עזרה בהרצת משחקים על מסך מלא
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: עזרה בהרצת משחקים על מסך מלא
מוזר... אתה יכול להפעיל משחק בלי דיפנדR כדי שננסה לאתר מאיפה נובעת התקלה? פשוט תשתמש בשיטת הגרירה, כפי שמופיע במדריך לDOSBox.
-
SHALOM_HADAD
- משתמש רשום

כן, בצורה כזו המשחק נטען בDOSBOX, אבל לא הכי נוח, מסך מלא פולט שגיאה, ומהירות האמולציה (איך שלא אומרים את זה) נמוכה ואני לא יודע להגביר אותה בDOSBOX
ברירת המחדל היא ctrl+F12.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מה שכדאי לך לעשות הוא לבטל את הסגירה האוטומטית של DOSBox לאחר היציאה מהמשחק ב-D-Fend Reloaded (לא מכיר את נוסח האפשרות המדויק. חפש תיבת סימון מסומנת ב-DOSBox Settings בפרופיל, זה ודאי שם, ובטל את הסימון). אז אתה אמור לראות מהי השגיאה שבגינה המשחק לא עולה.
אם אני מבין אותך נכון, אז אתה מדבר על מקרה שבו המשחק נסגר ואני לא חושב שזו הבעיה שלו (אין לי דרך לדעת בוודאות, אני רק משער).Radioactive Grandpa כתב:מה שכדאי לך לעשות הוא לבטל את הסגירה האוטומטית של DOSBox לאחר היציאה מהמשחק ב-D-Fend Reloaded (לא מכיר את נוסח האפשרות המדויק. חפש תיבת סימון מסומנת ב-DOSBox Settings בפרופיל, זה ודאי שם, ובטל את הסימון). אז אתה אמור לראות מהי השגיאה שבגינה המשחק לא עולה.
שלום: מתי זה מתרחש? כאשר אתה נותן לדיפנדR הוראה לשגר את המשחק? אם כן, האם מופיע חלון של דוסבוקס לשנייה (או שבריר שנייה), שלא בכלל? אם אתה לא בטוח, אתה יכול להביא את מנהל המשימות ולראות אם dosbox.exe משוגר.
-
SHALOM_HADAD
- משתמש רשום

CTRL+F12 לא עוזר בDOSBOX, זה פועל אם אני משתמש בDFEND..
ביטלתי את הסימון המדובר, עדין ללא שינוי, לא עולה החלון של DOSBOX
בדקתי במנהל המשימות, DOSBOX נפתח לשבריר שניה ונסגר
ביטלתי את הסימון המדובר, עדין ללא שינוי, לא עולה החלון של DOSBOX
בדקתי במנהל המשימות, DOSBOX נפתח לשבריר שניה ונסגר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
זה רלוונטי גם כשהמשחק לא עולה בכלל (בין אם זה בעיות הגדרה במשחק עצמו, כמו הגדרת קול שגויה, ובין אם זו שגיאת תפר כמו נתיב קובץ שגוי וכד'). הוא פשוט מוסיף פקודת exit אחרי הפעלת המשחק ב-autoexec, אם זכור לי נכון.Og כתב:אם אני מבין אותך נכון, אז אתה מדבר על מקרה שבו המשחק נסגר
כנראה מכיוון שב-D.R ערך ברירת המחדל של ה-Cycles הוא מספר כלשהו וב-DOSBox הוא auto/max. אם הוא max, אז Ctrl+F12 אכן לא עושה כלום. אבל אם זה אכן המצב וב-max המשחק עדיין לא עובד משהו, כדאי לנסות לשנות את הגדרת ה-core ל-dynamic (ב-D.R זה ב-CPU, אני מניח).SHALOM_HADAD כתב:CTRL+F12 לא עוזר בDOSBOX, זה פועל אם אני משתמש בDFEND..
אוקיי, אז רוב הסיכויים שמדובר או בהגדרות לא נכונות בדיפנדR, או בהגדרה שדוסבוקס לא אוהב אצלך (לפעמים הגדרת הOUTPUT יכולה לעשות את זה). איך לבדוק? אני לא בטוח... הייתי מחפש בדיפנדR הגדרה בשם noconsole. אם תמצא כזו ותפעיל אותה, תדביק כאן את מה שכתוב בקובצים stdout.txt ו- stderr.txt. הבעיה אמוריה להיות מצויינת שם.
-
SHALOM_HADAD
- משתמש רשום

קצת באיחור..
מצאתי משהו עם CONSOLE, סימנתי את התיבה ובחרתי "SHOW"
זה גרם לחלון להופיע ולהיסגר מידית, אבל יש תצלום מסך של השגיאה

ואפשר קצת מידע על הקבצים שצינת?
עריכה: שיחקתי קצת בהגדרות, ניסיתי להפעיל את המשחק, לא עלה וקפץ חלון, היו בו כמה הגדרות שניתן לשנות, לא זוכר הרבה ממנו, אבל שיניתיבאחת מהאפשרויות מערך כלשהו לWINDIB (אם אני זוכר טוב), יש למישהו מושג מה זה?
ועכשיו זה עובד, אני מנסה להתאים את זה למסך מלא נורמלי (עולה קטן או עם פסים)
מצאתי משהו עם CONSOLE, סימנתי את התיבה ובחרתי "SHOW"
זה גרם לחלון להופיע ולהיסגר מידית, אבל יש תצלום מסך של השגיאה

ואפשר קצת מידע על הקבצים שצינת?
עריכה: שיחקתי קצת בהגדרות, ניסיתי להפעיל את המשחק, לא עלה וקפץ חלון, היו בו כמה הגדרות שניתן לשנות, לא זוכר הרבה ממנו, אבל שיניתיבאחת מהאפשרויות מערך כלשהו לWINDIB (אם אני זוכר טוב), יש למישהו מושג מה זה?
ועכשיו זה עובד, אני מנסה להתאים את זה למסך מלא נורמלי (עולה קטן או עם פסים)
מהבנתי הצנועה מהאתר של SDL זה סוג של קודאק גרפי שמשמש את דוסבוקס.
נסה להוריד ולהתקין אותו ותראה אם זה עוזר.
נסה להוריד ולהתקין אותו ותראה אם זה עוזר.