מחפש את המשחק דני שטראוס

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

danielgi
משתמש רשום
משתמש רשום

מחפש את המשחק דני שטראוס

שליחה על ידי danielgi »

מחפש את המשחק דני שטראוס.
פרטים:
אני זוכר שקיבלו את זה כשקנו מעדני דני שטראוס והיו 4 דיסקים שונים אחד מהם היה בדני שטראוס בחלל.
Og
מנהל
מנהל

Re: מחפש את המשחק דני שטראוס

שליחה על ידי Og »

אתה בטוח שאלה היו דיסקים ולא דיסקטים (תקליטונים)? כי אם כן אולי אתה מתכוון דווקא לבאדי של תנובה:
http://www.old-games.org/games/badi" target="_blank

למיטב ידיעתי, הדיסקים של דני לא נקראים "בחלל" הם נקראים "כח הXXX", לא זוכר את השמות (יש לי את כולם) מלבד אחד שאאל"ט נקרא "כח הוידאו-גיים". ואם אני זוכר נכון יש רק שלושה ולא ארבעה, אתה רוצה שאני אבדוק ואגיד לך את השמות?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני בטוח שזה היה מה שאמרתי כי פעם היה לי דיסק מהסידרה הזאת.
היה שם תפריט ראשי עם משחקים,סרטון של הפרסומת של דני שטראוס,פרסומת לאיזה משחק(אם הייתי נכנס לזה היו איזה 6 משחקים),וקרדיטים.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, אני אעיף מבט יותר מאוחר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הסדרה נקראת ' דני שטראוס "שחק אותה חזק" ', ושלושת השמות של התקליטורים הם: "כח הוידאו-גיים", "כח המבצר" ו"כח הגלקסיה".

הנה כמה תמונות מ"כח הגלקסיה":
תמונה תמונה תמונה תמונה
אורח

שליחה על ידי אורח »

כן,זה בדיוק זה יש את זה להורדה באתר?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אם יש אז אותם להורדה אני מאוד אשמח.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא, אין להורדה. אולי אני אעלה את המשחקים מתישהו בעתיד אך אני מטיל ספק בעניין - אלו משחקים חדשים יחסית (2000) ואין בהם עניין רב, אם אני אעלה אותם מתישהו, זה יהיה עוד הרבה זמן (חודשים) מכיוון שיש לי עוד הרבה דברים להעלות לפניהם.

מצטער :?
אורח

שליחה על ידי אורח »

לי יש את המשחק דני שטראוס בכוח המבצר
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני אולי יכול לעלות את המשחק כח המבצר
gal7051
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי gal7051 »

סליחה שאני מקפיץ, אבל לי יש משחק אחד מסדרת משחקי דני שטראוס, שנקרא דני שטראוס: כח הוידאו גיים, ואני מתכנן להעלות אותו לפה בקרוב (כמובן בתקווה שגורדי יאשר), ואני רוצה לשאול את Og שאלה:
אם אני אעלה את המשחק, האם תוכל להעלות את שני המשחקים הנוספים בסדרה (כח הגלקסיה וכח המבצר), כך שכל הסדרה תהיה באתר?
גם כבר עבר זמן (מהתגובה שלך ב 2008) והמשחקים כבר נחשבים ישנים יותר, וכך המשחקים יהיו זמינים עבור כל מי שיבקש אותם, וגם אני הייתי רוצה לשחק בהם.
אבל אם תוכל גם לסרוק את עטיפות 3 משחקי הסדרה, כי לי יש את התקליטור של המשחק דני שטראוס: כח הוידאו גיים, אבל אין לי עטיפות למשחק.

ושוב פעם יוצא שלי יש משחק ישן מסוים שהוא חלק מסדרה שלמה, ול Og יש את כל משחקי הסדרה, אז שאפו ל Og על שיש לו סדרות שלמות של משחקים ישנים. :thumbright:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא