תשמעו פעם היה לסבתא שלי DOS כזה על המחשב שאתה מפעיל בו משחקים לפי קודים (לוחץ 7 ואז את הקוד של המשחק הרצוי אני זוכר את המספרים הבאים:
1- משחק חלליות 99- משחק TD שכזה מטוסים שולחים צנחנים מלמעלה ואתה צריך לפוצץ אותם מלמטה ואם 3 צנחנים נופלים על הרצפה ונכנסים לך לבית את מפסיד והיה שם גם DX BALL 1 ומלך האריות ועוד משחקים אבל אני לא זוכר מה היה הקוד שלהם)
אז אם הייתם מביאים לי את מערכת ההפעלה הזאת ותסבירו לי איך להתקין אותה לצד מערכת ההעפלה הנוכחית (ויסטה אם זה משנה) שלי בלי למחוק את מערכת ההפעלה הנוכחית זה יעזור לי אחושלוקי
מערכת הפעלה שפעם היה לסבתא שלי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מערכת הפעלה שפעם היה לסבתא שלי
נערך לאחרונה על ידי garzo ב ד' אפריל 15, 2009 2:28 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: מערכת הפעלה שפעם היה לסבתא שלי
זו לא מערכת הפעלה, זה תפריט.
נשמע מאוד כמו תפריט של אוסף דמואים של א.ד.מ מחשבים...
אולי מטאור 300:

או 100 משחקים:

(יכול להיות גם "ברק 97")
נשמע מאוד כמו תפריט של אוסף דמואים של א.ד.מ מחשבים...
אולי מטאור 300:

או 100 משחקים:

(יכול להיות גם "ברק 97")
זה לא אחד מאלה..
זו הייתה מערכת הפעלה אתה יכול להשיג לי את המערכת הזאת ולהסביר לי איך מתקינים אותה בלי למחוק את הויסטה שלי??
ואני זוכר שאם היית לוחץ על המספר-1 זה היה מביא לך משחק חחלייות כזה ואני חושב שאם היית לוחץ על המספר-99 זה היה מביא לך כזה תותח שצריך להגן על כל מה שנופל עליו משהשמים
זו הייתה מערכת הפעלה אתה יכול להשיג לי את המערכת הזאת ולהסביר לי איך מתקינים אותה בלי למחוק את הויסטה שלי??
ואני זוכר שאם היית לוחץ על המספר-1 זה היה מביא לך משחק חחלייות כזה ואני חושב שאם היית לוחץ על המספר-99 זה היה מביא לך כזה תותח שצריך להגן על כל מה שנופל עליו משהשמים
Night Raid
אחי תודה לך אבל זה רק אחד המשחקים במערת ההפעלה זה שכשלוחצים על 99 הוא מופיע (כמובן אחרי שלוחצים על 7) אבל אני ביקשתי את כל המערכת הפעלה יש לך אותה???
garzo:
1. אל תשלח לי הודעות פרטיות בנושאים שאינם פרטיים.
2. אל תשנה בעריכה את תוכן ההודעה בצורה קיצונית כפי שעשית, זה מנוגד לחוקי הפורום (שהיית צריך לקרוא טרם פירסום הודעה).
3. בפעם האחרונה - זו לא מערכת הפעלה, זהו תפריט, בדומה לBit-Menu. אפילו אם מישהו ימצא לך את התפריט, את המשחקים שהיו לך אתה תצטרך להוריד בנפרד.
1. אל תשלח לי הודעות פרטיות בנושאים שאינם פרטיים.
2. אל תשנה בעריכה את תוכן ההודעה בצורה קיצונית כפי שעשית, זה מנוגד לחוקי הפורום (שהיית צריך לקרוא טרם פירסום הודעה).
3. בפעם האחרונה - זו לא מערכת הפעלה, זהו תפריט, בדומה לBit-Menu. אפילו אם מישהו ימצא לך את התפריט, את המשחקים שהיו לך אתה תצטרך להוריד בנפרד.