מחפש משחק ישן דחוף :(

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Tzach1234

מחפש משחק ישן דחוף :(

שליחה על ידי Tzach1234 »

שלום.
אני מחפש משחק אסטרטגי ישן (לא זוכר שנה או חברה או את השם באנגלית אפילו).
זה משחק שהוא קשה להסביר אבל אני יסביר...
יש Skirmish בתוך המשחק כאילו נגד המחשב וגם משימות.
במשימות הראשונות של המשחק אתה בנאדם כזה ואתה צריך לתפוס כל מיני סוגים של חיות לאחר מכן אתה משלב את אותם החיות ובונה חיה אחת שלמה.
לדוגמא המשימות הראשונות יש ארנב ונחש אתה יכול לעשות ראש של נחש וגוף של ארנב וככה יש לך חיה אחת. זה משחק מאוד יפה אני מאוד אהבתי אותו.. הייתי בן 9-10 ששחקתי בו ולא ידעתי אנגלית בכלל ועכשיו אני בן 15 עוד שבועיים.
ובSkirmish יש לך את כל סוגי החיות תנין גורילה מה שאתה רוצה ואתה משלב חיות ויוצר לך קבוצה של חיות ואז לאט לאט אתה עושה עבדים כאלה שמנים עם גרזן כזה שלוקחים אבנים שחורות נראה כמו פחם והם מביאים לבסיס ואז יש לך כסף ואתה בונה מכונה של יצירת חיות ולאחר מכן אתה מייצר לך את החיות ששלבת בהתחלה ותוקף את היריב עם החיות המשולבות האלו .
דרך אגב. הדיסק עצמו נראה לי כבר לא מוכרים אבל בדיסק עצמו מצויר נמר כזה גדול שהוא שואג עם ידיים של עקרב כזה זה התמונה של המשחק..(דיסק)
אני באמת רוצה תמשחק הזה או אפילו תתנו לי רק תשם של זה תודה רבה למשעוזר לי!!!!!
סמל אישי של משתמש
Azurerider
משתמש רשום
משתמש רשום

עידן, גם לך התיאור הזכיר את FMA?

שליחה על ידי Azurerider »

אם זיהיתי נכון, המשחק נקרא impossible creatures. אבל הוא חדש מדי עבור האתר.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: מחפש משחק ישן דחוף :(

שליחה על ידי עידן »

היי, Azurerider! להבא, תרשום לי במקום יותר בולט מאשר בכותרת...שמתי לב במקרה!
Full Metal Alchemist? דווקא זה לא הזכיר לי(אבל אני יכול להבין את צורת החשיבה שלך...)

ואם כבר ל-On-Topic-אני חושב שזיהית את המשחק נכון, לפי מה שאני יודע עליו. והוא אכן חדש מידי לכאן.
סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי idoS »

ולהבא:
* יש להמנע מלציין בנושא ההודעה או בתוכן כי מדובר במקרה דחוף. החיים שלכם לא תלויים בהודעה, ולכן היא לא דחופה.
סמל אישי של משתמש
Azurerider
משתמש רשום
משתמש רשום

אמממ...ומה הכיף בזה?

שליחה על ידי Azurerider »

עידן כתב:היי, Azurerider! להבא, תרשום לי במקום יותר בולט מאשר בכותרת...שמתי לב במקרה!
Full Metal Alchemist? דווקא זה לא הזכיר לי(אבל אני יכול להבין את צורת החשיבה שלך...)

ואם כבר ל-On-Topic-אני חושב שזיהית את המשחק נכון, לפי מה שאני יודע עליו. והוא אכן חדש מידי לכאן.
בדקתי בויקיפדיה ויש שם תמונה של נמר "עם ידיים של עקרב". כך שנראה לי שזה די סוגר את זה. Tzach1234? אייך?
tach12345

שליחה על ידי tach12345 »

יששש סוף סוף!!!!!!
אני כל כך מת עליכם אחים שלי חפשתי תמשחק הזה 3 שנים !! רק תשם שלו!1
סוףסוף האתר הזה עוזר לי תודה רבה רבה לכם!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא