[הורדה] - Final Fantasy VII [NTSC-US] CD 1-3 ל-PSX
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
- משתמש רשום
-
- משתמש רשום
התשובות לשתי השאלות תלויות באיזה התקן(Plugin) וידאו אתה משתמש.
בהגדרות של כל התקן(Configure Video Plugin באפשרויות) יש אפשרויות לבחירה שעושות את ההבדל בתצוגה. לדוגמא ספציפית, בהתקן Pete's D3D יש אפשרות ללחוץ על כפתור "Nice" וזה מביא אוטומאטית את ההגדרות לרמה בינונית-גבוהה.
בנוסף בהתקן האמור צריך להפעיל את האופציה "Limit FPS" להגבלת המהירות למהירות הטבעית של המשחק(לא תמיד מדוייק).
בהגדרות של כל התקן(Configure Video Plugin באפשרויות) יש אפשרויות לבחירה שעושות את ההבדל בתצוגה. לדוגמא ספציפית, בהתקן Pete's D3D יש אפשרות ללחוץ על כפתור "Nice" וזה מביא אוטומאטית את ההגדרות לרמה בינונית-גבוהה.
בנוסף בהתקן האמור צריך להפעיל את האופציה "Limit FPS" להגבלת המהירות למהירות הטבעית של המשחק(לא תמיד מדוייק).
-
- משתמש רשום
אני אישית לא מכיר התקן שיכול להאיץ את המשחק בקצת, זה או עם הגבלה או בלי הגבלה. אפשר לנסות לשים את כל הערכים על מקסימום ולקוות שזה יפחית במהירות מספיק.
אני לא מדבר רק על הערכים בתצורת התקן הוידאו, אני מדבר גם על הערכים בתצורת כרטיס המסך: שים מקסימום Anti-Aliasing ומקסימום Anistrophic Filtering ויכול להיות שהמשחק אפילו יזחל...
[עריכה]
[עריכה2]
הממ, כן אני רואה שבאמת אפשר, ממש מוזר, כי אני זוכר שניסיתי פעם ולא הצלחתי
אני לא מדבר רק על הערכים בתצורת התקן הוידאו, אני מדבר גם על הערכים בתצורת כרטיס המסך: שים מקסימום Anti-Aliasing ומקסימום Anistrophic Filtering ויכול להיות שהמשחק אפילו יזחל...
[עריכה]
באמת? לא שמתי לב... (אנחנו מדברים על Pete's D3D נכון?)C-man כתב:אפשר להעלות את ה LIMIT FPS אם אני לא טועה.
[עריכה2]
הממ, כן אני רואה שבאמת אפשר, ממש מוזר, כי אני זוכר שניסיתי פעם ולא הצלחתי

כן, חשבתי שהוא רצה להאיט במקום להאיץ. אני חייב להפסיק לכתוב הודעות כשאני בלחץ, אני עושה הרבה טעויותC-man כתב:אני לא זוכר, אני צריך לבדוק..
והוא רוצה להאיץ את המשחק קצת, לא להאט, כך שהוא צריך אם כבר להוריד את הערכים.

ולא, להוריד את הערכים לא יעזור לו אם ההגבלה בתוקף(אלא אם כן המשחק רץ בפחות מהFPS הנקוב בגלל מערכת כוללת חלשה(60 לPAL ו50 לNTSC(או להיפך?))).
קוד: בחירת הכל
I downloaded 4 files successfuly from the main account on walla.
try downloading from a different account (try to download from GMail).
if you still experience problems, i can forward the files to a different account.