אי הקופים 3
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מסתוללת
אי הקופים 3
אחד המשחקים האהובים עלי בילדות היה אי הקופים 3. (גרפיקה חמודה וקצת קריקטוריסטית, והומור ביזרי כמו בשני המשחקים הקודמים)
האם למישהו יש אפשרות להעלות את המשחק?
בבקשה בבקשה בבקשה?
נ.ב:
מה ההגבלות לגבי משחקי הנוסטלגיה? מה הגיל הכי מאוחר שמשחק יכול עדיין להחשב נוסטלגי?
האם למישהו יש אפשרות להעלות את המשחק?
בבקשה בבקשה בבקשה?
נ.ב:
מה ההגבלות לגבי משחקי הנוסטלגיה? מה הגיל הכי מאוחר שמשחק יכול עדיין להחשב נוסטלגי?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: אי הקופים 3
ההגדרות משתנות משנה לשנה כביכול, אבל אצלנו זה בדרך-כלל נוסב סביב 1999.
בפעמים הקודמות שבהן עלה שמו של MI3 לא היה ניתן להעלות אותו להפצה חופשית (כנראה כיוון שהוא עוד נמכר).
בפעמים הקודמות שבהן עלה שמו של MI3 לא היה ניתן להעלות אותו להפצה חופשית (כנראה כיוון שהוא עוד נמכר).
כן, עדיין נמכר בארץ (לפחות בתיאוריה).
בוא נקווה שעם כניסתנו ל-2010, זה ישתנה ל-2000...Radioactive Grandpa כתב:בדרך-כלל נוסב סביב 1999.
קשה לי להאמין שזה באמת נמכר בארץ.
אני השגתי את העותק שלי באיביי, נסי גם... (או אם את מכירה מישהו בארה'ב, בחנות של לוקאסארטס).
אני השגתי את העותק שלי באיביי, נסי גם... (או אם את מכירה מישהו בארה'ב, בחנות של לוקאסארטס).
גם אני בספק שזה נמכר...אני אישית קניתי את המשחק לפני משהו כמו 10 שנים וכבר אז זה עלה לי בסביבות 100 ש"ח...אין סיבה לשלם כיום 100 ש"ח למשחק בן 12 שנהOctarine כתב:קשה לי להאמין שזה באמת נמכר בארץ.
אין סיבה לשלם אפילו 80 ש"ח, ואפילו למשחק יותר חדש בכמה שנים, אבל מה לעשות שזה המחיר בארץ...
גם אני חושב שהם לא באמת מחזיקים את המשחק - לא מזמן ניסיתי לקנות משחק הרבה יותר חדש ואמרו לי שאין אותו במלאי וגם לא יגיע אף פעם (וכן, הוא עדיין מופיע באתר חודשים לאחר שהם אמרו לי את זה).
אבל המדיניות של גורדי בעניין הזה היא בדר"כ "Better safe than sorry". ובתכלס', קשה להאשים אותו...
גם אני חושב שהם לא באמת מחזיקים את המשחק - לא מזמן ניסיתי לקנות משחק הרבה יותר חדש ואמרו לי שאין אותו במלאי וגם לא יגיע אף פעם (וכן, הוא עדיין מופיע באתר חודשים לאחר שהם אמרו לי את זה).
אבל המדיניות של גורדי בעניין הזה היא בדר"כ "Better safe than sorry". ובתכלס', קשה להאשים אותו...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מה התגובה שלהם לזה שזה עדיין מופיע באתר למכירה והם אומרים שזה לא יגיע אף פעם?
הגבול שלי הוא בד'כ 100 שקל. או כמו שאומר גאיברש:עידן כתב:אין סיבה לשלם כיום 100 ש"ח למשחק בן 12 שנה

ואם כבר אי הקופים, מוכרים עכשיו את המהדורה המחודשת של המשחק הראשון ב-Steam ב-5$. שווה.
לא שאלתי אותם...Radioactive Grandpa כתב:מה התגובה שלהם לזה שזה עדיין מופיע באתר למכירה והם אומרים שזה לא יגיע אף פעם?
גם לא ממש בא לי להילחם בטחנות רוח.
-
מסתוללת
הגרפיקה נראית מוזרה כל כך .... הם נראים כמו קריקטורה של קריקטורה.....
ברור שאני לא מעדיפה את זה כל כך מפוקסל, אבל זה די מוגזם.
למה הכל היום חייב להיות בתלת מימד גרוע?
ברור שאני לא מעדיפה את זה כל כך מפוקסל, אבל זה די מוגזם.
למה הכל היום חייב להיות בתלת מימד גרוע?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני דווקא חשבתי שהגראפיקה אחלה. לא אנטיקה כיאה להתפתחות הטכנולוגיה בכל זאת, אבל עדיין ציורית והומוריסטית ולא אנסו את המשחק להיות משהו שהוא לא.
תלת-מימד? שו תלת-מימד?
תלת-מימד? שו תלת-מימד?
-
מסתוללת
נו, לא בדיוק תלת מימד...
אבל הדמויות נראו כאילו תקעו להם משאבה של אופניים ופימפמו יותר מידי....
זה פשוט לא זה....
התמונה המפוקסלת שלמעלה, כל כך הרבה יותר יפה, באמת....
אבל הדמויות נראו כאילו תקעו להם משאבה של אופניים ופימפמו יותר מידי....
זה פשוט לא זה....
התמונה המפוקסלת שלמעלה, כל כך הרבה יותר יפה, באמת....