TRAINER לדייב 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
TRAINER לדייב 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הורידו את הקובץ הזה:
http://gamedata2.box.sk/_cht0/dangerousdave-trainer.zip
חילצו את כל תכולת הקובץ אל התיקיה של דייב שלכם
והפעילו את המשחק אל ידי הקובץ dav.bat
במהלך המשחק יהיה לכם ירייות וכסא מעופף בלי הגבלה אבל אם תקחו כסא מעופף אז הוא יתחיל להגמר לכם
רק אם תגמרו את כל הכסא המעופף שלקחתם בטעות אז בשלב הבא יהיה לכם שוב פעם בלי סוף
אם תלחצו במהלך המשחק על F10 אז זה יעביר לכם שלבים
נ.ב. אפשר ומומלץ להפעיל את המשחק עם הטריינר בלי דוסבוקס!!
http://gamedata2.box.sk/_cht0/dangerousdave-trainer.zip
חילצו את כל תכולת הקובץ אל התיקיה של דייב שלכם
והפעילו את המשחק אל ידי הקובץ dav.bat
במהלך המשחק יהיה לכם ירייות וכסא מעופף בלי הגבלה אבל אם תקחו כסא מעופף אז הוא יתחיל להגמר לכם
רק אם תגמרו את כל הכסא המעופף שלקחתם בטעות אז בשלב הבא יהיה לכם שוב פעם בלי סוף
אם תלחצו במהלך המשחק על F10 אז זה יעביר לכם שלבים
נ.ב. אפשר ומומלץ להפעיל את המשחק עם הטריינר בלי דוסבוקס!!
אני חייב להשוויץ ולומר שפעם אחת, פעם אחת בלבד, הצלחתי לסיים את השלב השלישי ולקחת את הכדור הסגול, בלי ליפול לאש. (נגמרה לי האש ונפלתי לריצפה ליד הכתר והסוכריה. משם 2 קפיצות לדלת:))ב.ו. כתב:הקרבתי לעצמי את המחשב ואני שמח להגיד שזה עובד
כל הכבוד וקבל/י ח"ח
(חחח סוףץ סוף אפשר להגיע לכדור הסגול בשלב 3 בלי ליפול לאש)
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
בלי ליפול לאש זו לא בעיה. הגז מספיק כדי להגיע לגדה הימנית.איתן כתב:אני חייב להשוויץ ולומר שפעם אחת, פעם אחת בלבד, הצלחתי לסיים את השלב השלישי ולקחת את הכדור הסגול, בלי ליפול לאש. (נגמרה לי האש ונפלתי לריצפה ליד הכתר והסוכריה. משם 2 קפיצות לדלת:))
הבעיה היא מה קורה כשנוחתים. מה שאתה מתאר בלתי אפשרי. אי אפשר לקפוץ מהגדה הימנית (היכן שהכתר וה...סוכריה) למעלה. ומהתחתית (היכן שהג'ט-פאק והגביע) אי אפשר להגיע לשום מקום ללא תעופה.
[לאחר כתיבה]
בקיצור, אתגרתם אותי, ואפילו גרמתם לי להתעסק ב-Movie Maker...
רק מה, משום מה הוא לא שומר לי אותו כקובץ נורמלי. הוא נתקע על האחוזים בתהליך. למישהו יש פתרון?
בכל מקרה, הנה גרסה לא-ערוכה...
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אתה צודק, זכרתי לא נכון.Radioactive Grandpa כתב:בלי ליפול לאש זו לא בעיה. הגז מספיק כדי להגיע לגדה הימנית.איתן כתב:אני חייב להשוויץ ולומר שפעם אחת, פעם אחת בלבד, הצלחתי לסיים את השלב השלישי ולקחת את הכדור הסגול, בלי ליפול לאש. (נגמרה לי האש ונפלתי לריצפה ליד הכתר והסוכריה. משם 2 קפיצות לדלת:))
הבעיה היא מה קורה כשנוחתים. מה שאתה מתאר בלתי אפשרי. אי אפשר לקפוץ מהגדה הימנית (היכן שהכתר וה...סוכריה) למעלה. ומהתחתית (היכן שהג'ט-פאק והגביע) אי אפשר להגיע לשום מקום ללא תעופה.
[לאחר כתיבה]
בקיצור, אתגרתם אותי, ואפילו גרמתם לי להתעסק ב-Movie Maker...
רק מה, משום מה הוא לא שומר לי אותו כקובץ נורמלי. הוא נתקע על האחוזים בתהליך. למישהו יש פתרון?
בכל מקרה, הנה גרסה לא-ערוכה...
עושה רושם שלא הצלחתי לא למות בדרך. זה נראה כאילו זה ממש ממש כמעט מספיק, אבל לא הולך לי:)
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר: