חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
כי זה שזה חדר סיני/יפני כולנו כבר הבנו, אז מי שלא זיהה עד עכשיו גם לא יזהה בהמשך. (את התמונה הזאת, אני מתכוון)
אני פה, אבל כנראה לא מכיר..
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יאללה! ספקולציות! כולכם מכירים ברמה כזו או אחרת את המשחק.

"build up that wall"
?Castles
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
טוב, אני די מופתע שלא עלו על זה עד עכשיו. מאד מופתע אפילו.
חוץ מהתובנה שבינינו ישנם סתם חובבי ארנבונים, שזה הרמז הראשון, אם לאחר התמונה הזו איש לא יזהה נתחיל עם רמזים אחרים.

חוץ מהתובנה שבינינו ישנם סתם חובבי ארנבונים, שזה הרמז הראשון, אם לאחר התמונה הזו איש לא יזהה נתחיל עם רמזים אחרים.

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
טוב, אתם לא באמת מנסים. P:
הרמז הקודם פשוט מסגיר את המשחק (כמובן שקודם צריך להבין אותו).
הרמז הבא, אולי מכוון גוגל, הוא שנעשה חידוש חובבני למשחק הזה. הגרסה המחודשת, אמנם אינה מתקרבת לפופולריות של המשחק המקורי ורבים מעולם לא שמעו עליה, נשאה את השם "Remix" ונוצרה ע"י מנוע פופולרי במיוחד, ממש שם דבר, ליצירה חובבת של משחקים מהז'אנר, ונחשבה לאחת היצירות היותר טובות שנעשו באמצעות המנוע הזה.
הרמז הקודם פשוט מסגיר את המשחק (כמובן שקודם צריך להבין אותו).
הרמז הבא, אולי מכוון גוגל, הוא שנעשה חידוש חובבני למשחק הזה. הגרסה המחודשת, אמנם אינה מתקרבת לפופולריות של המשחק המקורי ורבים מעולם לא שמעו עליה, נשאה את השם "Remix" ונוצרה ע"י מנוע פופולרי במיוחד, ממש שם דבר, ליצירה חובבת של משחקים מהז'אנר, ונחשבה לאחת היצירות היותר טובות שנעשו באמצעות המנוע הזה.
טוב, למה ציפית? הראת תמונות בלי הלוחמים ואפילו בלי מד הכח FFS. הפעם האחרונה שראיתי את הרקעים האלה הייתה לפני יותר מ10 שנים...
ואגב, על המנוע ועל המשחקים שלו שמעתי לא אחת, אבל הפעם היחידה ששמעתי על החידוש הספציפי הזה היתה בהודעה שלך (שכבר הספקתי לשכוח...)
ואגב, על המנוע ועל המשחקים שלו שמעתי לא אחת, אבל הפעם היחידה ששמעתי על החידוש הספציפי הזה היתה בהודעה שלך (שכבר הספקתי לשכוח...)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
FFS? למה ציפיתי? אתה מכיר מישהו שלא היה מזהה מיד אילו הייתי מציג אחד משני הדברים האלו? ועוד עם חובבי הארנבונים האלו שבינינו? אתה לא חושב שרקע מלא / מפה מלאה זה די והותר כדי לזהות משחק כל-כך ידוע ומוכר? (וכשאני קורא לזה "משחק שכל אחד מכיר" זה לא כמו ש-BP מתאר משחק שכל אחד מכיר...)
ידעתי אגב שהרמז לפחות יעשה אותך שותף לפתרון החידה, אבל נתת כאן צורה הרבה יותר מצמצמת מ"מכוון גוגל" לפיתרון...
ידעתי אגב שהרמז לפחות יעשה אותך שותף לפתרון החידה, אבל נתת כאן צורה הרבה יותר מצמצמת מ"מכוון גוגל" לפיתרון...
LOLRadioactive Grandpa כתב:(וכשאני קורא לזה "משחק שכל אחד מכיר" זה לא כמו ש-BP מתאר משחק שכל אחד מכיר...)
שאערוך?Radioactive Grandpa כתב:ידעתי אגב שהרמז לפחות יעשה אותך שותף לפתרון החידה, אבל נתת כאן צורה הרבה יותר מצמצמת מ"מכוון גוגל" לפיתרון...
"!!!EVERYONE"
"משחק שכולם מכירים" תלוי באיזור בו גר המכריז.
אני, לדוגמא, פגשתי את Bumpy's Arcade Fantasy ו-Fury of the Furries רק כשקראתי עליהם ברשת לפני שנים אחדות.
(עדיין אין לי מושג באיזה משחק מדובר)
אני, לדוגמא, פגשתי את Bumpy's Arcade Fantasy ו-Fury of the Furries רק כשקראתי עליהם ברשת לפני שנים אחדות.
(עדיין אין לי מושג באיזה משחק מדובר)
כשמדובר באנשים שלא קנו את המשחקים בכסף (למי היה?) יש הרבה במה שאתה אומר.
אגב, גם אני לא הכרתי את באמפי לפני שהגעתי לאתר הזה. את FOTF הכרתי באבוה, אבל זה לא משחק כ"כ מפורסם...
אגב, גם אני לא הכרתי את באמפי לפני שהגעתי לאתר הזה. את FOTF הכרתי באבוה, אבל זה לא משחק כ"כ מפורסם...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לאא. החידה הזו גם ככה נמשכת יותר מדי זמן (הרבה יותר מדי, להפתעתי הרבה).Og כתב:שאערוך?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ועדיין אף אחד לא רוצה לפתור 
קטע!
ועוד רמז קטנטן, אני מאד מקווה שאני לא טועה (עוג יתקן אותי אחרת...): המשחק הזה טרם הופיע בחידון, לדורותיו, בשום צורה.
קטע!
ועוד רמז קטנטן, אני מאד מקווה שאני לא טועה (עוג יתקן אותי אחרת...): המשחק הזה טרם הופיע בחידון, לדורותיו, בשום צורה.