גובלינים 3 בScummVM בעברית, לא בזמן הקרוב...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
גובלינים 3 בScummVM בעברית, לא בזמן הקרוב...
מי שניסה לשחק בגובלינים 3 בגירסה החדשה של ScummVM, בטח גילה שהמשחק מתרסק ברגע שעוצרים במקום ומבצעים עוד צעד.
התכתבתי עם קבוצת המתכנתים, ונראה שהבעיה חמורה יותר ממה שהם חשבו . למרבה האירוניה, הם לא יוכלו לעזור לי עד שאני לא אשלח להם עותק מקורי על דיסקטים של 5 ורבע אינץ! זאת משום שהם לא יכולים להשתמש בשום צורה של עותקים מועתקים על מנת להגן על עצמם מתביעות, הם גם לא ממש מוכנים לשמוע על המושג Abandonware.
כרגע הם יוכלו לעזור רק אם מישהוא ישלח להם את העותק המקורי יחד עם חוברת הקודים.
אני יודע פחות או יותר אצל מי נמצאת העטיפה, (והוא גר בנו-יורק), אבל אני לא ממש בטוח שגם הדיסקטים נמצאים אצלו,וגם אם כן, אם הם בארץ או בחו"ל... וכידוע, זו לא נראית לי אופציה טובה כל כך לשלוח דיסקטים מלפני יותר מ10 שנים בדואר אוויר ...
בקיצור, נראה לי שלא נראה פתרון בזמן הקרוב, בשביל מה יש את דוס בוקס... אולי מתישהוא הגובלינים יוכרזו כFreeware... (כמו מלכת האמזונס בעברית שהוכרז כFreeware לפני כמה ימים!)
התכתבתי עם קבוצת המתכנתים, ונראה שהבעיה חמורה יותר ממה שהם חשבו . למרבה האירוניה, הם לא יוכלו לעזור לי עד שאני לא אשלח להם עותק מקורי על דיסקטים של 5 ורבע אינץ! זאת משום שהם לא יכולים להשתמש בשום צורה של עותקים מועתקים על מנת להגן על עצמם מתביעות, הם גם לא ממש מוכנים לשמוע על המושג Abandonware.
כרגע הם יוכלו לעזור רק אם מישהוא ישלח להם את העותק המקורי יחד עם חוברת הקודים.
אני יודע פחות או יותר אצל מי נמצאת העטיפה, (והוא גר בנו-יורק), אבל אני לא ממש בטוח שגם הדיסקטים נמצאים אצלו,וגם אם כן, אם הם בארץ או בחו"ל... וכידוע, זו לא נראית לי אופציה טובה כל כך לשלוח דיסקטים מלפני יותר מ10 שנים בדואר אוויר ...
בקיצור, נראה לי שלא נראה פתרון בזמן הקרוב, בשביל מה יש את דוס בוקס... אולי מתישהוא הגובלינים יוכרזו כFreeware... (כמו מלכת האמזונס בעברית שהוכרז כFreeware לפני כמה ימים!)
לא יותר פשוט להפעיל עם גרסה ישנה יותר של ScummVM ?
חחח, אתה יכול לשלוח להם את הגרסה שכאן ולהגיד להם שזו גרסה מוקדמת (או דמו) ללא הגנה או שזו גרסה ששוחררה כחינמית ולכן אין בה הגנה
(אני סתם צוחק, ברור שהם לא יאמינו לזה)
[עריכה]
חחח, אתה יכול לשלוח להם את הגרסה שכאן ולהגיד להם שזו גרסה מוקדמת (או דמו) ללא הגנה או שזו גרסה ששוחררה כחינמית ולכן אין בה הגנה
[עריכה]
בעע, טעות שלי. תתעלם מזה.Og כתב:לא יותר פשוט להפעיל עם גרסה ישנה יותר של ScummVM ?![]()
-
אלון שער ירוק 2
אני מנחש
אני מנחש שדיברת על צחי בוכמן ,הלא הוא דילדו-מן ,חברי משכבר הימים ,שפגש את פייר ומן הסתם -הבעלים האחרונים בארץ שיש להם את הדיסקים המקוריים של חברת סיירה וסידרת גובלינים ווודראף ,ובמידה ודיברת עליו -לא נראה לי שהוא גר בניו יורק ,שלא לדבר על זה שלא נראה לי שהוא יסכים בקלות רבה כ''כ להיפרד מהדיסקים המקוריים.
LOLC-man כתב:~-
האם זה יהיה אפשרי לקחת את המשחק ולהעתיק אותו לדיסקטים? הם לא ידעו שלא מדובר בעותק מקורי...
(אם יש INSTALLER, אפשר למצוא את הגירסה האנגלית ולנסות לתרגם אותה לעברית).
ואפשר גם לשאול את הבחור שתרם את העטיפה הקדמית במוביגיימס (אבל נראה לי שאין טעם לשאול את הבחור שתרם את העטיפה האחורית
אם כבר הולכים על הצד ה..."ישראלי"(בהעדר מילה טובה יותר) של הדברים, אז כבר עדיף לדבר עם בעל הדיסקטים המקוריים ולבקש שיעתיק אותם לIMAGE עם WinImage וישלח לנו ובאותה הזדמנות גם יסרוק את המדבקה על התקליטונים.Gordi כתב:האם זה יהיה אפשרי לקחת את המשחק ולהעתיק אותו לדיסקטים? הם לא ידעו שלא מדובר בעותק מקורי...
(אם יש INSTALLER, אפשר למצוא את הגירסה האנגלית ולנסות לתרגם אותה לעברית).
אבל אז, כמובן שצריך למצוא מישהו עם כונן חמש ורבע(אני...), שיש לו מספיק ידע מקצועי בעניין(אני...) וגם דיסקטים חמש ורבע חדשים וריקים(שוב אני...) וכמובן, גם מדפסת טובה(יש משהו שאין לי קיבינימט??).
רק דיברתי על SPAM... והנה אני עושה עוד Offtopic:
איתי, רק רציתי לומר שזה לא היה מעריב לנוער אלא ראש1.
ואם כבר אני בנושא אני חייב לציין שזה נשמע לי מוזר לחלוטין שהדיסק הזה הוא הדרך היחידה להשיג את הדמו... ניסית פשוט לכתוב להם מייל? אין סיבה שלא ישלחו לך, אחרי הכל זה דמו
איתי, רק רציתי לומר שזה לא היה מעריב לנוער אלא ראש1.
ואם כבר אני בנושא אני חייב לציין שזה נשמע לי מוזר לחלוטין שהדיסק הזה הוא הדרך היחידה להשיג את הדמו... ניסית פשוט לכתוב להם מייל? אין סיבה שלא ישלחו לך, אחרי הכל זה דמו
עוד כמה דברים לגבי "האופציה הישראלית":
יש סיכוי שיהיה אפשר להשתמש בדיסקטים של 3.5":
הבחור פה מנסה למכור את גירסת ה-MSDOS המקורית שכוללת 5 דיסקטים של 3.5, מה שמסתדר עם הגודל של ההתקנה המקוריתשעומד על 7 מגה פלוס-מינוס.
אם רוצים, אפשר להשתמש בתמונות האלה עבור המדבקות שעל הדיסקטים, למרות שמדובר בגירסת ה-AMIGA.
יש סיכוי שיהיה אפשר להשתמש בדיסקטים של 3.5":
הבחור פה מנסה למכור את גירסת ה-MSDOS המקורית שכוללת 5 דיסקטים של 3.5, מה שמסתדר עם הגודל של ההתקנה המקוריתשעומד על 7 מגה פלוס-מינוס.
אם רוצים, אפשר להשתמש בתמונות האלה עבור המדבקות שעל הדיסקטים, למרות שמדובר בגירסת ה-AMIGA.
-
אורח
Re: גובלינים 3 בScummVM בעברית, לא בזמן הקרוב...
סליחה שאני מקפיץ נושא ישן מאוד אבל הגובלינים 3 בעברית עובד עכשיו בגירסא החדשה של ScummVM...