אז קודם כל, נראה לי שיש תקלה בגרסה אצלנו. בשלב שאתה נמצא במטבח של לו דייל (סעיף 13 בפתרון אצלנו), נראה שתמיד ברגע שאמור להציץ העבריין דרך הפתח, כשהוא תופס אותך ואתה נפסל (שזה קורה אם מפילים את הכוס מהארון על הרצפה, או אם פותחים את הפתח עד הסוף לפני שמכינים את הקוקטייל) - המשחק קופא ונתקע. זה לא קורה בגרסה האנגלית ב-old-games.ru (אבל זאת נתקעת בסרטון הפתיחה אם לא מדלגים עליו...).
לא בדקתי ב-ScummVM. אני אודה מאוד למי שיוכל לאשר שזה קורה גם אצלו בדוסבוקס (ואם הוא יכול לבדוק גם ב-ScummVM, מצוין). הנה קובץ שמירה לעייפים (הוא יופיע חמישי ברשימת השמירה, תחת השם שהיה קיים קודם).
זו תקלה לא מבוטלת, אבל היא כמובן לא מונעת את האפשרות לסיים את המשחק.
אגב, באופן כללי משהו מוזר מאוד עם הגרסה הזו. ישנה גרסת CD הכוללת פסקול שונה ודיבוב, והיא מצונזרת באופן חלקי בתכנים המיניים. הגרסה אצלנו מצונזרת כמו ה-CD, אבל יש בה את פסקול ה-Floppy (המוזיקה של Frédéric Motte ולא Alain Sery), ונראה שחסר בה חלק מסרטון הפתיחה (שכנראה נמצא גם בגרסת ה-Floppy). היא כאילו המכנה המשותף המינימלי ופחות מזה...
ועכשיו כשהבמה פתוחה לקשקושים נוספים:
אני דיברתי רק על סרטון הפתיחה. הוא יצר אווירה מעניינת בעיני (אגב, המוזיקה בגרסת האמיגה טובה בהרבה כמובן. ה-PC הוא רק לולאה מסומפלת של קטע די קצר מתוכה). המשחק עצמו באמת ממש לא להיט, אבל לזכותו ייאמר - הוא קצר וקל.brother34 כתב:האמת ששיחקתי בו מעט מאוד מכדי לחרוץ עליו משפט, אבל מענין שההתרשמות השטחית שלי היתה הפוכה לגמרי : שום דבר לא היה נראה לי בו מגניב - דוקא להיפך :Radioactive Grandpa כתב:סתם התרשמות שטחית ביותר מהפתיח. הגראפיקה, המוזיקה, הטיזר העלילתי, די עוררו תיאבון. אני מבין מבין השורות שלא כדאי להסתמך על האינטואיציה הזו..?brother34 כתב:מה בדיוק, אם זה לא יטה פה מדי את השרשור, נראה לך בו מגניב?
מתאמץ מדי, פרווה, ועלילה מוגוחכת עם חורים. הגרפיקה, אולי.

אני גם מזכיר שיכול להיות שקל להרשים אותי במשחקים כאלו, כי בקושי יש לי נסיון בסוגה.