עזרה במציאת גרסא מסויימת של מריו...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Avihaisufan
- משתמש רשום

עזרה במציאת גרסא מסויימת של מריו...
פעם יצאו סדרה של דיסקים שבכל אחד היו ארבעה משחקים, על הדיסקים היה כתוב משהו בעברית, אבל אני מאמין שהמשחקים הם לא ישראלים.
בדיסק המסויים שבו הייתה הגרסא של מריו היה עוד שלושה משחקים, שהיחיד שאני זוכר היה סגנון של עלילות גופי (הכלב הזה מדיסני).
בגרסא של המריו הייתה מפה ראשית שדרכה מתקדמים בין השלבים, ויש כל מיני שלבי בונוס נסתרים.
מקווה שהתיאור יספיק. תודה רבה לכל מי שיעזור..
ד"א, אם יש אפשרות להוריד את הגרסא המסוימת הזאת של מריו, מה טוב (=
בדיסק המסויים שבו הייתה הגרסא של מריו היה עוד שלושה משחקים, שהיחיד שאני זוכר היה סגנון של עלילות גופי (הכלב הזה מדיסני).
בגרסא של המריו הייתה מפה ראשית שדרכה מתקדמים בין השלבים, ויש כל מיני שלבי בונוס נסתרים.
מקווה שהתיאור יספיק. תודה רבה לכל מי שיעזור..
ד"א, אם יש אפשרות להוריד את הגרסא המסוימת הזאת של מריו, מה טוב (=
Re: עזרה במציאת גרסא מסויימת של מריו...
אתה בטוח שעל כל דיסק היו ארבעה משחקים ולא שלושה (משחק ראשי+2 בונוס)?
-
Avihaisufan
- משתמש רשום

אני די בטוח, אבל זה היה כל כך מזמן, יכול להיות שאני טועה...
אם היו שלושה משחקים בכל תקליטור, אני חושב שיש לי את מה שאתה מתכוון. בכל מקרה, היו שם רק משחקי SNES, ככה שאין הרבה אופציות אם אתה עובר על כל משחקי המריו לSNES מכאן:
http://www.mobygames.com/game-group/mar ... ,50/so,1d/" target="_blank
בכל מקרה, אם לא תמצא, אני אחפש את הדיסק שלי מחר ואבדוק.
http://www.mobygames.com/game-group/mar ... ,50/so,1d/" target="_blank
בכל מקרה, אם לא תמצא, אני אחפש את הדיסק שלי מחר ואבדוק.
-
Avihaisufan
- משתמש רשום

נזכרתי בעוד משחק שהיה, היה נראה לי איזה גרסא של קינג קונג שאף פעם לא הצלחתי להפעיל...
לא נראה לי שזה אחד מהם.. בדקתי לפי התמונות שיש שם בצד, שום דבר שם לא נראה כל כך מוכר =/
אממ יש אפשרות להוריד את המשחקים משם? שאני אבדוק אותם...
לא נראה לי שזה אחד מהם.. בדקתי לפי התמונות שיש שם בצד, שום דבר שם לא נראה כל כך מוכר =/
אממ יש אפשרות להוריד את המשחקים משם? שאני אבדוק אותם...
לא, לא ניתן להוריד משם, מוביגיימז הוא אתר מידע. למרות שאפשר למצוא את כל המשחקים ברשת בקלות.
בכל מקרה, הדיסקים הללו הם חלק מסדרה די ענפה של ר.א.ג מולטימדיה, כ"א מהם מכיל שלושה משחקים ואת האמולטור Zsnes (נדמה לי שגם יש תפריט שהם הכינו). בהתחלה הם יצאו על דיסקים רגילים, שתמונות שלהם אתה יכול לראות כאן: viewtopic.php?p=82790#p82790" target="_blank ואח"כ הגיעו בעטיפות DVD עם השם ה(לא) מחייב "ג'אננה", הנה, צילמתי שלושה תקליטורים מאלו שבאו בעטיפות הDVD:
אם המשחק שאתה מחפש לא שם, תאמר לי ואני אבדוק בעוד תקליטורים.
בכל מקרה, הדיסקים הללו הם חלק מסדרה די ענפה של ר.א.ג מולטימדיה, כ"א מהם מכיל שלושה משחקים ואת האמולטור Zsnes (נדמה לי שגם יש תפריט שהם הכינו). בהתחלה הם יצאו על דיסקים רגילים, שתמונות שלהם אתה יכול לראות כאן: viewtopic.php?p=82790#p82790" target="_blank ואח"כ הגיעו בעטיפות DVD עם השם ה(לא) מחייב "ג'אננה", הנה, צילמתי שלושה תקליטורים מאלו שבאו בעטיפות הDVD:
אם המשחק שאתה מחפש לא שם, תאמר לי ואני אבדוק בעוד תקליטורים.
-
Avihaisufan
- משתמש רשום

אחי, תודה רבה.. כנראה שחשבתי שזה ארבעה משחקים אבל המשחק הרביעי בעצם לא היה משחק אלא האמולטור...
אממ תודה רבה שוב (= זאת הגרסא באמת super mario world... גרסא ממש טובה...
אממ תודה רבה שוב (= זאת הגרסא באמת super mario world... גרסא ממש טובה...
לגבי מריו באי (סופר מריו וורלד) זה עם סרטן בהתחלה (גרסת הגיים בוי) או בלי (גרסת snes)?
ReSnes
תגיד, יש לך אולי איזה משחק כזה עם זומבים, היה לי פעם ואז נאבד לי. אני זוכר שזה היה מגניב. יש לך את המשחק הזה?
הוא מהסדרה המדוברת?