הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שלום לכולם,
רציתי לשאול אותכם האם אתם מכירים תוכנה שיש בה אוסף של משחקים כלומר שאני לא יוריד משחק משחק אלה שהכל יתרכז בתוכנה אחת
אם אתם מכירים בבקשה תכתבו לי,
אני מודה לכם על השיתוף פעולה,
אלן
אם אתה מתכוון לאוסף משחקים, אז כאלו הם בדרך כלל דמואים.
אבל דיברת על תכנה, אז קשה לי שלא להתייחס ל-D-Fend.
עם התכנה הזו תוכל ליצור פרופילים לכל המשחקים שלך ולגשת אליהם במרוכז, ולהפעיל אותם בקלות (אחרי שאתה מגדיר אותם, פחות בקלות).
היי אממ... גם אני הייתי מעוניינת באוסף משחקים,
אני מכירה את הדיסק דיסקברי אבל אני לא זוכרת איפה הוא כלומר איבדתי אותו וחבל
אממ... הייתי שמחה שאם אולי מישהוא היה לי מציע את הדיסק
נ.ב.,
אלן אם אתה רוצה אוסף משחקים אולי תכנס ל-GOOGLE ותבדוק???
תעדכן אותנו ותכתוב קישור למשחקים אם ברצונך לעשות כך
סלאמת,
מישהיא חמודה ביותר
אני בדר"כ לא מעודד כאלה דברים, אבל אני שוקל ברצינות לעשות כזה דבר... ז"א לקנפג את ביט-תפריט+כמה עשרות משחקים פופולאריים וקטנים ולכלול איתם את דוסבוקס כך שיפעיל הכל אוטומאטית. כמה זה כבר יכול לתפוס מקום? אני יכול לעשות את זה שיתפוס 100MiB או פחות ככה שיהיה אפשר לשים את זה בכל אתרי האחסון הנורמליים...
אבל מצד שני... לא יודע... מה אתם(ה"קבועים") חושבים?
אני בעד.. (אני בעצמי ניסיתי ליצור אוסף קטן של משחקים שיופעלו עם דוסבוקס אבל נתקלתי בכמה בעיות עם עשייתו דינמי (כלומר שאני אוכל להעביר אותו ממקום למקום) ועזבתי את זה..)
[עריכה]
אגב, אם אתה עושה את זה אז אל תעשה קובץ קונפיגוריצה נפרד לכל משחק, אלא תשמש בקובץ יחיד כבסיס ואם צריך הגדרות מיוחדות למשחק מסויים אז עושים קובץ משני שיעשה override להגדרות מסויימות בקובץ הראשון.
גם אני הייתי מעוניינת כתב:היי אממ... גם אני הייתי מעוניינת באוסף משחקים,
אני מכירה את הדיסק דיסקברי אבל אני לא זוכרת איפה הוא כלומר איבדתי אותו וחבל
אממ... הייתי שמחה שאם אולי מישהוא היה לי מציע את הדיסק
C-man כתב:אגב, אם אתה עושה את זה אז אל תעשה קובץ קונפיגוריצה נפרד לכל משחק, אלא תשמש בקובץ יחיד כבסיס ואם צריך הגדרות מיוחדות למשחק מסויים אז עושים קובץ משני שיעשה override להגדרות מסויימות בקובץ הראשון.
האוספים של משחקים ישנים הם כולה אוסף דמואים בתוך אריזה גרפית דיי מעאפנה...
אנשים עשו על זה הרבה כסף עד לא מזמן, אני בכל אופן לא חושבת שיש סיבה בכלל להסתכל לכיוון של לחפש אוסף כזה.
מה שגם, עם המחשבים של היום מרבית המשחקים לא יעבדו דרך תכנת האוסף, כי הקישור הוא ישירות לDOS FILE בלי תכנות עזר שנחוצות עכשיו.
בקיצור, ממליצה להוריד אחד אחד לסדר בדי פנד ולא להתייאש
בהצלחה
אתם תכינו את התוכנה הזו שיהיה שם הרבה משחקים?
ואמרת שיש לך את הדיסק דיסקברי אם כן תוכל לשלוח לי אותו למייל? או משהוא כזה?
אם כן אז תענה לי
ביי,
מישהיא...