מולטימיליונר - משחק הטריוויה

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Linux
משתמש רשום
משתמש רשום

מולטימיליונר - משחק הטריוויה

שליחה על ידי Linux »

[שרשור זה נכתב במקור כתגובה בשרשור הזה, ופוצל לנושא חדש מכיוון שמקורו בטעות והוא לא עוסק באותו נושא.
R.G]

אוקי, לא יכולתי עוד לראות איך המשחק מולטימיליונר חסר (מולטי מיליונר? כתוב מחובר על הדיסק...).
יש לי את הדיסק, והעלתי עכשיו עותק שלו. אני מקווה שהמשחק שלם ותקין. תגידו לי אתם.

בבקשה תצרו לו דף באתר הרגיל. אם צריך, בקשו ממני ואביא תמונות של הדיסק והקופסא.
את המשחק קיבלנו מדודה שלי שעבדה בבנק. אני עד היום זוכר איך המשחק מופעל וכתוב "חג אורים שמח" אחח... נוסטלגיה 3:

הנה קישור להורדה מגוגל דרייב:
https://drive.google.com/file/d/0By6ikV ... sp=sharing" target="_blank

אשמח אם תוכלו לתת לי קרדיט.
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

,easy

שליחה על ידי brother34 »

אני לא יודע אם אתה מכיר פה את ההתנהלות באתר, אבל משחק לא עולה כל כך מהר לאתר. צריך להבדק, כמו שאמרת בעצמך, וצריך לקבל סיקור.
בכל מקרה, משחק בגודל כזה, למרות שהוא בעל סטטוס יוצא דופן, יכול להכנס לשת"ק, וזה תהליך קצר יותר.
על כל פנים, כל דבר כאן שמצריך אישור של ההנהלה לא צפוי שיקרה במהירות האור, אז דע מראש להצטייד בסבלנות. לא שוכחים אותך.
וכמובן, אם זה באמת המשחק והוא יועלה וכל הסיפור, אין לי ספק שתזכה בקרדיט על פתרון אחת מהתעלומות הגדולות בהיסטוריה של משחקי המחשב בישראל :P (אין כמו קצת היסחפות על תחילת השבוע).
נערך לאחרונה על ידי brother34 ב א' מאי 25, 2014 10:51 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Linux
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: חללית שצריכה להמנע מקירות לווינדוס, ושאילתה על מולטימליו

שליחה על ידי Linux »

שיחקתי במשחק היום. לא וויתרתי עד שניצחתי (לקח לי כמה שעות ^^ ) ^^
המשחק פועל והכל, הסרטונים, התמונות (מה הקשר של פלנמינגו ל... מי שיראה יגלה ^^ ).

אני שמח שעזרתי לפתור את התעלומה. כמעט פתרתי אותה לפני כמה שנים, אבל קצת נרתעתי מהאתר שדרש ממני להכין קובץ להעלאה, ולא ביקשתי הדרכה.
גם חששתי שהדיסק שלי והקבצים בו, כמו הסרטונים והתמונות, לא נשארו בשיאם. לכן חיכיתי לאדם אחר שיעלה.

יוצא שהאדם הזה הוא אני, כי התמונות הן באיכות הידועה לאז, עם חסכון בצבעים, והווידאו מכווץ מעט כיאה לתקופה ^^ . אבל הכל בשיאו... ממש כמו לחיות אז כילד בתקופה ההיא... יושבים בחושך כל האחים ומשחקים 3:

כשהמשחק מתקבל, תגידו לי ואכתוב סיקור, ואכין תמונות. יש לי את הדיסק, והקופסה שלו.

יש שאלה שכוללת את 1999. מתי יצא המשחק? חשבתי 1998.

היום אני שמח שיש לי קובץ ISO שיכול לשרוד שנים 3: .

---
אתה לא רוצה לנסות את המשחק? תשתמש בתכנת דימוי דיסק. אני ממליץ על התכנה החינמית WinCDEmu (שהכרתי לראשונה בגרסה ללינוקס CDEmu).
היא גם שוקלת הרבה פחות ועושה עבודה מעולה.
קליק ימני על הקובץ, ומשם ניתן לטעון את הקובץ כאילו היה דיסק אמיתי.
אם לא, בחרו לפתוח אותו דרך התכנה ("פתח באמצעות"). התכנה תופיע בתפריט המשני שייפתח.

תמיד תהיתי, מי הם כל האנשים שהוקלטו? ומי הילד ההוא??? "כן", "לא", "תשובה א' ", "תשובה ב' ", "תשובה ג' ", "תשובה ד' ", "צמצם שתי תשובות", "התקשר ליועץ טלפוני",
"קח את הכסף וברח, אחי (; ", "התחל משחק חדש", "יציאה לחלונות". ובטח היו עוד שלא הסתכלתי עליהם היום בתפריט הרטשי של כתיבת השחקנים.

מישהו יכול ליצור קשר עם אחד האנשים שהיה אחראי ליצירת המשחק?
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

פזל

שליחה על ידי brother34 »

אולי העובדה שאני לא יודע לינוקס משמעותית פה, אבל לא כל כך הבנתי אותך : למה אתה מחליט שאני לא רוצה לנסות את המשחק? ולמה אתה מציע לי תוכנה ודרך שימוש?
(לא שאני לא מעריך את העצות, אבל למה היה לך הרושם הזה?)
חוץ מזה,
Linux כתב:יש שאלה שכוללת את 1999. מתי יצא המשחק? חשבתי 1998.
לא כתוב שם על הקופסא או באיזה מקום מתי יצא המשחק?
והכי חשוב, למה ישבתם בחושך? :shock:
Linux
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Linux »

נשמעת כמו אחד המנהלים, ואם צריך בדיקה. תוכל לבדוק בעצמך. גם לפי מה שאמרת, אתה לא יודע אם המשחק פועל.
לינוקס זו מערכת הפעלה חופשית (כמו שיש מאק? ווינדוס? יש לינוקס ^^ ואמיגה שנזנחה... אלו שלוש העיקריות למיטב ידיעתי).

המשחק דורש דיסק. אני מניח שאתה מכיר את זה, אבל אם השתמשת עד עכשיו במשחקים הנחמדים יותר שלא חשדו בנו שנשחק חינם, אז יכולת פשוט לשחק ישר, ולרוב גם ללא התקנה.
אני זוכר את התקופה שבא גילינו שניתן לשחק ללא דיסק (עם ג'אז הארנב 2). היום זה בלתי אפשרי. חוץ ממשחקים חופשיים שקיימים עוד.

התמונה שמצטייירת לי בזכרון היא חושך. אולי כן ואולי לא. אבל לשבת מאוחר בלילה, כשיש רק את האור של המשך, ומשחקים מולטימיליונר, נשמע לי חלומי 3:

בא לך לנסות את המשחק עכשיו?
ואל תתקין את הדירקס 7. לא תזדקק לו עם הדירקס שכבר מותקן אצלך וגבוה יותר (: (בהנחה שאתה מריץ XP ומעלה. אפילו Windows ME נראה לי)

אני לא יודע אם כתוב. אבל אני צרבתי העתק של הדיסק שיצרתי לפני כמה שנים. כדי שלא נשתמש בדיסק המקורי ובכך נגן עליו.
העותק שהכנתי הוא מדיסק צרוב שכתבתי עליו את שם המשחק עם ציור של $ בטוש אדום (:
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

woah woah, back off

שליחה על ידי brother34 »

אוי, סבא, לא יכלתי שלא לצחוק
רגע אחד : מתברר שטעיתי כשהחלטתי שלא לשים בסוף ההודעה הקודמת את המשפט "אני לא מנהל פה ולא קרוב משפחה של הרל"שית, אז קח את זה בערבון מוגבל".
אז זהו, שאני לא מנהל פה כלום. רק כתבתי מתוך נסיון העבר עם אנשים טובים שרוצים להעלות דברים ואז עובר זמן והם מתחילים לתהות אם מישהו בכלל שם לב להודעה שלהם, והם מתחילים עם זיקוקי די-נור. זה אחד. (סתם מוזר שחשבת שאני מנהל, ואז חשבת שאני צריך הדרכה להפעלת ISO. נו, מילא).
שתיים : שוב תודה על ההדרכה, ואולי באמת אבדוק בעתיד את המשחק מתוך סקרנות אישית, לא פורמלית :blackeye: .
שלוש : זרום עם החושך, למה לא.
Linux
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Linux »

אני כבר לא מבין אותך ):
מצד אחד אתה מכיר את המשחק, וגם יודע שהוא לא היה זמין באינטרנט שנים רבות וארוכות ולא היה ניתן למצוא אותו, עד היום.
ואתה לא סקרן לבדוק אותו?
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

התהפכו היוצרות

שליחה על ידי brother34 »

אתה רציני? :lol:
אתה חושב שבגלל שמשחק שמלכתחילה לא ממש הכרתי נעלם להרבה שנים הופך אותו למשהו שמסקרן אותי בצורה יוצאת מגדר הרגיל עד כדי כך שארוץ להוריד אותו ממקור לא ידוע (שום דבר אישי, במחילה ממך)
שטוען שזה אותו משחק, והמשחק כשלעצמו לא עניין אותי בכלל - משחקי ניהול וכספים הם לא כוס הרדבול שלי - מלבד ההישג הארכיבי\היסטורי?
מה זה שונה אם היו אומרים לך שיש איזו תוכנה לספירת השפיצים של בולים שנעלמה לפני עשרים שנה ועכשיו נמצאה במרתפי השירות הבולאי? זה היה מעניין אותך (בהנחה שאתה לא אספן שפיצים של בולים...)?
אני אפילו (לא) מציין את העובדה שכתבתי שאולי אבדוק את המשחק מתוך סקרנות.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

דיקי רודפת אחריך

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

נו נו. כידוע, כגודל החגיגות וכגובה זיקוקי הדינור, כך גם גודל האכזבה.
Linux, תודה רבה על ההשקעה שלך, על הנכונות להפוך את הדיסק לקובץ תמונה, להעלות את הקובץ, ולדווח אצלנו. תרומתך מוערכת.
אבל חבל שלפני ש"פתרת את התעלומה" וכו' וכו' וכו' - אפילו לא קראת בשימת לב את השרשור שאותו הקפצת.
Og כתב:חלק מן ההודעות היותר רציניות שראיתי המבקשות את המשחק קראו לו "מולטי מליונר" ולא "מולטימליונר" שהוא ("מולטימליונר") גם השם של משחק טריוויה המגיע על תקליטור ולא קשור למשחק הנדיר כלל.
ובהודעות נוספות ממש כאן בשרשור יש תיאורים די ברורים על כך שמדובר במשחק שונה ממשחק הטריוויה שהעלית. אפילו בהודעת המשחקים המבוקשים מצויין שמדובר בגרסת תקליטון.

אישית אני לא מכיר את שני המשחקים. משחק הטריוויה כבר הועלה לפורום ב-2008 ומסתבר שההורדה עדיין עובדת. אם תרצה לסקר ולצלם אותו נוכל להוסיף אותו לפינת שת"ק בצורה מסודרת יותר, ואם אתה לא בטוח לגבי מהימנות הגרסה שלך, אולי עדיף לסמוך על ההורדה הישנה (היא גם שוקלת פחות).

שוב תודה לך, ואת פתרון אחת מהתעלומות הגדולות בהיסטוריה של משחקי המחשב בישראל נשאיר להזדמנות אחרת. ;)
Linux
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Linux »

מולטימיליונר לא ממש בולט באתר שלכם.
ואין לכם תמונה של המשחק היותר ישן?

ולמשתמש השני, אם אתה חושד בכל דבר שהוא וירוס... חוץ מזה שאני הייתי מוריד משחק נדיר אם וקשה להשגה אם ניתנת לי ההזדמנות.
Linux
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Linux »

מה זו פינת שת"ק?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אתה צודק, הוא לא באתר, וכנראה מעולם לא נוסף באופן רשמי.
למה? אני לא יודע.
כנראה בזמן שהוא הועלה הוא לא עמד ב"קריטריון הוותק" והיה חדש מדי מכדי להעלות אותו לכאן (לפי ההודעה של ofril19 הוא משנת 2000), ולכן רק נשאר בהודעה בפורום. הוא גם ככל הנראה לא עורר מספיק עניין בשביל שיושקעו בו מאמצים נוספים במהלך השנים.
אני מאמין שלא תהיה בעיה לצרף אותו היום כחלק אינטגרלי מהשת"ק אם ישקיעו קצת יותר בעיצוב הודעת ההורדה ובדיקת הקובץ (אתה כאמור מוזמן לעזור בזה). אבל מי שבסופו של דבר קובע מה נכנס ומה לא הוא רק Gordi.
Linux כתב:מה זו פינת שת"ק?
brother34 כתב:בכל מקרה, משחק בגודל כזה, למרות שהוא בעל סטטוס יוצא דופן, יכול להכנס לשת"ק, וזה תהליך קצר יותר.
brother34 השאיר לך כאן לינק שמסביר בדיוק מה זה ומה עושים עם זה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: מולטימיליונר - משחק הטריוויה

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:למה? אני לא יודע.
כנראה בזמן שהוא הועלה הוא לא עמד ב"קריטריון הוותק" והיה חדש מדי מכדי להעלות אותו לכאן (לפי ההודעה של ofril19 הוא משנת 2000), ולכן רק נשאר בהודעה בפורום. הוא גם ככל הנראה לא עורר מספיק עניין בשביל שיושקעו בו מאמצים נוספים במהלך השנים.
אני מניח, ועם הזמן הוא נפל בין הכיסאות. אני לא פוסל העלאה שלו היום, אשמח מאוד לקבל סיקור וסריקות על מנת להעלות אותו לפינת השת"ק. וכמובן, תודה רבה על התרומה ועל ההשקעה!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא