מורטל קומבט 1

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

תום332

מורטל קומבט 1

שליחה על ידי תום332 »

יש דמויות סודיות במורטל קומבט 1 ואיך מגיעים אליהם ולמה ומי זאת הנינג'ה האדומה הנקבה?
תום332

Re: מורטל קומבט 1

שליחה על ידי תום332 »

הנינג'ה ממורטל קומבט 2
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אתה מוכן לשאול בעברית? אני לא מבין אותך.
תום332

שליחה על ידי תום332 »

יש דמויות חבויות במורטל קומבט 1? ולמה לא כתוב על הנינג'ה האדומה ממורטל קומבט 2 בשאילתה?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני לא מצוי ב-MK1 כמו שהייתי מצוי ב-2 בזמנו, אבל ככל הידוע לי, ישנו רק את Reptile כדמות חבויה, והשמועות אומרות ש-Ermac, הנינג'ה הכתומה, הוא תוצאה של באג שהיה בפלטפורמות מסויימות ב-MK1 (ולימים הומר לדמות רשמית, החל מ-UMK3, כמדומני).

על איזו נינג'ה אדומה במורטל קומבט 2 אתה מדבר?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני מדבר על דמות שגם היא ככל הניראה באג שאני מסיים את המישחק עים קיטנה ומיד אחר כך עים מילינה אז כשאני אמור להילחם נגד ג'ייד בימקומה יש נינג'ה בת אדומה שקשה יותר מג'יידו והיא נילחמת עים שוט ואפילו שיחקתי איתה אחרי שניצחתי עים קיטנה ומילינה 2 פעמים וכשהיא מנצחת שומעים סרלט ווין
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

בזמנו, היו שמועות רבות ומשעשעות לגבי כל מיני סודות במשחק. אחת על מהלך מסויים מסובך במיוחד שמאפשר בחירה, או שינוי צורה עם Shang Tsung (במהלך הקרב, לא ה-Fatality!) ל-Kintaro, ואפילו איך לבצע מהלכים שלו כמו הירייה, הקפיצה וכד' (כולם כמובן מסובכים בהרבה לביצוע מכל move רגיל). שמועה מופרכת בהרבה היתה שמישהו הצליח להכניס מישהו לתוך עץ ב-Living Forest. שמועה אחרת שניתן לחסל את התינוק לאחר ביצוע Bability. שמועה נוספת שיש Animality ב-MK2. וכמובן, כל מיני שמועות מגוונות לגבי אפשרות בחירה ומשחק כאחת הדמויות החבויות (Smoke, Noob Saibot, Jade) לאחר שמביסים את Shao Khan, לעומת רק ההתמודדות מולן.

גם ההמצאה הזו חביבה למדי. עם זאת, לאחר יותר מעשור שנים מאז ה"הייפ" של המשחק, איש (מלבדי כנראה) לא יתעניין בשמועות כאלו יותר.
אם אתה מתעקש שמה שאתה אומר הינו בגדר עובדה מוצקה - אתה יותר ממוזמן להעלות סרטון שמדגים זאת. הרבה יותר ממוזמן. תעשה בכך טובה לאנושות אפילו.
תום332

שליחה על ידי תום332 »

מצאתי אנימציה שלה אבל איך אני מוסיף אותה מתקיית התמונות שלי?
ולמה אתה מיתקוון בשמישהו הצליח להכניס מישהו לתוך עץ?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מה הכוונה אנימציה שלה? אתה טוען שיש לך סרטון שמתעד אותך נלחם מולה?
בבקשה, תנסה לכתוב בצורה ברורה יותר. מצאת את זה ברשת, זה אתה בכבודך ובעצמך הגעת אליה, זו תמונה, זה סרטון, מה. תפרט ובצורה ברורה.
תום332 כתב:ולמה אתה מיתקוון בשמישהו הצליח להכניס מישהו לתוך עץ?
אני מתכוון שכמו כל שאר הדברים שאמרתי בנושא (האפשרות לשחק כדמויות חבויות, כבוסים, אנימליטי וכו'), מדובר בבדיה. "הנפצה". המצאה. שקר. כלומר, אי אפשר לעשות את זה - זה לא קיים. בדיוק כמו נינג'ה אדומה במורטל קומבט 2.
תום332

שליחה על ידי תום332 »

היתקוונתי לתמונת העמידת קרב שלה איך אני מעלה תמונות שלה? אני ינסה לעלות סירטון אבל זה קשה וקורא את הת*ת כדי לשחק בה או נגדה

אים כבר אז שמתי לב כשבוחרים אותה אז התמונה של הדמות של קיטנה או מילינה מישתנה למאייה לתמונה של הפנים של קיטנה רק עים מסכה אדומה Skarlet.jpg
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

תמונות אתה יכול להעלות לאחד מאתרי אכסון התמונות הבאים:
http://www.imagebam.com" target="_blank
http://www.imageshack.us" target="_blank
תום332

שליחה על ידי תום332 »

איך מעלים תמונות לא היצלחתי
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

לחץ על לחצן ה-Browse/עיון ובחר את התמונה שאתה רוצה להעלות. בחר ב-Family Safe תחת האפשרות Content type ולחץ על "UPLOAD" אם בחרת באתר הראשון, או לחץ על "Host it!" אם בחרת באתר השני.
אחר כך תדביק כאן את הקישור שאותו אתר נותן לך כשסיימת להעלות את התמונה לשרת.
תום332

שליחה על ידי תום332 »

http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... 53bxc3.gif" target="_blank

הקישור לתמונה
סמל אישי של משתמש
oriel38
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי oriel38 »

תום332 כתב:http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... 53bxc3.gif