הייתי אומר לך לשאול בפורום של phpBB בעברית אבל נראה שהוא כבר לא כ'כ פעיל. אולי אפשר להבין מה אפשרי מהמדריכים של phpBB הכלליים, אם בא לך לחפור בזה.
אני אישית לא מבין כלום במערכות פורומים, אבל אפשר להדליק את הגורדי-סיגנל, ואולי כשגורדי יעבור פה הוא ידע לענות. *מדליק את הגורדי-סיגנל*
[עריכה] ממה שקצת הסתכלתי עכשיו בפורומים של phpBB, עד כמה שהצלחתי להבין הקוד של הספויילר הוא לא משהו שמגיע עם הגרסה הבסיסית אלא חלק מהאפשרויות הנוספות שהאדמין של הפורום צריך להפעיל. אז מה שמתאפשר לעשות איתו תלוי במה בדיוק גורדי עשה כדי להוסיף את התגית (ואת זה אני לא יכול לבדוק כי אני לא אדמין) [/עריכה]
נכון, זה משהו שהוספנו בעצמנו עקב דרישת הקהל ולכן מוגבל יותר ממה שמקבלים באופן אוטומטי מ-phpBB באופן מובנה.
לכאורה אפשר לקבל משהו קצת יותר משוכלל עם תוסף, אבל יש לי ניסיון מר עם תוספים שעבדו בסדר גמור עד שהיה צריך לשדרג את המערכת ואז יצרו כאב ראש לא קטן מסיבה כזאת או אחרת. אם אין תועלת מאוד משמעותית מהתוסף (למשל, חסימת ספאם) אני פחות נלהב, כמה לדעתכם הדבר קריטי?
זה פיצ'ר נחמד אבל בכל זאת זה רק nice to have
זה בעיקר הפריע לי כי רציתי להתייחס לציטוט במוסתר.
כייוון שה"הסתר" מיועד בגדול רק עבור הקבועים, ואנחנו כבר משופשפים בקריאת התגיות, אני מניח שנסתדר אם מישהו רוצה להסתיר נניח לינק או תמונה או ציטוט