RPG-ראשי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
RPG-ראשי
והנה אנחנו מתחילים.
בנושא הראשון(viewtopic.php?t=10547) השארתי רק הערות כלליות ואת הדמויות של כולם. נא להגיב שם, ולא כאן, על דברים שלא קשורים להתקדמות המשחק.
בגלל שבערך כל מי שמשתתף אמר לי שזה מוזר שאני גם אהיה המספר וגם אהיה דמות, אני לא אהיה דמות.
משתתפים: אני(מספר), C-Man( במשחק- Androsyn),
Commander Keen (משחק את עצמו), Azurerider(במשחק- בוב), ForgottenSoul(במשחק- אייס דרקווינד), עכבר כחול מדבר(במשחק- מרטין) וטראנקס(במשחק-קוחאבאדו).
אם מישהו רוצה להשתתף בהמשך, שירשום בנושא RPG(נושא זה ישמש גם אם מישהו רוצה להעיר לגבי המשחק אישהן הערות).
כמה הערות לפני שמתחילים:
חופש פעולה: אתם יכולים לעשות הכל בגדר ההגיוני.
זאת אומרת, אל תעשו משהו כמו לזמן דרקון שחור גדול בהתחלה שיהרוג את כל האוייבים.
מקסימום תוכלו לעשות אשלייה של דרקון כזה, שתימשך למשך זמן קצר, תפחיד את האוייבים למשך זמן קצר, אך הם יבינו זאת כשההשפעה תפוג. וגם את זה תעשו רק אם אתם חושבים שהדמות שלכם בכלל מסוגלת לעשות דבר כזה.
קרב: פעם ראשונה שאני מסביר את זה, אבל זה גם בשביל עצמי.
באופן כללי, גם כאן תפעלו לפי ההיגיון הבריא שלכם. אורך הקרב הוא לפי החלטתכם הבלעדית.
כן גם הנזק שאותו אתם חושבים שאתם יכולים לגרום לאוייב. רק תשתדלו לתאר כמה שיותר(באיזו יד אתם משתמשים, באיזה סוג נשק וכו').
לדוגמא, אם הדמות שלכם היא לוחם מיומן ואתם נלחמים נגד גובלין בודד, אז הגיוני שבתור אחד תעשו את זה:
אלווין נעץ את חרבו בגובלין, גורם לו נזק בינוני.
תוך שימוש באינסטינקטים שלו, אלווין התחמק ממכת הנגד של הגובלין, קפץ מאחוריו, ותקע בלב הגובלין את חרבו, גורם למותו.
אתם בטח מבינים שעם מכשף לא סביר שהייתם יכולים לעשות את מה שקרה אחרי ההתחמקות, גם הנזק שלכם עם חרב בטח היה גבוה פחות.
בנוגע לנזק: אם בדוגמא שבא נתתי אלווין היה נלחם נגד שני גובלינים, הרי שאלא אם הוא לוחם ברמה גבוהה במיוחד(לפי איך שנראה לכם שהדמות שלכם התקדמה במהלך המשחק), בזמן שהוא היה מתחמק מהגובלין הראשון, סביר שהוא יחטוף נזק מהגובלין השני.
אני באופן עקרוני אמור להחליט על הנזק שכל דמות תספוג. אתם תרשמו את ההודעה שלכם, ואני אח"כ אגיד כמה נזק צברתם במהלך הקרב, לפי ראות עיניי.
עם זאת, אם אתם יודעים, לדעתכם, שחטפתם נזק, אתם מוזמנים לרשום זאת בעצמכם(לא בנקודות מדוייקות אלא בכלליות-קל,בינוני, כבד וכו').
כמובן שכשנלחמים בחבורה, אנשים יכולים לעזור זה לזה, ולפיכך לפגוע/להרוג את האוייב מהר יותר.
בנוגע למוות: ככלל, אתם לא ממש אמורים למות.
אם זאת, אם מישהו עושה מספר שגיאות רב בקרב שלדעתי ראוי שהוא ימות, אני יכול להחליט להרגו.
במקרה כזה יהיה צורך כנראה לקחת אותו למקדש ולהחיותו שם. לפי הסיפור.
בנוגע לרמות/שלבים של הדמות: מצידי אתם יכולים כעבור כמה זמן לבחור לכם יכולות חדשות לפי רצונכם ולפי מה שאתם חושבים לנכון, רק כדאי לומר לי על כך לפני כן.
אני חושב שזהו עם ההערות הכלליות של לפני המשחק.
הכי חשוב: תהנו ממנו:) זאת המטרה המרכזית אחרי הכל.
בנושא הראשון(viewtopic.php?t=10547) השארתי רק הערות כלליות ואת הדמויות של כולם. נא להגיב שם, ולא כאן, על דברים שלא קשורים להתקדמות המשחק.
בגלל שבערך כל מי שמשתתף אמר לי שזה מוזר שאני גם אהיה המספר וגם אהיה דמות, אני לא אהיה דמות.
משתתפים: אני(מספר), C-Man( במשחק- Androsyn),
Commander Keen (משחק את עצמו), Azurerider(במשחק- בוב), ForgottenSoul(במשחק- אייס דרקווינד), עכבר כחול מדבר(במשחק- מרטין) וטראנקס(במשחק-קוחאבאדו).
אם מישהו רוצה להשתתף בהמשך, שירשום בנושא RPG(נושא זה ישמש גם אם מישהו רוצה להעיר לגבי המשחק אישהן הערות).
כמה הערות לפני שמתחילים:
חופש פעולה: אתם יכולים לעשות הכל בגדר ההגיוני.
זאת אומרת, אל תעשו משהו כמו לזמן דרקון שחור גדול בהתחלה שיהרוג את כל האוייבים.
מקסימום תוכלו לעשות אשלייה של דרקון כזה, שתימשך למשך זמן קצר, תפחיד את האוייבים למשך זמן קצר, אך הם יבינו זאת כשההשפעה תפוג. וגם את זה תעשו רק אם אתם חושבים שהדמות שלכם בכלל מסוגלת לעשות דבר כזה.
קרב: פעם ראשונה שאני מסביר את זה, אבל זה גם בשביל עצמי.
באופן כללי, גם כאן תפעלו לפי ההיגיון הבריא שלכם. אורך הקרב הוא לפי החלטתכם הבלעדית.
כן גם הנזק שאותו אתם חושבים שאתם יכולים לגרום לאוייב. רק תשתדלו לתאר כמה שיותר(באיזו יד אתם משתמשים, באיזה סוג נשק וכו').
לדוגמא, אם הדמות שלכם היא לוחם מיומן ואתם נלחמים נגד גובלין בודד, אז הגיוני שבתור אחד תעשו את זה:
אלווין נעץ את חרבו בגובלין, גורם לו נזק בינוני.
תוך שימוש באינסטינקטים שלו, אלווין התחמק ממכת הנגד של הגובלין, קפץ מאחוריו, ותקע בלב הגובלין את חרבו, גורם למותו.
אתם בטח מבינים שעם מכשף לא סביר שהייתם יכולים לעשות את מה שקרה אחרי ההתחמקות, גם הנזק שלכם עם חרב בטח היה גבוה פחות.
בנוגע לנזק: אם בדוגמא שבא נתתי אלווין היה נלחם נגד שני גובלינים, הרי שאלא אם הוא לוחם ברמה גבוהה במיוחד(לפי איך שנראה לכם שהדמות שלכם התקדמה במהלך המשחק), בזמן שהוא היה מתחמק מהגובלין הראשון, סביר שהוא יחטוף נזק מהגובלין השני.
אני באופן עקרוני אמור להחליט על הנזק שכל דמות תספוג. אתם תרשמו את ההודעה שלכם, ואני אח"כ אגיד כמה נזק צברתם במהלך הקרב, לפי ראות עיניי.
עם זאת, אם אתם יודעים, לדעתכם, שחטפתם נזק, אתם מוזמנים לרשום זאת בעצמכם(לא בנקודות מדוייקות אלא בכלליות-קל,בינוני, כבד וכו').
כמובן שכשנלחמים בחבורה, אנשים יכולים לעזור זה לזה, ולפיכך לפגוע/להרוג את האוייב מהר יותר.
בנוגע למוות: ככלל, אתם לא ממש אמורים למות.
אם זאת, אם מישהו עושה מספר שגיאות רב בקרב שלדעתי ראוי שהוא ימות, אני יכול להחליט להרגו.
במקרה כזה יהיה צורך כנראה לקחת אותו למקדש ולהחיותו שם. לפי הסיפור.
בנוגע לרמות/שלבים של הדמות: מצידי אתם יכולים כעבור כמה זמן לבחור לכם יכולות חדשות לפי רצונכם ולפי מה שאתם חושבים לנכון, רק כדאי לומר לי על כך לפני כן.
אני חושב שזהו עם ההערות הכלליות של לפני המשחק.
הכי חשוב: תהנו ממנו:) זאת המטרה המרכזית אחרי הכל.
נערך לאחרונה על ידי עידן ב ד' ספטמבר 07, 2005 3:41 pm, נערך 5 פעמים בסך הכל.
העולם הוא מקום מוזר. צדדים שונים נלחמים זה בזה, ובכלל לא בטוח שהם עצמם מבינים למה.
ישנם כל כך הרבה סוגי גזעים, צדדים ודיעות שונות בעולם, שלעיתים קשה בכלל לחלקו באופן מוגדר.
ניתן אולי למצוא בו את כוחות הטוב או את כוחות הרשע, אך ניתן גם למצוא את הכוחות שמגדירים עצמם ניטרליים, וכן את צבאות הקאוס, שמטרתם לא ברורה אולי לאיש מלבד הם עצמם.
סיפורנו מתחיל בעיר אגרוניה , עיר הבירה של הממלכה הגדולה באיזור, סירניה.
שנים התהלכו שמועות, אגדות וסיפורים שונים על חרב מסתורית, ששמה הוא אקרנות', אשר מקומה לא ידוע, ושלה כוחות מסתוריים, שנאמר עליהם שיכולים או להרוס את העולם, או לאזנו.
בתוך הפאב הגדול והידוע של העיר אגרוניה, אשר אליו מתכנסים גיבורים שונים בשביל לחפש הרפתקאות, הציג עצמו אדם בקול גדול בשם מרטין, והודיע למבקרי הפאב הגדול שהוא יודע את מיקומה של החרב אקרנות', ושהוא מעוניין בחבורה אמיצה של לוחמים נועזים אשר תבוא איתו דרומה, שם לטענתו החרב נמצאת, במערה מוגנת היטב, כדי לעזור לו להשיג את החרב.
כשנשאל ע"י מבקרי הפאב מה ייצא להם מזה, מרטין אמר שבמקום אשר בו נמצאת החרב נמצאים אוצרות גדולים, ושעושר גדול צפוי למי שמגיע לשם.
בנוסף לכך, לטענתו לא רק מי שישיג את החרב צפוי לקבל עליה שליטה בלעדית וכוחות גדולים, אלא גם כל מי שיהיה באיזור אמור לקבל כוחות מסתוריים.
מרטין חיכה לאנשים אשר יציעו להצטרף אליו.
לא נראה שאיש חשב לשאול את מרטין למה הוא מחפש את החרב.
ישנם כל כך הרבה סוגי גזעים, צדדים ודיעות שונות בעולם, שלעיתים קשה בכלל לחלקו באופן מוגדר.
ניתן אולי למצוא בו את כוחות הטוב או את כוחות הרשע, אך ניתן גם למצוא את הכוחות שמגדירים עצמם ניטרליים, וכן את צבאות הקאוס, שמטרתם לא ברורה אולי לאיש מלבד הם עצמם.
סיפורנו מתחיל בעיר אגרוניה , עיר הבירה של הממלכה הגדולה באיזור, סירניה.
שנים התהלכו שמועות, אגדות וסיפורים שונים על חרב מסתורית, ששמה הוא אקרנות', אשר מקומה לא ידוע, ושלה כוחות מסתוריים, שנאמר עליהם שיכולים או להרוס את העולם, או לאזנו.
בתוך הפאב הגדול והידוע של העיר אגרוניה, אשר אליו מתכנסים גיבורים שונים בשביל לחפש הרפתקאות, הציג עצמו אדם בקול גדול בשם מרטין, והודיע למבקרי הפאב הגדול שהוא יודע את מיקומה של החרב אקרנות', ושהוא מעוניין בחבורה אמיצה של לוחמים נועזים אשר תבוא איתו דרומה, שם לטענתו החרב נמצאת, במערה מוגנת היטב, כדי לעזור לו להשיג את החרב.
כשנשאל ע"י מבקרי הפאב מה ייצא להם מזה, מרטין אמר שבמקום אשר בו נמצאת החרב נמצאים אוצרות גדולים, ושעושר גדול צפוי למי שמגיע לשם.
בנוסף לכך, לטענתו לא רק מי שישיג את החרב צפוי לקבל עליה שליטה בלעדית וכוחות גדולים, אלא גם כל מי שיהיה באיזור אמור לקבל כוחות מסתוריים.
מרטין חיכה לאנשים אשר יציעו להצטרף אליו.
לא נראה שאיש חשב לשאול את מרטין למה הוא מחפש את החרב.
בינתיים בטירת העורב הלבן...
אייס קילל בשקט את מזלו הרע.
לא נראה שנותרה לו ברירה מלבד להיכנס לשער...אל תוך העתיד...
ברגע שאייס עבר את השער הוא הגיע למקום אשר נראה לו מוזר מאוד ומעניין כאחד.
העתיד.
אייס ידע שעליו למלא את בקשתו של ג'ק. עליו למצוא את קומנדר קין הזה בכל מחיר.
הוא ידע שכנראה רק כך הוא יוכל להציל את גורל העבר...וכנראה גם את גורל העתיד.
למרות שלא ידע איך ולמה עליו לעשות זאת, אייס היה נחוש לחפש את קין ויהי מה.
הוא צעד לעבר הבניין הגבוה הראשון שנגלה מולו, ושנראה לו גם מעניין מספיק בכל מקרה בשביל לבדוק אותו ולראות מה יוכל לגלות בפנים.
אייס קילל בשקט את מזלו הרע.
לא נראה שנותרה לו ברירה מלבד להיכנס לשער...אל תוך העתיד...
ברגע שאייס עבר את השער הוא הגיע למקום אשר נראה לו מוזר מאוד ומעניין כאחד.
העתיד.
אייס ידע שעליו למלא את בקשתו של ג'ק. עליו למצוא את קומנדר קין הזה בכל מחיר.
הוא ידע שכנראה רק כך הוא יוכל להציל את גורל העבר...וכנראה גם את גורל העתיד.
למרות שלא ידע איך ולמה עליו לעשות זאת, אייס היה נחוש לחפש את קין ויהי מה.
הוא צעד לעבר הבניין הגבוה הראשון שנגלה מולו, ושנראה לו גם מעניין מספיק בכל מקרה בשביל לבדוק אותו ולראות מה יוכל לגלות בפנים.
-
אורח
אני שוכח לבדוק האם השער מאחוריי נסגר כי רותקתי בהתפעלות מהעולם החדש שנפרש לפניי. כרכרות חסרות סוסים נעות במהירות מדהימה! בניינים שכמותם לא ראיתי מעולם! אנשים לבושים בכל מני בגדים מוזרים. כשאני מתקדם אל הבניין הגבוהה ממולי אינני מפסיק לרגע להסתכל לצדדים ולהתפלא מעוד פרט השונה מעולמי. אני מתקדם אל הדלת השקופה שנפתחת לפניי, ונכנס פנימה. אני מתקדם אל האדם הראשון שאני רואה ושואל אותו "תסלח לי, האם תוכל לומר לי איפה אוכל למצוא את קומנדר קין?"
-
אורח
מופתע על כך שאנשים לא שמעו מעולם על "קומנדר קין" הגיבור הנודע, מציל העולמות, "כנראה שלמצוא אותו לא יהיה כ"כ קל! אין לי סיכוי למצוא אותו, אני אפילו לא יודע את שמו האמיתי, כל מה שאני יודע עליו זה, שהוא גיבור, המממ, אהא! אם אינני יכול למצוא את קומנדר קין, קומנדר קין יצטרח למצוא אותי! שמעתי בעבר ממוריי על הרפתקאותיו, ועל איך שהוא חיסל את הקוסם המרושע ארקית', אם אצליח להתחזות לארקית' ולגרום לו לחשוב שהוא עדיין חיי, אוכל לגרום לו לבוא אליי!!"
ואם הרעיון הזה אני יוצא אל הרחוב בחיפוש אחר חנות בגדים בניסיון להתחפש לארקית' (הקסמים כבר לא יהיו בעיה)
ואם הרעיון הזה אני יוצא אל הרחוב בחיפוש אחר חנות בגדים בניסיון להתחפש לארקית' (הקסמים כבר לא יהיו בעיה)
-
ForgottenSoul
- משתמש רשום

- איש קשר:
- עכבר כחול מדבר
- משתמש רשום

- איש קשר:
על אף שהאיש פנה למרטין בשקט ובדיסקרטיות מרטין הטיפש ענה לו בקול רם כך שכל מי שנכח בחדר יכל לשמוע:C-man כתב:איש מיסתורי ולא מוכר שישב בפינת הפאב ניגש למרטין ושואל בשקט...
איך אתה יודע שהחרב נמצאת במערה...?
ואיך אוכל להאמין לך שבאמת אקבל משהו מן המסע הזה?
"איך אני יודע שהחרב נמצאת במערה?? אחד האחים שלי סיפר לי שהוא רוצה לצאת למסע. הוא סיפר לי על החרב. הוא סיפר לי גם על.. <יארג> האוצרות..!" מבט של שקיקה התמלא בפניו של הילד. [הזכרתי כבר שמרטין מאוד צעיר? בערך בן 16 או 17] "אני לא יכול לצאת למסע לבדי. אנטי לא מבטיח לך דבר, אבל יש לי עיסקה הוגנת למדי: מי שיבוא איתי ייקח את החרב. אני אקח את האוצרות..." ניצוצות עלו בעיניו הגדולות של מרטין. והוא חייך חיוך עם הרבה שיניים.
מרטין הזמין משקה. ושתה הכל בלגימה אחת.
הקצף נזל מפיו, כל פניו היו מרוחות בקצף, בעודו מחייך חיוך חמדני.
- Commander Keen
- משתמש רשום

- איש קשר:
בילי בלייז, הלא הוא קומנדר קין בצעירותו, היה בדרך לאכול משהו בהפסקת צהריים- לאחר שעזב את עסקי הצלת העולם כשהיה בן 11, הוא עזב את בית הספר אחרי שהוא גילה שהמורה שלו למתמטיקה אדיוט (המורה שלו היה צריך מחשבון בשביל למצוא את השורש ה-11 של 2,456,789) ופתח עסק לשדרוג פיראטי של מכוניות (מישהו אמר מנוע רקטי?).אנונימי כתב:אם אצליח להתחזות לארקית' ולגרום לו לחשוב שהוא עדיין חיי, אוכל לגרום לו לבוא אליי!!"
בכל מקרה, בילי היה בדרך לאכול משהו כשהוא פגש באמצע הרחוב אדם מוזר, עם תחפושת של מכשף, שישב לנוח על איזה ספסל ובאופן לא מחשיד בכלל קרא עיתון שהיו בו חורים לעיניים. הוא היה נראה לו מוכר מאיפשהוא, אבל הוא לא הצליח להיזכר מאיפה (מישהו אמר קין 4...?).
הוא נעצר לרגע, ואז שמע את האיש המחופש אומר בשקט: "קין?".
לאחר שיחה, בילי השתכנע ללכת לביקור אצל ההורים ולהוציא מהמחסן את קסדת הפוטבול, מקל הפוגו ואקדח הלייזר- למען האנושות (האמת היא שהמכשף אמר לו שזה כדי להרוויח כסף מלחלק חתימות למעריצים...).
-
ForgottenSoul
- משתמש רשום

- איש קשר:
למרבה הצער, ארבעה שלדים נכנסו מבעד לשער שאכן נשאר פתוח לזמן מה, אך למרבה המזל(או שלא?) הוא נסגר מסיבה לא ידועה זמן מה לאחר מכן, מה שמנע ממפלצות מאיימות יותר מלהיכנס דרכו.
למרבה המזל(כמה מזל יש היום, הא?) , האנשים ברחוב הניחו שהשלדים שנכנסו מבעד לשער הם ילדים בתחפושת ותו לא.
לפחות בינתיים. כדאי לטפל בזה מהר.
אייס ניסה להסביר במהירות לקין את המצב לפני שהשלדים יתחילו להטיל טרור ברחובות העיר...
למרבה המזל(כמה מזל יש היום, הא?) , האנשים ברחוב הניחו שהשלדים שנכנסו מבעד לשער הם ילדים בתחפושת ותו לא.
לפחות בינתיים. כדאי לטפל בזה מהר.
אייס ניסה להסביר במהירות לקין את המצב לפני שהשלדים יתחילו להטיל טרור ברחובות העיר...
נערך לאחרונה על ידי עידן ב ד' יולי 27, 2005 4:11 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
ForgottenSoul
- משתמש רשום

- איש קשר:
- Commander Keen
- משתמש רשום

- איש קשר:
-
ForgottenSoul
- משתמש רשום

- איש קשר: