עזרה במשחק בבקשה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
עזרה במשחק בבקשה
במשחק Alley Cat, איך אני קופץ באלכסון ימינה או שמאלה?
ברשותי מחשב נייד מדגם lenovo R60e. (אין בו numLK)
ברשותי מחשב נייד מדגם lenovo R60e. (אין בו numLK)
Re: עזרה במשחק בבקשה
הדבר ה(כמעט)ברור מאליו? למעלה ולצד בו זמנית.
בא נצא מכלל הנחה שאם שאלתי, כנראה שניסיתי את כל הדברים המובנים מאליהם וגם את הדברים הכמעט מובנים מאליהם. לא יאומן...

אני משחק ב Alley Cat למעלה מ-20 שנים. עד היום, תמיד השתמשתי בימינה/שמאלה+למעלה (בקיצור, כפי שastralc הציע) כדי לקפוץ לצדדים ואני לא רואה סיבה שאצלך זה לא יעבוד. אמנם ישנן דרכים לכוון מקשים אחרים אצלך במחשב הנייד, אבל תאמר לי ראשית, האם אתה משתמש בDOSBox? ואם לא, מהי מערכת ההפעלה שלך?
אני משתמש ב-DOSBox 0.72.
המקלדת שלך נראית ככה?
אם כן, אז יש לך numlock.
רואה שיש מספרים על 7 8 9 U I O J K L ? תלחץ על Fn (הכי שמאלי למטה) ועל Numlk (מעל F11) וזה יפעיל אותם.
אם כן, אז יש לך numlock.
רואה שיש מספרים על 7 8 9 U I O J K L ? תלחץ על Fn (הכי שמאלי למטה) ועל Numlk (מעל F11) וזה יפעיל אותם.
למה לא בגרסה האחרונה?boatman כתב:אני משתמש ב-DOSBox 0.72.
בכל מקרה, גם אני רציתי להציע את מה שOctarine אמר, אני לא ראיתי מעולם מחשב נייד ללא מקש ה-Fn (למרות שאני יודע שיש כאלה, אבל זה נדיר) ובלחיצה עליו המקשים שמוראים בתמונה שOctarine הביא יתפקדו כמו ה NUMPAD. לעומת זאת, אני לא חושב שצריך ללחוץ על NumLock (אלא אם כן זה הופך את Fn דביק ואני לא יודע?) והמקש Fn אינו דביק למרות שיכול להיות שיש דרך לעשותו כזה (דרך הBIOS או דרך תוכנה).
אבל כל זה די מיותר אם אתה משתמש בדוסבוקס, זו הסיבה ששאלתי. פשוט כוון את המקשים כרצונך עם Ctrl+F1.
אכן, Octarine, המקלדת שלי נראית כמו בתמונה (תודה על ההשקעה). ניסיתי לפני כן להשתמש ב-Fn & NmLk, משום מה לא הלך לי.
Og, בכל פעם שניסיתי להוריד את גירסה 0.73, קיבלתי הודעה על לינק שבור. נראה לי שיש אצלי איזו בעיה. (למרות שלא הייתי מתנגד לשמוע דעה של המומחים פה...)
ע"ע השרשור שפתחתי תחת השם "Loderunner".
Og, בכל פעם שניסיתי להוריד את גירסה 0.73, קיבלתי הודעה על לינק שבור. נראה לי שיש אצלי איזו בעיה. (למרות שלא הייתי מתנגד לשמוע דעה של המומחים פה...)
ע"ע השרשור שפתחתי תחת השם "Loderunner".
רק כדי לבדוק, שיחקתי קצת alley cat ואין שום בעיה לקפוץ באלכסון עם למעלה+הצידה.
מה שכן, במהלך השנים כנראה איבדתי את הכישרון ועכשיו אני לא מצליח לעבור את השלב השלישי...
המקש של ה-Fn הוא לא דביק, הוא פשוט מפעיל את הפונקציה השניה של המקש. במחשב שלי זה מדליק את האור מעל ה-numlk, ככה אני יודע שזה עובד. אני מניח שזה משתנה לפי היצרן.
boatman, אולי המקלדת שלך נדפקה, או שסתם חסכו בעלויות והיא לא מקבלת לחיצה על שני מקשים בו'ז (לא מכיר את הדגם הזה).
ומה הקטע של כתב קטן? זה ממש מעצבן להדביק את זה בשורה של ה-run כדי לקרוא.
מה שכן, במהלך השנים כנראה איבדתי את הכישרון ועכשיו אני לא מצליח לעבור את השלב השלישי...
המקש של ה-Fn הוא לא דביק, הוא פשוט מפעיל את הפונקציה השניה של המקש. במחשב שלי זה מדליק את האור מעל ה-numlk, ככה אני יודע שזה עובד. אני מניח שזה משתנה לפי היצרן.
boatman, אולי המקלדת שלך נדפקה, או שסתם חסכו בעלויות והיא לא מקבלת לחיצה על שני מקשים בו'ז (לא מכיר את הדגם הזה).
ומה הקטע של כתב קטן? זה ממש מעצבן להדביק את זה בשורה של ה-run כדי לקרוא.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כן, פעם זה היה משמש כערוץ לבדיחות פרטיות או ליגלוגים על מאותגרי בינה כלשהם. היום זה איכשהו משומש לכל מאמר מוסגר שחורג במעט מן הנימה הכללית, גם אם הוא קשור לחלוטין לנושא ורלוונטי לכל הקורא, וזה ממש מטופש.
אבל זה מה ש astralc ואני אמרנו כבר, לא?Octarine כתב:רק כדי לבדוק, שיחקתי קצת alley cat ואין שום בעיה לקפוץ באלכסון עם למעלה+הצידה.
מאיפה באה ההודעה? מה לשונה? האם ניסית להחליף שרת ב sf.net ?boatman כתב:בכל פעם שניסיתי להוריד את גירסה 0.73, קיבלתי הודעה על לינק שבור. נראה לי שיש אצלי איזו בעיה.
ואגב, לא צריך להדביק בשום מקום כדי לקרוא כתב קטן, רק ללחוץ על הכפתור "ציטוט".
אחרי שורה של בעיות שבחלקן שיתפתי את כולם פה, עשיתי restart למחשב ובעית המקשים במשחק alley cat נפתרה. גם קובץ ההורדה של DOSBox הורד אחר כבוד למחשבי.
אך כשאני מנסה להתקין את התוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה כזו:
אך כשאני מנסה להתקין את התוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה כזו:
NSIS Error
The installer you are trying to use is corrupted or incomplete.
This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
You may want to contact the author of this installer to abtain a new copy.
It may be possibal to skip this check using the /NCRC command line switch (NOT RECOMMENDED).
מה עלי לעשות?The installer you are trying to use is corrupted or incomplete.
This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
You may want to contact the author of this installer to abtain a new copy.
It may be possibal to skip this check using the /NCRC command line switch (NOT RECOMMENDED).
תוריד שוב, יכול להיות שהייתה בעיה בהורדה
ניסיתי. מחקתי את ההורדה הקודמת והורדתי מחדש. זה לא עזר. אותה הודעת שגיאה.
:(
:(