ייתכן והפרישות הן מעבר לפורום?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מהרהרת בלילות
ייתכן והפרישות הן מעבר לפורום?
סתם שאלה שחשבתי עליה, לא מעוניינת לפגוע ברגשותיו של אף אחד חלילה
אנשים אלופים כמו OG וסבא, נעלמו יום אחד בהיר, ללא התראה מוקדמת.
אבל אותם אנשים היו גם אנונימיים לחלוטין. כלומר חלילה, יכול להיות שהם פשוט מתו? ואז מן הסתם הם גם לא בפורום.
מקווה שלא - אוהבת את האנשים האלה.
אבל אותם אנשים היו גם אנונימיים לחלוטין. כלומר חלילה, יכול להיות שהם פשוט מתו? ואז מן הסתם הם גם לא בפורום.
Re: ייתכן והפרישות הן מעבר לפורום?
אני מעדיף לחשוב שעוג, סבא וכל שאר הנעלמים עדיין חיים ובריאים ופשוט עסוקים במדיטציה עמוקה במנזר טיבטי.
אם אני אמות יום אחד, אני מבטיח לחזור לדווח כדי שלא תצטרכי לדאוג גם לי.
-
מהרהרת בלילות
זה בדיוק מה שאני מתכוונת,Octarine כתב: ש' ינואר 17, 2026 10:47 pm אני מעדיף לחשוב שעוג, סבא וכל שאר הנעלמים עדיין חיים ובריאים ופשוט עסוקים במדיטציה עמוקה במנזר טיבטי.
אם הם היו בחיים, וודאי היו מודיעים על פרישה ולא נעלמים יום אחד בהיר כאילו בלעה אותם האדמה. סביר להניח שהם מתו
אוקיי, יכול להיות שמי מחברי הפורום לשעבר כבר מת, אבל לי יותר הגיוני לחשוב שלאנשים יש משפחה ועבודה ועוד הרבה דברים בחיים שהם מעבר לפורום קטן על משחקי מחשב ישנים. יום אחד אתה אומר לעצמך "אין לי זמן לכתוב בפורום היום, אני עסוק עם <שקרכלשהו>, אני אבדוק מה קורה שם מחר", ולפני ששמת לב כבר עברו 10 שנים ואתה לא זוכר את הסיסמה.
אנחנו לא המקום הראשון שזה קורה בו. אנשים מפסיקים להתעסק עם תחביבים ומאבדים קשר עם חברים ישנים, ככה זה בחיים, אין מה לעשות
(סבא, אם בכל זאת אתה נמצא אי שם ושומע אותנו, זרוק איזה קוקוריקו...)
אנחנו לא המקום הראשון שזה קורה בו. אנשים מפסיקים להתעסק עם תחביבים ומאבדים קשר עם חברים ישנים, ככה זה בחיים, אין מה לעשות
(סבא, אם בכל זאת אתה נמצא אי שם ושומע אותנו, זרוק איזה קוקוריקו...)
-
מהרהרת בלילות
אני מסכימה איתך, אבל 10 שנים זה הרבה זמן, ואם היו בוחרים לפרוש, וודאי היו מוצאים 5 שניות להודיע על כך, בכל זאת מדובר במנהלים.
סביר להניח שהם פשוט מתו. עצוב, אבל אלה החיים.
סביר להניח שהם פשוט מתו. עצוב, אבל אלה החיים.
על אף שזה אפשרי, אני לא הייתי מניח את זה דווקא.
גם אני נעלמתי ל10 שנים ואפילו לא שמתי לב.
עכשיו אני נזכר בפורום רק כשאני לוקח את המחשב האישי שלי לידיים, וזה הרבה יותר נדיר מבעבר כי רוב הזמן אני במחשב של העבודה אבל בחברה שבה לא מקובל להתחבר עם חשבונות פרטיים...
גם אני נעלמתי ל10 שנים ואפילו לא שמתי לב.
עכשיו אני נזכר בפורום רק כשאני לוקח את המחשב האישי שלי לידיים, וזה הרבה יותר נדיר מבעבר כי רוב הזמן אני במחשב של העבודה אבל בחברה שבה לא מקובל להתחבר עם חשבונות פרטיים...
-
מהרהרת בלילות נוגעת
אז ציטטת הודעה של טרול כזה או אחר.
so what?
תשלים עם העובדה שהם כנראה מתו. זה ברור שטרולים ינסו להשלות אותנו.
אני בטוחה שלא מדובר לא בRG ולא בOg, אולי זה אפילו אתה מוטי, מנסה לשסות בכולנו.
טבע האדם למות בסוף וזה בסדר
נשמע שאת ממש נחושה להספיד אותם.
אני ממש מרגיש שהשרשור הזה צריך לעבור לפורום חידות
ראשי התיבות של מהרהרת בלילות לא יתנו במקרה RG נכון? אולי... רהרת בגלילות?
ונוגעת מכיל את כל האותיות של עוג.
אנחנו עולים פה על משהו
ראשי התיבות של מהרהרת בלילות לא יתנו במקרה RG נכון? אולי... רהרת בגלילות?
ונוגעת מכיל את כל האותיות של עוג.
אנחנו עולים פה על משהו
Afterlife
אחרי חצי שנה שאני לא מבקר פה, זה הפוסט הראשון שאני קורא.
מורבידית משהו
תיאורטית, אאל"ט, יש לגורדי או למנהלים אחרים דרכים לנסות ליצור קשר עם RG, ואולי גם עם Og.
את יודעת, גם למנזר טיבטי שולחים מצרכים. וגם לגן עדן, תכל'ס.
מורבידית משהו
תיאורטית, אאל"ט, יש לגורדי או למנהלים אחרים דרכים לנסות ליצור קשר עם RG, ואולי גם עם Og.
את יודעת, גם למנזר טיבטי שולחים מצרכים. וגם לגן עדן, תכל'ס.
אני רק רוצה להעיר שגם אחרי 17 שנים שאני חבר פה בפורום (יא רבנן איזה זקן נהייתי
) לא יצרתי קשר חיצוני עם אף אחד מהחברים האחרים* ובטח שאין לי את הכתובת למשלוח מכתבים של המנזר הטיבטי או של גן עדן**.
* חוץ מעידן שנראה לי שעדיין ברשימת חברים שלי ב-Steam, אבל גם הוא לא מבקר פה בקביעות יותר
** מצד שני, גורדי יודע מה הזהות האנלוגית שלי, ולא שזה היה כלכך קשה לגלות אבל הוא בכל זאת לא רוצה לספר מאיפה הוא מכיר אותי
* חוץ מעידן שנראה לי שעדיין ברשימת חברים שלי ב-Steam, אבל גם הוא לא מבקר פה בקביעות יותר
** מצד שני, גורדי יודע מה הזהות האנלוגית שלי, ולא שזה היה כלכך קשה לגלות אבל הוא בכל זאת לא רוצה לספר מאיפה הוא מכיר אותי
הזלתי דמעה. ועדיין לא מתתי.
גם כן הישג
אולי הם לא הספימו מספיקמהרהרת בלילות כתב: ש' ינואר 17, 2026 4:28 pm סתם שאלה שחשבתי עליה, לא מעוניינת לפגוע ברגשותיו של אף אחד חלילה