שמי מאיר אור
אני מחפש משחק ישן אבל לא משש ישן בערך שנת 1995+
אני זוכר שיש רובוט שיכול להפוך למכונית או אופנוע כזה ושאתה הורג חיילים קטנים כאלה ושיש אפשרות במשחק לשחק אחד נגד השני ואתה יכול ליצור כמו טנקים וחלליות מעופפות כאלה שמסתובים במפה ללא שליטה והורגים את האויב ואני זוכר שהיה איזה שלב שהיה באמצע מעלית ושאתה עולה עליה זה מגיע למשטח שיש עליו כל מיני סוגי נשקים שהרובוט-מכונית יכול לקחת אני חייב למצוא את המשחק תודה רבה לעוזרים
משחק רובוטים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחק רובוטים
נערך לאחרונה על ידי meiror6 ב א' אוקטובר 24, 2010 8:57 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: משחק רובוטים
למחשב או לקונסולה?
-
אורח
ואייי אחי תודה תודה תודה רבה ואיי אין עליך כן זה Future Cop שיהיה לך אחלה של יום
-
אורח
יש לי עוד שאלה אני לא יודע אבל אם היא קשורה לפה הורדתי את המשחק "IGNITION" עכשיו יש לי וינדוז 7 והמשחק לא פועל לי עשיתי תאימות למשחק שיעבוד כמו 95 או xp וכדומה וזה לא עשה כלום התאימות בכללי גם לא עזרה לי אף פעם והמשחק לא עולה בדוסבוקס איזה אפשרויות עוד יש לי כדי להפעיל את המשחק תודה רבה רבה לכולם
- הצג/הסתר תוכן
לנושא הזה היא בטוח לא קשורה. הורדת את המשחק מכאן?בכל מקרה זה יהיה הנושא המתאים יותר:אורח כתב:יש לי עוד שאלה אני לא יודע אבל אם היא קשורה לפה הורדתי את המשחק "IGNITION" עכשיו יש לי וינדוז 7 והמשחק לא פועל לי עשיתי תאימות למשחק שיעבוד כמו 95 או xp וכדומה וזה לא עשה כלום התאימות בכללי גם לא עזרה לי אף פעם והמשחק לא עולה בדוסבוקס איזה אפשרויות עוד יש לי כדי להפעיל את המשחק תודה רבה רבה לכולם
- הצג/הסתר תוכן
viewtopic.php?f=2&t=17447&hilit=ignition" target="_blank
לדעתי למשחק יש גם גרסה לחלונות וגם לדוס? אני לא זוכר בדיוק(צריך להיות לי אותו מקורי שוכב איפשהו...)-תצטרך להיות ספציפי יותר.