חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
לועזית היא כל שפה אשר אינה עברית (למרות ששמעתי מקורות שאומרים שזו כל שפה שאינה שמית, אבל הם מועטים) - אם כל השמות הם באנגלית, אז אפשר לומר שמות לועזיים ואפשר אנגליים וזו לא תהיה טעות. יש אם יש שם אחד שאינו באנגלית, זה מספיק כדי ש"שם אנגלי" יהיה טעות.
אני לא זוכר את הנוסח המדויק, אבל חלק מהמילים אני כן זוכר, גיגלתי אותן והגעתי לנושא בפורום שבו אנשים מתווכחים על מילות הג'ינגל, ממש במקרה (או שלא), יש באותו שרשור גם קישור לכתובת הישנה של מסע...Radioactive Grandpa כתב:מי שאף יצליח לתמלל את אותה מנגינה, יזכה בבונוס.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אוי, ענק.Og כתב:אני לא זוכר את הנוסח המדויק, אבל חלק מהמילים אני כן זוכר, גיגלתי אותן והגעתי לנושא בפורום שבו אנשים מתווכחים על מילות הג'ינגל, ממש במקרה (או שלא), יש באותו שרשור גם קישור לכתובת הישנה של מסע...
שתי המילים הראשונות שאני זכרתי דווקא לא מופיעות שם באף גרסה...
אז אף אחד לא מזהה את המנגינה? אף אחד לא זוכר קצת פרסומות לפני איזה עשור וחצי?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
המלה לעז מגיעה מראשי התיבות של "לשון עם זר". כל שפה זרה אמורה להיכלל תחת השם הזה.
לא זכור לי שאי פעם נתקלתי בהתעקשות תמוהה שכזו בנושא. אני מזמין אותך להוכיח את הטענה המוזרה הזו בשרשור השפה.אופיר כתב:שמות משחקים הם בעברית או לועזית (רק כאן בארץ זה נקרא ברוב המקרים "באנגלית").
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יאללה, פותרת פותרת.

ורד הגליל!
לא שיחקתי אפילו באחד מהם, אז יכול להיות שאני טועה וזה לא אחד ממשחקי "פזית הפרה הפרסומית". (אם זה היה שמה)
עם השוקולד, לעומת זאת, אני מתמיד.
עם השוקולד, לעומת זאת, אני מתמיד.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מה ז'תומרת? המפעל לא נסגר?BluePrint כתב:עם השוקולד, לעומת זאת, אני מתמיד.
זו לא ורדית הפרה הבשרנית, וגם לא אחת מבין אחיותיה. אבל כמובן שכל מי שירצה לפתור את החידה הזו יוכל לעשות זאת בהרבה פחות מדקה, אם הוא רק ירצה (כלומר, למה אני צריך לטרוח על רמז נוסף?..).
אותך לא שמענו הרבה זמן מהבמה, BP. מה דעתך?
לדעתי כרגע יש לי במקרר שתי חפיסות שוקולד מריר של ורד הגליל, כך שלא. (אולי הוא עבר לחסותה של עלית?)Radioactive Grandpa כתב:מה ז'תומרת? המפעל לא נסגר?BluePrint כתב:עם השוקולד, לעומת זאת, אני מתמיד.
מו
אם זה לא אחד מהמשחקים הפרסומיים, אין לי מושג מה זה מלבד משחק תוצרת הארץ וורד הגליל.
ואם החידון לא "רץ" אני שוכח לבדוק מה נשתנה ולאחרונה לא היה לי מושג באילו משחקים מדובר, או שהגעתי מאוחר.
ובצרוף מקרים שאינו משעשע כלל, היום לא אהנה משוקולד ורד הגליל כפי שאני נוהג יום-יום.
ואם החידון לא "רץ" אני שוכח לבדוק מה נשתנה ולאחרונה לא היה לי מושג באילו משחקים מדובר, או שהגעתי מאוחר.
ובצרוף מקרים שאינו משעשע כלל, היום לא אהנה משוקולד ורד הגליל כפי שאני נוהג יום-יום.
כן, עלית רכשו את הנ"ל מזמן. לאחר הרכישה הייתה שמועה עקשנית שעלית נתנו לו"ה לתפקד באופן עצמאי בדיוק כפי שהיה לפני הרכישה אך אני מאמין שבשלב מסויים עלית פרקו את רוב העסק. לפי הטעם, זה בהחלט כך ומי שטוען שלא, פשוט לא זוכר את הטעם לפני הרכישה.
"...chocolate"
כל עוד הטעם טוב יותר מהפרה הזקנה של עלית, אין לי תלונות.
השינוי היחידי ששמתי לב אליו הוא במרקם שהפך "חלק" יותר.
השינוי היחידי ששמתי לב אליו הוא במרקם שהפך "חלק" יותר.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נו? אף אחד לא רוצה פותרת?

שוקי והפצפונים :>
והנה פינת ממשחק מלחמה ידוע (אני מקווה לפחות) :

והנה פינת ממשחק מלחמה ידוע (אני מקווה לפחות) :

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
טוב שכולכם עוקבים אחר הכללים ומחכים לאישור...