מה, באמת אף-פעם לא שיחקת? חבל, הם פשוט משחקים חמודים. (וקלים להפליא. אפשר לסיים בערך בחצי שעה, גם מבלי לדלג על קטע הדיבור.)Og כתב:הרי מכל אלה שמשתתפים בחידון, רק אתה ויואב מכירים... לא?
ולחידה: (זה אמור להיות מהיר)

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מה, באמת אף-פעם לא שיחקת? חבל, הם פשוט משחקים חמודים. (וקלים להפליא. אפשר לסיים בערך בחצי שעה, גם מבלי לדלג על קטע הדיבור.)Og כתב:הרי מכל אלה שמשתתפים בחידון, רק אתה ויואב מכירים... לא?

כן, אבל עוד לא קרה שאותו משתמש חד על אותו משחק.BluePrint כתב:(מצד שני, זה לא יהיה המשחק הראשון שחזור להדרן)
Radioactive Grandpa כתב: ואללה, זה היה משחק חמוד. זה עובד למישהו? נסיתי להוריד כרגע מהאתר. זה אומר לי שהקובץ WAIL32.DLL הותקן בטעות בתיקיית ה-system במקום system32 וצריך להעביר את הקובץ לשם. אבל ההודעה נשארת גם אחרי שהעברתי את הקובץ.
אין מנוס מ-Virtual PC, הא?...
זה נכון. פעולת שורש ב.א.ר קיימת רק בבניין פיעל, שזה מסביר בדיוק את מה שהנחת.Og כתב:לדעתי אפשר רק "הבהרת" או "ביאור" אבל אני לא סגור על זה ב100%C-man כתב:הבארת הרמזים
פסל החירות זה אישה?BluePrint כתב:גם אני חשבתי כך, אבל הפנים נראים לי גבריים מכדי להיות "גברת חרות".
אתה לא רציני, נכון?טראנקס כתב:פסל החירות זה אישה?
מוזר... אולי גורדי החליף את הגרסה בשלב כלשהו? אני אוריד ואבדוק אצלי יותר מאוחר היום (אלא אם זה כבר לא רלוונטי, R.G?)C-man כתב:גם לי זה קרה עכשיו. ניסיתי להפעיל עם VPC בWIN95 שאפשר להוריד מפה, וזה הביא לי איזו הודעת שגיאה, אז ויתרתי והפעלתי את גרסת ה genesis שמגיע בכל ההורדות שמצאתי בגוגל..

יעני, בכפיה? אתה יכול להיות רגוע. בהיסטורית משפט החידון עוד לא קרה תקדים שכזה.yoyole123 כתב:לא להחליף חידה!
איך? אם נסיתי Virtual PC? לא, אני עדיין מצליח להימנע מזה... יבוא יום ואני אשבר.Og כתב:(אלא אם זה כבר לא רלוונטי, R.G?)
Og כתב:מוזר... אולי גורדי החליף את הגרסה בשלב כלשהו? אני אוריד ואבדוק אצלי יותר מאוחר היום (אלא אם זה כבר לא רלוונטי, R.G?)C-man כתב:גם לי זה קרה עכשיו. ניסיתי להפעיל עם VPC בWIN95 שאפשר להוריד מפה, וזה הביא לי איזו הודעת שגיאה, אז ויתרתי והפעלתי את גרסת ה genesis שמגיע בכל ההורדות שמצאתי בגוגל..
הקובץ הסורר הוא WAIL32.DLL אבל אצלי השגיאה מתקבלת על WinG32.dll (מכיר את השגיאה הזו, נתקלתי בה גם במשחקים אחרים) וכאמור, העתקת הקובץ ל System32 פותרת את הבעיה ואין צורך להפעיל את המחשב מחדש, למעשה, גם העברת הקובץ (כלומר, מחיקתו מתיקיית ה SYSTEM) עובדת אצלי. מה שכן, למשחק לוקח די הרבה זמן להיטען.Radioactive Grandpa כתב:ואללה, זה היה משחק חמוד. זה עובד למישהו? נסיתי להוריד כרגע מהאתר. זה אומר לי שהקובץ WAIL32.DLL הותקן בטעות בתיקיית ה-system במקום system32 וצריך להעביר את הקובץ לשם. אבל ההודעה נשארת גם אחרי שהעברתי את הקובץ.
אין מנוס מ-Virtual PC, הא?...