הורדה מחשבונות דואר

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אין משמעות להודעה שאתה מקבל. הקובץ שמיזגת יעבוד. תבדוק.
ducl with sword

אך מורידים את warcraft2

שליחה על ידי ducl with sword »

אין לי מושג איך להוריד את המישחק אני מבין שכולם מדברים על מייל משהו משהו אבל לא מצאתי תעזרו לי.....
ducl with sword

מישחק

שליחה על ידי ducl with sword »

שמעתי שיש משחק ממש ישן של שר הטבעות האם זה נכון ואם כן אפשר הורדה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

שלום, להודעה הזו יש שתי סיבות, הראשונה היא להקפיץ את הנושא הזה בכדי שלא ימחק מפאת הזמן.
והשנייה היא להמליץ לכל האנשים שמעלים בעזרת P2M על השיטה שעכשיו אני מיישם בכל ההעלאות שלי.
את השיטה הזו קראתי כבר מזמן בפורומים של Peer2Mail אך לא הייתי זקוק לה עד עכשיו, השיטה פשוטה:
אני יוצר חשבון אחד בGMAIL ואחד אחר(לדוגמא וואלה) ואז באפשרויות של GMAIL אני בוחר לעשות Forwarding אוטומאטי לחשבון השני.
ואז אני מעלה את המשחק לחשבון GMAIL והוא גם מגיע ישירות לחשבון השני!
וכשאני מפרסם את ההורדה אני נותן את פרטי שני החשבונות ומבקש שיודיעו אם אחד לא עובד.

יתרונות:
1) זה פותר את הבעיות שיש לאנשים מסוימים להעלות לחשבונות אחרים מלבד גוגל.
2) המשתמש יכול לבחור מאיזה חשבון להוריד - איזה שמהיר יותר עבורו
3) אם חשבון אחד נמחק ניתן לעשות Forward ידני לחשבון אחר, כך שתמיד יהיו שני חשבונות.
כשעושים Forward הדואר נשלח ישירות מהחשבון ולא מהמחשב ככה שהתהליך לוקח שניות ולא שעות כמו בהעלאה מחדש (זה היתרון העיקרי והגדול ביותר)

חסרונות:
אין?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

כן גם אני קראתי על זה בפורומים שם פעם ורציתי לבדוק מתישהו אבל שחכתי... (גם אפשר לעשות שרשרת של אמיילים כך שהאימייל שאתה שולח אליו ישלח אוטמתי לעוד 10 אחרים בשרשרת אם רוצים)

אני ממליץ שאם כבר עושים את זה אז לתת לכול האימיילים שם זהה+מספר וסיסמה זהה כדי למנוע סיבוכים מיותרים..

*אגב, לא אמור ליהיות הרבה מקום איחסון עכשיו כך שלא צריך מחיקת הודעות אוטומתית?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אולי כדי גם לעשות חשבון אחד גדול שכל משחק שאנחנו מעלים נעלה גם אליו, כדי שיהיה גיבוי של כל המשחקים גם בחשבון אחד (או שניים או שלושה) (הכוונה חשבון בג'ימייל כדי שנוכל לשחזר חשבונות מתים בקלות ובמהירות).

בנתיים גוגל נותן 2.5 ג'יגה והם נותנים יותר לאט לאט..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הבעיה עם ג'ימייל היא שאי אפשר לעשות Forward מאסיבי(כלומר יותר מאחד כל פעם) לדואר שכבר נמצא שם(למרות שמישהו אמר פעם שכן אפשר עם פילטרים, אבל שאלתי בלוח של GMAIL ואמרו לי שלא)

לעומת זאת בוואלה אפשר בשניות לשלוח את כל ההודעות שרוצים לכמה ואיזה חשבונות שרוצים עם תוכנה קטנה ומגניבה(ממוצא פולני) שנקראת "p2m PrOpAgAtOr" - היא יכולה רק מוואלה ויאהו, אבל לכל חשבון.

השתמשתי בה לגבות את כל החשבונות שלי בוואלה, לפעמים היא מפספסת סגמנט אחד או שניים (לא נורא). אפשר להוריד אותה מ:
http://multiemu.net/p2mp
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אז עם ג'ימייל אני חייב לשלוח את הסגמנטים אחד אחד? (גם אם אני רוצה לשלוח לוואלה?)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

רק אם אתה רוצה לשלוח דואר שכבר נמצא בתיבה.
אם הדואר עדיין לא בתיבה אתה יכול להגדיר נמענים בלשונית Forwarding שבאפשרויות ואז כל דואר שמגיע לתיבה נשלח אוטומאטית לנמענים.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אוקי הבנתי...

עכשיו הבעיה שאני לא מוצא אתרים שעדיין מחלקים הזמנות לג'ימייל בחינם...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:אוקי הבנתי...

עכשיו הבעיה שאני לא מוצא אתרים שעדיין מחלקים הזמנות לג'ימייל בחינם...
לפעמים יש כמה בbytetest אבל זה כבר נדיר.
אבל למה אתה צריך הזמנות? ברגע שאתה עושה דואר אחד בג'ימייל אתה מקבל איתו בין 2 ל 4 הזמנות, ואז כשאתה עושה עם ההזמנות האלה עוד חשבונות לחשבונות האלה שעשית יש עוד הזמנות.... וככה אתה רק מגדיל את כמות ההזמנות שלך ואף פעם לא צריך להיות חסר.
שלא לדבר על זה שלפעמים(לא יודע למה רק לפעמים) אם אתה גומר את ההזמנות שלך ג'ימייל שולחים לך עוד, יש לי כמה תיבות עם 15 הזמנות כל אחת ועוד כמה עם 100 הזמנות כ"א.

אלא אם כן הבעיה היא שאין לך אפילו חשבון אחד, אם כן, תגיד לי כאן ואני אשלח לך כמה הזמנות בהודעה פרטית.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

פעם יצרתי חשבון ע"י הזמנה מאיזה אתר אבל אני לא זוכר את הפרטים, זה היה מזמן ואף פעם לא השתמשתי בו..
אז כן, שלח לי בבקשה.
סמל אישי של משתמש
Berlo
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Berlo »

C-man כתב:פעם יצרתי חשבון ע"י הזמנה מאיזה אתר אבל אני לא זוכר את הפרטים, זה היה מזמן ואף פעם לא השתמשתי בו..
אז כן, שלח לי בבקשה.
עדיין פעיל, למיטב ידיעתי:
http://invitationgmail.info/
אם אינך יודע צרפתית, מה שסביר להניח, אז תרגם בעזרת GOOGLE TRANSLATE
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הגעתי קודם לאתר הזה רק לא ידעתי באיזה שפה הוא...

Og כבר הביא לי כמה הזמנות אבל תודה בכל זאת.
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני מצטער שאני כותב את זה בשתי הודעות, אבל וורקראפט 2 מבקש ממני להכניס דיסק (ומן הסתם, אין לי).
יש איזה פתרון לבעיה הזאת?
דרך אגב, וורקראפט אחד שניתן להורדה באתר, פועל ממש ממש לאט ובלי מוזיקה.
איך אפשר אולי לסדר את זה?
נעול הנושא הקודםהנושא הבא