הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אם אני לא תועה (עברו שנים!) לוחצים F11 בשביל להכנס לתפריט, ושם יש את האפשרות.
בלי ספק, הקווסט הטוב ביותר אי פעם, והראשון שלי. רק מה, אין סיכוי שבעולם לסיים את המשחק בלי מדריך. חלק מהחידות מוגזמות לגמרי. למשל, בשביל להשיג גלימה צריך לחזור אחורה בזמן, לשים פרפר על מנורה בשביל לגרום ל"אפקט הפרפר" שיגרום לזה שבהווה ירד גשם על זה שעומד שם והוא יוריד את הגלימה. הדרך היחידה לפתור את זה בלי מדריך זה פשוט לנסות את הכל על הכל, ואף אחד לא אוהב לעשות את זה (that doesn't work)
אם אני לא תועה (עברו שנים!) לוחצים F11 בשביל להכנס לתפריט, ושם יש את האפשרות.
בלי ספק, הקווסט הטוב ביותר אי פעם, והראשון שלי. רק מה, אין סיכוי שבעולם לסיים את המשחק בלי מדריך. חלק מהחידות מוגזמות לגמרי. למשל, בשביל להשיג גלימה צריך לחזור אחורה בזמן, לשים פרפר על מנורה בשביל לגרום ל"אפקט הפרפר" שיגרום לזה שבהווה ירד גשם על זה שעומד שם והוא יוריד את הגלימה. הדרך היחידה לפתור את זה בלי מדריך זה פשוט לנסות את הכל על הכל, ואף אחד לא אוהב לעשות את זה (that doesn't work)
אחח,בתור אחד שממש אוהב את סדרת עולםה דיסק,אני מוכר להגיד-זה אחלה משחק,לגמרי נותן הרגשה אנק-מורפורקית אמיתית.הספרן,והעובדה שהם הכניסו את מרחב ס' למשחק הופכים את המשחק הזה לפשוט חובה לכול מעריץ של עולם הדיסק,וגם לאנשים שואהבים קווסטים לא רציניים.
תודה לכם על המשחק!
יופי. כל הכבוד.
אם תסכים, במידה והשינוי שהצעתי לגבי פינת הפתרונות באתר יתקבל, כך שנתמוך בפתרונות וידאו בצורה ממוסדת יותר, אני אשמח שנפרסם אצלנו גם את הפתרונות שלך לאורגים ולגובלינים (ששיתפת בינתיים רק את "נוסטלגיה").
הקישור של ההורדה מהאתר לא תקין או שרק אצלי לא עובד? מראה לי ששהורדה הושלמה בצורה תקינה ואז כשאני פותחת את ה exe באמצע הפריסה מופיעה אותה הודעת שגיאה כבר מספר פעמים "מספר קבצי התקנה פגומים", ולמרות שהורדתי את המשחק לפני כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך...