או לפרסם יותר מהודעה אחת עבור משחקים חדשים).
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

עכשיו כשההודעות הפכו לחלק אינטגרלי מהאתר, נא לא להתבייש לתקן אותי (ואחרים) בקשר לטעויות כתיב, או כל דבר אחר..
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא