הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
היי אחים שלי
הורדתי את הקובץ של הדיסק המכווץ עם השיטה של ה-MP3
שאני מנסה לפתוח אותו עולה לי הודעת שגיאה שהכותב שלה הוא 7-zip (למרות שאינה מותקנת אצלי במחשב)
ובהודעה כתוב: Archive is not supported.
מה עושים??
תודה מראש אחים שלי
חברה, כבר אמרתי את זה קודם - בהורדה של ה-80 מגה הקובץ מפסיק לרדת באמצע ונוצר קובץ לא מושלם שנותן את הודעת השגיאה, אז עכשיו יש שלוש אפשרויות:
1) לבחור "פתח" במקום "שמור" כשמורידים.
2) להוריד עם מנהל הורדה שיודע לעשות נסיונות חוזרים במקרה של ניתוק.
3) להוריד את הISO מP2M.
נכנסתי למדריך של ההורדה של המשחק+הצריבה...
הורדתי רק את החלק הראשון...
ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שקיבלתי===>archive is not supported
לא פועל....
יש למישהו מושג למה?
כמו שמוסבר בדיוק אבל אני לא מצליחה להוריד את התוכנה הזאת dos? שתי הגרסאות באתר המקושר הן או ברוסית או בספרדית והן לא מורידות תוכנה אלה רק קבצי reedme באלה... מה לעשות???
את מורידה את הקובץ הלא נכון, נסי להוריד את דוסבוקס 0.70 לWINDOWS(זאת אמורה להיות האפשרות הראשונה בעמוד ההורדות), אני חושב שגם הוא יעבוד.
אני אבדוק את האפשרות להעלות את ריימן+דוסבוקס בחבילה אחת בהזדמנות.
אוקיי, העליתי את ריימן בגרסה שכוללת דוסבוקס בפנים ורק צריך להפעיל קובץ אחד, אני אערוך את ההודעה הראשית אח"כ אבל בינתיים: http://og.diinoweb.com/files/Masa/
שם הקובץ הוא RaymanDB.exe פשוט להוריד(כפתור ימני ואז Save as) להפעיל את הקובץ וללחוץ על extract ואז בתיקייה החדשה שנוצרה(RAYMAN) להפעיל את הקובץ RaymanDB.exe.