אין סיכוי שאני אשחק שוב בקווסט הנורא הזה.Gordi כתב:האם אני מריח פה בסיס ל"הברקות תרגום במשחקי מחשבת: רקוויאם"?
אולי רק בעבור הבטחה לבועה בעמוד הראשי של האתר...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אין סיכוי שאני אשחק שוב בקווסט הנורא הזה.Gordi כתב:האם אני מריח פה בסיס ל"הברקות תרגום במשחקי מחשבת: רקוויאם"?
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.Gordi כתב: ובאותו הקשר, לא יודע אם ציינתי זאת, אבל אני מעוניין לייבא את שני החלקים שכבר פרסמת (ואת השלישי שבדרך?) ל"רטרו-ספקטיבה".
Octarine כתב:דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.Gordi כתב: ובאותו הקשר, לא יודע אם ציינתי זאת, אבל אני מעוניין לייבא את שני החלקים שכבר פרסמת (ואת השלישי שבדרך?) ל"רטרו-ספקטיבה".
לא מבין מה הקשר לרטרו-ספקטיבה ואיך זה אמור להשתלב שם. מה שכן, עם הצעת הסידור שמרכזת תכנים כמו חוברות הדרכה, אריזות משחקים, קטלוגי משחקים וכו' ביחד, זה אך טבעי שיהיה לפינה כזו קישור ביניהם.Gordi כתב:לא יודע אם ציינתי זאת, אבל אני מעוניין לייבא את שני החלקים שכבר פרסמת (ואת השלישי שבדרך?) ל"רטרו-ספקטיבה".[/size]
כפי שאמרתי, אני חושב ש"הברקות התרגום" שלך יתאימו היטב לפינה של "כתבות צבע", יחד עם עוד תכנים מפה ומשם.Octarine כתב:אז אני מקווה בתמורה להבטחה שלי להשקיע בעוד אחד הבטחה ממך לקבל פינה.
כן, אתה צודק, ואולי זאת גם הזדמנות לערוך סינון קל בתכנים הקיימים.Octarine כתב:אם כבר רטרוספקטיבה, אני לא מכיר את האנשים שכתבו את הביקורות שם ואני לא יודע לפני כמה זמן זה נכתב, אבל חלק מהביקורות שם מתחת לכל ביקורת
יאפRadioactive Grandpa כתב:נכון, אתה צודק. מצד שני, המצאי הקיים לא בדיוק עונה על ההגדרה של "כתבות צבע", וגם לא ממש על ההגדרה הנוכחית של "רטרו-ספקטיבה" (או של משהו בכלל). אבל כן, צריך להתחיל מנקודה כלשהי...
חשבתי שסופו להגיע מתישהו לשאילתא, כמו זה. לשאילתא יש ערך הולך ונצבר של פרטי טריוויה על משחקים.Gordi כתב:למשל, מה בנוגע לתכנים בסגנון "שרשור זיהוי הנעימות מבונוס"? זה די נחמד...
LOLGordi כתב:(שלפתי ערכים מהזיכרון בהתבסס על התגית "טקסטים מאוד ארוכים ש-RG כתב" .....
אה, אז קראת את זה בסופו של דבר?Gordi כתב:..... אבל יש שם גם דברים "שמתאימים פחות")
גם טוב.Radioactive Grandpa כתב:חשבתי שסופו להגיע מתישהו לשאילתא, כמו זה. לשאילתא יש ערך הולך ונצבר של פרטי טריוויה על משחקים.
Radioactive Grandpa כתב:אה, אז קראת את זה בסופו של דבר?
מזל שאמרת את זה, אחרת היה לוקח לי הרבה יותר זמן למצוא את ההודעה הזו בחיפושOctarine כתב:דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
סבבה, אם אני לא אשכח, זה יקרה מתישהו השבוע.Gordi כתב: ואבקש רק שתעביר את התמונות שלכדת אל המחסן על מנת להבטיח את השרידות שלהן. כשתסיים, אקשר אל ההודעות שלך.
להעלות בעצמי? להזכיר לך? רק להזכיר, נכון? להזכיר! הנה תזכורת.Octarine כתב:ואם אני כן אשכח, אתה יודע מה לעשות.