הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שלום לכם!
מאיפה אני יכול לקבל בבקשה את הדברים הבאים:
1. קודים למשחק.
2. פיתרון מלא למשחק.
3. אם כבר אני מדבר על המשחק הנ"ל, אז כל מקום במשחק מוריד לי חיים מה הבעיה לזה? (דרך אגב פעם היה לי את המשחק הזה וזה לא היה מוריד לי את החיים שאני נתקע בקיר!) מה אני עושה?
תודה רבה לעוזרים
BluePrint כתב:1. אין.
2. אני מבטיח לך שאינך רוצה בזה, פרט על התקדמותך במשחק ונשמח לרמוז לך על המשך הדרך.
3. עבור להתנהגות רגילה כשאתה במקומות צרים.
1. :(
2. האמת היא שאתה צודק, כי כשאתה נתקע בערך שעה במשחק ומתחרפן בגלל שאתה לא יודע מה לעשות אז אתה רוצה קודים לעבור את הקטע המעצבן שלא ידעת מה לעשות ואח"כ אתה ממשיך בלי קודים\פיתרון, אבל אני ישמח שאם אני יתקע באיזה מקום שתעזרו לי
3. אבל אם אני רוצה לרוץ? אין דרך אחרת?
דרך אגב אני טעיתי, אני חשבתי שזה - lba1 אבל זה lba2 .
ותודה רבה
אם לא שיחקת את Twinsen's Adventure עדיף שתתחיל מזה לפני Twinsen's Odyssey.
שיחקתי כבר בעבר ב- Twinsen's Odyssey,ואח"כ נודע לי שיש גם את- Twinsen's Adventure, שזה השני בסידרה.
אז התחלתי לשחק בו.
אז מה הבעיה?
תודה רבה!
(סליחה על ההודעה הכפולה).
oriel38 כתב:שיחקתי כבר בעבר ב- Twinsen's Odyssey,ואח"כ נודע לי שיש גם את- Twinsen's Adventure, שזה השני בסידרה
בדיוק להפך.
Twinsen's Adventure, AKA: Relentless, AKA: Little Big Adventure זה המשחק הראשון ו-Twinsen's Odyssey, AKA: Relentless 2, AKA: Little Big Adventure 2 זה המשחק השני. (זו בטח הסיבה שיש לו את הסיפרה 2 בכותרת)
oriel38 כתב:תוכלו לעזור לי בבקשה במשחק: Twinsen's Adventure - lba2?
קודם החלט מה אתה משחק, אחר כך בקש עזרה.
אגב, יש כפתור בשם 'ערוך' שבעזרתו אפשר... לערוך. (כדי לא לשלוח את אותה הודעה שוב רק כדי לתקן משהו לא נחוץ)
אז אני רוצה עזרה במשחק:
Twinsen's Odyssey, AKA: Relentless 2, AKA: Little Big Adventure 2
אני מקווה שעכשיו זה ברור :
איפה אני משיג את המטריה שהאישה בקשה ממני?